• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar 2haftadir giremiyorum,24 mayista 2hafta erken olarak bebisim dunyaya geldi.kandille dunyaya geldi oglum.inanilmaz anlatilamaz bir duyguymus annelik.normal dogum yaptim, dikislerim zorladi ama bugun kendimi cok iyi hissettim hemen girdim.kesinlikle mumkunse normal dogum yapin derim, allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin opuyorum guzel anneleri

kızlar merhaba uzun zaman oldu giremeyeli. çok zor günler atlattım hala hastanedeyim bebeğime annem bakıyor ama toparlanıyrum çok şükür bu günler de geçecek inş. doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize de.

Canim daha iyi olmana sevindim. Sabret gecicek hepsi
Bebisinde emin ellerde
Allah acil sifa versin cnm

Kizlar bende cok daraliyorum.Ve bu ara cok uyuyorum
Uyandim sabah 6gibi. Kalktim esim gece firini,tepsileri temizlemis:1: Evde yapilcak is yoktu. Oturdum tv basina esim kalkana kadar.
Sonra kahvalti yaptik,dizi izledik derken ben yattim yine 12 de uyandim 14 de. Esime disari cikalim dedim,havada soguk. Istemedi sonrada trip atinca razi oldu.
1 saat yuruduk geldik,ama dondum
Sesimide cikaramadim,kendim kasindim cunku:27:
Evde yalnizim simdi,aldim onume meyve tabagi.Tikiniyorum :56:
Ama skntidan da patliyorum.
Hala halsiz ve yorgunum
Yine uyumayi dusunuyorum
Ay uyumakdan kilo alcam ya. Nerdeyse 20kilo almissim.
Basta 15kilo ile tamamlarsam iyi diyordum,simdi 20kilo ile tamamlarsam iyi diyorum
Daha fazla almamam lazimm:47:

Canim daha iyi olmana sevindim. Sabret gecicek hepsi
Bebisinde emin ellerde
Allah acil sifa versin cnm

Kizlar bende cok daraliyorum.Ve bu ara cok uyuyorum
Uyandim sabah 6gibi. Kalktim esim gece firini,tepsileri temizlemis:1: Evde yapilcak is yoktu. Oturdum tv basina esim kalkana kadar.
Sonra kahvalti yaptik,dizi izledik derken ben yattim yine 12 de uyandim 14 de. Esime disari cikalim dedim,havada soguk. Istemedi sonrada trip atinca razi oldu.
1 saat yuruduk geldik,ama dondum
Sesimide cikaramadim,kendim kasindim cunku:27:
Evde yalnizim simdi,aldim onume meyve tabagi.Tikiniyorum :56:
Ama skntidan da patliyorum.
Hala halsiz ve yorgunum
Yine uyumayi dusunuyorum
Ay uyumakdan kilo alcam ya. Nerdeyse 20kilo almissim.
Basta 15kilo ile tamamlarsam iyi diyordum,simdi 20kilo ile tamamlarsam iyi diyorum
Daha fazla almamam lazimm:47:

canım doğum listesini sen düzenledin galiba bilgilerim hep eksik kalmış yazayım da eklersin. 28 mayısta ankarada sezeryan doğum yaptım. bdt 23 hazirandı. oğlum utku tamer 47 cm. 2650 gr olarak dünyaya geldi.

Kizlar 2haftadir giremiyorum,24 mayista 2hafta erken olarak bebisim dunyaya geldi.kandille dunyaya geldi oglum.inanilmaz anlatilamaz bir duyguymus annelik.normal dogum yaptim, dikislerim zorladi ama bugun kendimi cok iyi hissettim hemen girdim.kesinlikle mumkunse normal dogum yapin derim, allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin opuyorum guzel anneleri

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun bebegini:55:

ne kadar güzel,bebişin kollarında Allah ikinize de sağlık versin,inş. günden güne

sağol canım cümlemize. sen doğurmadın değil mi hala?

hayır canım henüz doğum yapmadım ama 3 gündür adet sancısı gibi sancım var,salı ya da çarş. kontrolde gidince nts bağlancağım bakalım

canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütsün inş. doğum hikayeni yaz.böyle rahat bir normal doğum yapanları okuyup rahatlayalım bizde:1::1:

canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütsün inş. doğum hikayeni yaz.böyle rahat bir normal doğum yapanları okuyup rahatlayalım bizde:1::1:

canım şu ana kadar doğum yapanlarda sezeryan patlaması olmuş ama kesinlikle normal doğumu zorlayın. sezeryan sonrası çok zor benim 1 hafta oldu bugün biraz daha iyiyim. çok geç düzeliyo. ama normal yapanlar ertesi gün ayakta valla. allah hayırlı doğumlar nasip etsin....

kızlar slm
bugün bizim 40 haftamız doldu
takvimimiz kapandı
beklenen doğum tarihi bugün dü

saat 14 den beri 5 dk bir girip yaklaşık 1 dk süren sancılar var
ama dayanılmayacak gb değil
alt tarafta hafif hafif
psikolojik mi?
doğuruyormuyum?
yoksa kanala mı giriyoo....

ayyy dıkıldım artık kızlar ben hamilelik yetti bence

İnş hayırlı haberlerini alırız dün gece rüyamda topikten 2 kişi doğuruyordu biri hmonglu diğerini hatırlamıyorum umarım sensindir ve rüya gerçek olur :))

hayırlı olsun canım darısı bize

Bu arada sızlanıp duruyordum hava sıcak diye bursada hava kapandı yağmur yağacak allahım ne büyüksün :46:

kızlar bugün pembe leke gibi bişeyler geldi ama arkası yok acaba nişan bölemi oluyor:44:

Hic bilgim yok:44:
Ama 2 gundur bende varmi o lekeden diye bakip duruyorum her wc e gitmemde..Kafayi yedim herhalde
Erken dogurcam saniyorum
Gelse doktoru arardim ben.Ara sor istersen?

kızlar merhaba.bugün öldüm öldüm dirildim.mezun oldugum lisede brunch gibi bişey vardı.neyse kalktık gittik okul çok buyuk kampüs gibi dıyım size.neyse benım kızla bı arkadaşın kızı 3 yaşında ıkısı de gözumuzun önunde oynuyolardı.2 dk falan gectı baktık yoklar.buralardadırlar dedık ama ara ara yok.tam yarım saat bağıra bağıra nerdeyse herkes nları aradı ama yok.yer yarıldı içine girdiler.
bı yandan ağlıyorum bı yandan koca karnımla yuruyorum koşuyorum kız yok.aklımdan öyle şeyler gectı kı bı daha hatırlamak bıle ıstemıyorum.en son bulundular lafını duydum yığılduım oldugum yere.sen ıkısı kalk ılkokul bınasına gıt 4.kata çık orda tuvalete gır kapıyı da kapat.bı ara çıkıpkafayı uzetmışlar da güvenlık esnada kameradfan göruyo bunları.
o bınaya kaç kışı gırdı seslendık yoklardı.annecim duymadın mı sesımız dıyorum saklambaç 0ynuyolarmış.karı koca dayak yemış gibiyz hala.mıllet sokaklarda arıyo ya çocugunu haberlerde göruruz aynıöyle sokaklara attım en son kendımı.allahım kımseyı evladıyla terbıye etmesin.

kızlar merhaba.bugün öldüm öldüm dirildim.mezun oldugum lisede brunch gibi bişey vardı.neyse kalktık gittik okul çok buyuk kampüs gibi dıyım size.neyse benım kızla bı arkadaşın kızı 3 yaşında ıkısı de gözumuzun önunde oynuyolardı.2 dk falan gectı baktık yoklar.buralardadırlar dedık ama ara ara yok.tam yarım saat bağıra bağıra nerdeyse herkes nları aradı ama yok.yer yarıldı içine girdiler.
bı yandan ağlıyorum bı yandan koca karnımla yuruyorum koşuyorum kız yok.aklımdan öyle şeyler gectı kı bı daha hatırlamak bıle ıstemıyorum.en son bulundular lafını duydum yığılduım oldugum yere.sen ıkısı kalk ılkokul bınasına gıt 4.kata çık orda tuvalete gır kapıyı da kapat.bı ara çıkıpkafayı uzetmışlar da güvenlık esnada kameradfan göruyo bunları.
o bınaya kaç kışı gırdı seslendık yoklardı.annecim duymadın mı sesımız dıyorum saklambaç 0ynuyolarmış.karı koca dayak yemış gibiyz hala.mıllet sokaklarda arıyo ya çocugunu haberlerde göruruz aynıöyle sokaklara attım en son kendımı.allahım kımseyı evladıyla terbıye etmesin.

off işte birde böyle sıkıntılar var gözünün önünden 1 dk ayırmayacaksın:27: neyseki kavuşmuşsun yavruna

kızlar az önce tuvalete gittim adet başlangıcı gibi kahverengi bişeyler geldi sanırım benim yavru yola çıkıyor:emir_bebek: RABBİM yardım etsin cümlemize

selammm kızlar,
bugün bebişimizle ilk kez hastane dışında dışarı çıktık gezdik dışarlara parklara gittik temiz havanın tadını bolca çıkardık. herkesin keyfi yerindednir umarım. doğuranlar var mı asels i gördüm hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişinnnn

Yaramaz yumurcaklar. Sizlere baya stress yasatmislar. Allahim insan delirecek gibi olur o an.
Neyseki kamerada gorunmusler

kızlar az önce tuvalete gittim adet başlangıcı gibi kahverengi bişeyler geldi sanırım benim yavru yola çıkıyor:emir_bebek: RABBİM yardım etsin cümlemize

:52:
Hadi hayirlisi canim. Bence geliyor bebisin
Sancin da varmi :52:

Back
X