• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yine sessiz hafta sonu,umarım yarın kalabalık olur iznim başladı çünkü:52:bu arada biri yazmıştı ama unutan söylemek isteyen varsa diye hatırlatayım dedim,doğuma 19 gün kala günde 40 kez ya kuddüs deemek doğum için iimiş.niye 19 gün önce bilmiyorum ben uzun zamandır söylüyorum.

kızlar az önce tuvalete gittim adet başlangıcı gibi kahverengi bişeyler geldi sanırım benim yavru yola çıkıyor:emir_bebek: RABBİM yardım etsin cümlemize

slm kızlar:3:

az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış:nazar:
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş:nazar::nazar:
ewlerinde dinleniyolarmış..

listemiz gittikçe çoğalıyor ..:49:

kızlar slm
bugün bizim 40 haftamız doldu
takvimimiz kapandı
beklenen doğum tarihi bugün dü

saat 14 den beri 5 dk bir girip yaklaşık 1 dk süren sancılar var
ama dayanılmayacak gb değil
alt tarafta hafif hafif
psikolojik mi?
doğuruyormuyum?
yoksa kanala mı giriyoo....

ayyy dıkıldım artık kızlar ben hamilelik yetti bence

cnm hadı hayırlısı ıns doguma gıdersın bıde cnm ben bugun ılk 4 haftalık hamıleyken dr gıttıgım tarıhe baktım da 14 ekım de gıtmısım sanırım benım bebıs gec döllenmıs yanı suan 39 haftam 5 ınde sona erıyor ben yanlıs bılıomusum sanırım ay bu ayın 5 ınde dr la konusucam 30 agustos ılk adet tarııhım normalde ayın 5 ınde 40 haftam doluor gıbı gozuksede 1 hafta bebıs gec döllenmıs sanırım ayy kafayı yıcem bende doguramadım gıttıııı

Kizlar 2haftadir giremiyorum,24 mayista 2hafta erken olarak bebisim dunyaya geldi.kandille dunyaya geldi oglum.inanilmaz anlatilamaz bir duyguymus annelik.normal dogum yaptim, dikislerim zorladi ama bugun kendimi cok iyi hissettim hemen girdim.kesinlikle mumkunse normal dogum yapin derim, allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin opuyorum guzel anneleri

ne guzel cnm Allah bızlere de nasıp etsın son haftalarda dogum u dort gozle bekler oldum maşşallah bebısıne cnm

canım doğum listesini sen düzenledin galiba bilgilerim hep eksik kalmış yazayım da eklersin. 28 mayısta ankarada sezeryan doğum yaptım. bdt 23 hazirandı. oğlum utku tamer 47 cm. 2650 gr olarak dünyaya geldi.

maşşallah bebegıne cnmcım hayırlısıyla aldın kucagına bebısını ne guselll

slm kızlar:3:

az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış:nazar:
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş:nazar::nazar:
ewlerinde dinleniyolarmış..

tbmtn de dogum yapmıs öylemı?kurtuldu demek ne guzel darısı basımıza bebısımızede maşşallah
kızlar bende dogurdum dıye sölıcek mıyım sızlere yaaa artık bebısıme kavusmak ıstıorummmmmm Allah ım duy sesımı

kızlar merhaba uzun zaman oldu giremeyeli. çok zor günler atlattım hala hastanedeyim bebeğime annem bakıyor ama toparlanıyrum çok şükür bu günler de geçecek inş. doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize de.

geçmiş olsun, acil şifalar canım

slmmmmm kızlar bnde yuruyemıorum artık sancım çok oluo ytrkende adet sancısı gıbı agrılrım oluyo ve ıkı uç gnfur koyu sarı akıntım sumuk gelıo peltek gıbı mukus gıbı yakn herhalde bnmde karnm okadar dustu kı şeym gözkmuo okadar ynı :1:

böyle akıntısı degısık bnm gıbı bısı gelen vrmıı acabaaaaaaaa

slmmmmm kızlar bnde yuruyemıorum artık sancım çok oluo ytrkende adet sancısı gıbı agrılrım oluyo ve ıkı uç gnfur koyu sarı akıntım sumuk gelıo peltek gıbı mukus gıbı yakn herhalde bnmde karnm okadar dustu kı şeym gözkmuo okadar ynı :1:

yaaa bu dediğin nişan olablrmi benmde 5 gündür pembe kahverengi akıntılarım olyr. doktrm nişandr dedi bu kadr üzün sürermiymiş

Kızlar bebişim acayip baskı yapmaya başladı, yürürken çok zorlanmaya başladım, eşim bana fark atıyor ben gerilerde kalıyorum, az önce yer sofrasında yemek yedikten sonra eşim olmasa yerimden kalkamayacaktım neler oluyor bana, karnımda patlayacakmış gibi şişti daha doğuma 24 günüm var ama sabredmeyecek heralde.

Canım doğum tarihlerimiz yakın birbirine
Göbek aşağıya düşüyor herhalde
Benim de bir iki gündür aynen öyle
Sanki çıkıverecekmiş gibi :)

d gabana çok geçmiş olsun,neyseki bulunmuş yumurcaklar
tbmtn de doğurmuş,maşallah kuzuya
asels ve tuana nın son durumları ne ki?

canım şu ana kadar doğum yapanlarda sezeryan patlaması olmuş ama kesinlikle normal doğumu zorlayın. sezeryan sonrası çok zor benim 1 hafta oldu bugün biraz daha iyiyim. çok geç düzeliyo. ama normal yapanlar ertesi gün ayakta valla. allah hayırlı doğumlar nasip etsin....

canım her bünye farklı.kuzenim normal yaptı 60 gün oturamadı üzerine kaburgalarına kadar ağrı çekti.ben sezeryan oldum bugün 3. gün çok şükür dayanılmayacak bir gün değildi.Allah sağlık versin tüm anne ve bebeişlere doğum şekli önemli değil hayırlısı olsun...

Çooook sıkıldımmm, hadi geleceksen gel oğluşum yaaa.. her gelen sancı doğum sancısı mı diye saate bakmaktan kafayı yiyeceğim.. Bir de karnım bacaklarıma yapışıyor yaa, otururken acayip ağırlık hissediyorum.. Dün gece uyku muyku hak getire. en fazla 2-3 saat uyudumn herhalde.. uykum kaçıyor. zaten yatakta dönmek kabus.. Kocişi daha fazla rahatsız etmeyeyim diye sabahın 5:30'unda ayaktaydım.. Şu anda da uykum yok.. üfffsss.... Bu beklemek ne zor işmiş :44:

Çooook sıkıldımmm, hadi geleceksen gel oğluşum yaaa.. her gelen sancı doğum sancısı mı diye saate bakmaktan kafayı yiyeceğim.. Bir de karnım bacaklarıma yapışıyor yaa, otururken acayip ağırlık hissediyorum.. Dün gece uyku muyku hak getire. en fazla 2-3 saat uyudumn herhalde.. uykum kaçıyor. zaten yatakta dönmek kabus.. Kocişi daha fazla rahatsız etmeyeyim diye sabahın 5:30'unda ayaktaydım.. Şu anda da uykum yok.. üfffsss.... Bu beklemek ne zor işmiş :44:

sorma canım ya
dün gece benimde sanki uykum geldi
yatağa gittim
dön dön maymun oldum
bu gece tamamen uyuklamadan girmem yatağa

vizonnnn nasılsın annelik nasıl gidiyor bebiş nasıl?
aşağıda ismini görünce yazayım dedim:3::3::3:

sağol canım çok şükür. bebiş küvözde bugün de gidip gördüm sütümü de bıraktım çok şükür iyiydi prematürem :16:
hayırlısıyla tam iyileşsin de inşllah o zaman bende daha iyi olacağım :26:

ay ne güzel bebişler çoğalıyor, hepsi sağlıkla gelsinlerrrrr:16::16::16:
ama çokta bekletmeyin bizi :1::1::1: bu kadar hamilelik konusmaları yeter azıcıkta bebişlerden konusalım özellikle 38 i gecenler sözüm sizeeeeee:1::1::1::1:

Back
X