• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy topik çok sessizdi ama bir doğum var galiba :)
asels - hadi gözünaydın, bir nefeste al bebişini kucağına inşallahh.

D-GABBANA - sen de çok büyük korku atlatmışsın, çok geçmiş olsun. çok şükür sadece yaramazlık.

D-Gabbana, canim bulunca naptiniz ufakligi? Herkesin onlari aradigini ogrendiginde naptilar?
Cocuklar oyun oynarken kendilerinden geciyor, aslinda hem iyi hem kotu birsey:-)

Asels, hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz, allah bir avazda kurtarsin :-)
Tuanacim, insallah dogumun baslamistir, daha fazla bekletmesin bu oglan valla ben bile sabirsizlaniyorum senin yerine:-)

benim pc de bir cins yeni mesaj yazmadan yazılanları göremiyorum en son yazdığım mesajda takılıp kalıyor:47:

ben acaip sıkılmaya başladım valla :) iş güç yok, yapacak bişiler bulmam lazım.
fazla harekette edemiyorum. zaman çabuk geçse artık. bebişlerimiz gelse zamanlarıyla. onlarla uğraşıp herşeyi unutsak :)

Yeni gelenler hosgeldiniz.

Ben meyve yesemde midem yaniyor. Sizdede varmi boyle bir durum?

Asels arada sacmaliyor topic. Gecen banada oldu. Hastaneye gitmedinmi sen daha :1:

Son düzenleme:
:52:
Hadi hayirlisi canim. Bence geliyor bebisin
Sancin da varmi :52:[/QUOTE]
arada giriyor canım ama düzensiz anlamadım hafif adet ağrısı gibi
ayyy ne güzel hadi hayırlısı bebiş geliyooo:46:
inşALLAH hayırlısıyla gelsin
ayy topik çok sessizdi ama bir doğum var galiba :)
asels - hadi gözünaydın, bir nefeste al bebişini kucağına inşallahh.
amin canım cümlemiz inşALLAH

Asels, hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz, allah bir avazda kurtarsin :-)
Tuanacim, insallah dogumun baslamistir, daha fazla bekletmesin bu oglan valla ben bile sabirsizlaniyorum senin yerine:-)

amin canım sağol

Yeni gelenler hosgeldiniz.

Ben meyve yesemde midem yaniyor. Sizdede varmi boyle bir durum?

Asels arada sacmaliyor topic. Gecen banada oldu. Hastaneye gitmedinmi sen daha :1:

gitmedim canım ama doktor kan filan gelince ara demişti acaba arasammı yoksa sancı sıklaşsın diye beklesemmi bilemedim

kızlar bugün pembe leke gibi bişeyler geldi ama arkası yok acaba nişan bölemi oluyor:44:

ayyy cok heyecanlandım cnm bence drunu ara gec olmadan hıc olmazsa fıkır verır bekle yada geldıe
ben gecen druma sordum kahve rengı gıbıyse gelmene gerek yok suyun gelsın yada sancılanmayı bekle dedı ama kan kırmızı gıbı bısı gelırse hemen gel dedı

Kızlar bebişim acayip baskı yapmaya başladı, yürürken çok zorlanmaya başladım, eşim bana fark atıyor ben gerilerde kalıyorum, az önce yer sofrasında yemek yedikten sonra eşim olmasa yerimden kalkamayacaktım neler oluyor bana, karnımda patlayacakmış gibi şişti daha doğuma 24 günüm var ama sabredmeyecek heralde.

slmmmmm kızlar bnde yuruyemıorum artık sancım çok oluo ytrkende adet sancısı gıbı agrılrım oluyo ve ıkı uç gnfur koyu sarı akıntım sumuk gelıo peltek gıbı mukus gıbı yakn herhalde bnmde karnm okadar dustu kı şeym gözkmuo okadar ynı :1:

slm kızlar:3:

az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış:nazar:
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş:nazar::nazar:
ewlerinde dinleniyolarmış..

Back
X