• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin herkese...
Penticim dogum hikayeni aglaya aglaya okudum, cok sevindim kizina kavusmana. Allah anali babali buyutsun. Bir ara fotografini da eklersen super olur:-)

Cardelenss, canim hayirli olsun yeni elti. Bu hafta dinlen bari, haftaya zorlu bir maraton basliyor:-)

Bugun bizim de doktor kontrolumuz var, bakalim kizim ne alemde? Birkac gundur belim cok agriyor ama rahat yatamadigimdan, bicimsiz durusumdandir diye dusunuyorum. Cati muayenesi olucam, insallah sonrasinda kanama falan olmaz.

günaydııınnnn
nasılsıınızzz??
erkenden uyandık
doğum hikayelerine baktık
duygulandık sabırsızlandık : ))
bu akşam 8 de doktorumuza gidicez bakalım
herşey kesinleşicek
sezeryan olucaksak eğer gün belirlenicek : ((
çok tedirgin ediyor bu sezeyan durumu beni ama bebiştoyu riske atmayı asla düşünemem
hayırlısı olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin olar mı kızlarrr???

Gunaydin herkese...
Penticim dogum hikayeni aglaya aglaya okudum, cok sevindim kizina kavusmana. Allah anali babali buyutsun. Bir ara fotografini da eklersen super olur:-)

Cardelenss, canim hayirli olsun yeni elti. Bu hafta dinlen bari, haftaya zorlu bir maraton basliyor:-)

Bugun bizim de doktor kontrolumuz var, bakalim kizim ne alemde? Birkac gundur belim cok agriyor ama rahat yatamadigimdan, bicimsiz durusumdandir diye dusunuyorum. Cati muayenesi olucam, insallah sonrasinda kanama falan olmaz.

çatı muayenesi 2-3 saniyelik bişiydi bizimkisi
kanamaya sebep olacak türden bişi değil yani telaşlanmayın hiç
biz birde çatı muayenesi sonrası vajinal ultrason ile muayene olduk
ama ne kanama nede acı falan olmadı tatlım..
güzel haberlerle gelin inş. doktordann

günaydınlar hanımlar:3:penti cim hikayeni ağlaya ağlaya okudum,allah bebişine de sana da sağlık versin..Tüm annelere de zamanında bebeğine sağlıkla kavvuşmasını nasip etsin,ben de oğlumu istiyorum..
dr a gidecek olanlar inş. hayırlı haberlerle gelirler,biz de çarş. günü gideceğiz çatı muayenimiz de o gün..hakkımızda hayırlısı..çatıdan sonra bebiş gelir diyenler de var,esneme oluyormuş,bakalım sağlıkla gelsin de.

1.06.2012 gününü verdi, doktorum prensesime kavuşmam için. tam bir haftam vardı zaman ilerlemiyordu. ama senin gelişinden ziyade doğumdan dolayı bir korku sarmıştı içime. şimdi çok kızıyorum kendime. Gelişini beklemeyi annemlerde sürdürmeye devam etmiştim. psikolojim kat ve kat fazla bozulmuştu. hala inanamıyor yakıştıramıyordum kendime anneliği birde malum şu sancılı doğum olayı epey korkutmuştu beni. prensesim doğmadan babasına benzediğinin sinyalini vermişti bize. illa birisinin itiklemesi gerekirdi babasına bişey yaptırmak için, kızımda öyleydi illa zorlicaktık gelmesi için. ve o gün yaklaşıyordu. gün 31.05.2011 perşembe olmuştu. duygularım beni epey korkutmuş iyice içime kapanmış sessizleşmiştim. kimseyle konuşmuyordum baban aldı beni ve evimize götürdü. akşam oldu baban çok heycanlıydı malüm ben tüm duygularımı içime saklamıştım. babana donuk bir iyigeceler demiş yatmıştım yatağıma. ve ogün geldi kızım gün 01.06.2012 cuma erkenden kalktık tüm hazırlıklarımızı arabamıza yerleştirdik ben tüm o geçen haftanın aksine çok neşeli bugün doğum olmicakmışım gibi herzamanki ben gibi davranmaya çalışıodum. kimse korkumu anlamasıın diye. hastaneye gelmiştik kontrollerimiz oldu ve doktorun yatışı vermişti bile. ilkte önlüğümü giydirdiler daha sonra vajinaya hap yerleştirdiler ve nstye girdim. daha sonra odama geçmiştim ve serumu taktılar ve yine nstyi bağladılar. sancılar çok hafifti 4 saat boyunca bu sancıların biraz ağırlaşmışını çektim ve alttan kontrol ettiklerinde sadece 1 cm açılmam olduğuna karar verdiler. herkes çok heycanlanmıştı sezeryan diye ısrar ediyorlardı doktorlarda açılmamın çok zor olacağını hatta çok saatlerce sancı verilebilme ihtimalini söylemişti ve bende artık tamam dedim ve o an. sedyeye aldılar meleğim benim odamdam hazır sedyeye yatılı şekilde çıkardılar tüm sevdiklerim karşımdaydı hepsi gözümün içine bakıyordu hepsi seni bekliyordu meleğim. babam beni götürürlerken eşimle beraber durdurup sarıldılar bana sevdiklerini tekrarlardılar ve ameliyathanedeydim. sevenlerde kapının önünde. o soğuk odaya soğuk kanlı birşekilde girmiştim. herkes koşturuyor bende onları izliyordum sonra iğneyle uyuuttular beni. heryeden zeynep zeynep zeynep sesleri geliyordu ama cevap veremiyordum ama farkındaydım odamdaydım ve hemşireler üstümü giydiriyordu. sonra ablam girdi odama zeynep zeynep zeynep sesleniyordu ama gözümü açıp cevap veremiyordum. sonra eşim geldi gözümü yeni açmıştım gözleri yaşlıydı meleğim baban kıpkırmızı olmuştu. kameraya çekmişti seni ve bana göstermeye çalışıyordu gözlerimi araladım ve seni seçmeye çalışıyordum. ve sen prensesim hemşireler kontrollerini yaparken kıvranıyordun orda. ilk sorduğm soru sağlıklımı oldu. sağlıklı dediler şükür allahıma dedim. ve sen odaya geldin meleğim. ne çirkin gelmiştin gözüme hiç hayallerimdeki gibi değil dedim ben öyle dedim anneciğim. ne sarışındın nede gözlerin renkli gibi duruyordu. tam tersine simsiyah saçlı beyaz tenli bir bebektin. şaşkınlık olsa gerek veyada acemilik işte benimki. sonra sana baktıkça güzelliğini dahada farkeder oldum. bana muhtaçlığını, parçam oluşunu. bennki hiç ummazdım meleğim bir nefes alamadın diye gözlerimi senden hiç gece boyunca ayıramayacağımı, ah meleğim sen annene dünyanın birde başka yerden bakışını gösterdin ama en güzelini en şahanesini anneliği gösterdin meleğim. sadece 48 saatte anladım bunu meleğim anneciğin hep seninle sen ona muhtaçsın ama şunu unutma meleğim ben sana artık dahada muhtacım.

hayırlı uğurlu olsun canım ağlaya ağlaya okudum duygusallık hat safhada allahh analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

Günaydın kızlar we minik melekler..
9.30 da zombi gibi kalktık, ne wardı 11 e kadar uyusaydıkkkkkkkk :31:
sanırım gece rahat uyudum, o yüzden de gec yatsam da uykumu aldım..
neyse gündüz kestiririzz biz, tabii işler biterse..

bugün cok işimiz war ewde, yawas yawas da olsa bitirmeyi planlıyorumm..
yada umuyorumki size gelen su enerjiler warya, o belki bugün bize de uğrar :52:

gerci suan cok mıymıyım, ama belkimm kahwaltı yapınca toparlarım (insallah yaniii ) :9:
gece de kimse doğurmamıs, topik pek bi sessiz :24:

günaydın.3 kışılık ailemızın son 2 gunu.çarşamba sabahı 7 de doğuma gırıcem kısmetse.çantam nerdeyse tamam.ama bugun kalan son şeylerı de toplayıp kapatıcam artık çantamı.

Günaydın kızlar we minik melekler..
9.30 da zombi gibi kalktık, ne wardı 11 e kadar uyusaydıkkkkkkkk :31:
sanırım gece rahat uyudum, o yüzden de gec yatsam da uykumu aldım..
neyse gündüz kestiririzz biz, tabii işler biterse..

bugün cok işimiz war ewde, yawas yawas da olsa bitirmeyi planlıyorumm..
yada umuyorumki size gelen su enerjiler warya, o belki bugün bize de uğrar :52:

gerci suan cok mıymıyım, ama belkimm kahwaltı yapınca toparlarım (insallah yaniii ) :9:
gece de kimse doğurmamıs, topik pek bi sessiz :24:

11 e kadar uyumak mı:53:ben 7de en geç 8 de uyanıyorum,gerçek zombii:27:

kızlar kaburgamın altına önceden oğlum vuruyordu diye acıyor sanıyordum,şimdi vurmasa da ara ara ciğer gibi yanıyor,acaba sancı mı:44:

günaydın kızlar sayfalar hiç ilerlememiş :20:

kurt gibi acıkmışım ama kahvaltı hazırlamak zor geliyor.:56:

birşey soracağım gece inanılmaz bir kaşıntıyla uyandım şuanda da kaşıntı devam ediyor ben sivri sinek fenan sandım ama değil :44:

kızlar kızlar gelemmı
yanagınızdan opemmı
sızın bebeler koynunuzda
benım hamıllelık bıtermı :37: sacma sapan bısı oldu sanırım artık zırvalıyorum
bu doguramamak benı ıyce kastı :31: esımde benımle dalga gecıyor becerıksız bı doguramadın dıe :9: haklı vallahı adam :37:

bende bu akşam uyuyamadım cnm sureklı kalktım gece saydım 4 defa lavaboya kalktım bıde belım koptu sabah olunca eşimi yolcu ederken bıraz naz yaptım bıde sey dedım bak ben bugun ıyı degılım sancım artarsa hemen gel tamam mı dedım hıc tın madı benı aşkım merak etme bugunde dogurmazsın dedı:)))))
valla yaa 34 haftamdan berı erken dogum olabılır denılmıstı kanamam olup hastaneye gıtmıstım serum vss öle kalkabılmıstım ayaga o zamandan bu yana hala doguramadım erkek dogum rıskı var erken dogum rıskı var dıodum eşime dıokı bence sende gec dogum rıskı varmıs askım dıooo :)))
ılk bebıs oldugu ıcın ıkımızde heyecan yaptık sanırım her gun odasına gırıp bakıoruz dort gozle gelsın dıe beklıoruz

bende elımde gavıskon sısesıyle gezıyorum resmen suan acım ama mıgden yatarken tutuscak dıe yemeye korkuyorum sımdı meyva yedım hala yanıyor
annemde cok yangınım var dıe kıza sımdıden tokalar aldı sacı bol olcakmıs :37:

cnm mıde yanması bende hıc kalmadı su son zamanlarda uc surahı su bıtıyor sanırım cok su ve soda ıcmekten mıde yanmam bıttı:))
ınanırmısınız dun hatta dorduncu surahıyı doldurdum sabaha kadarda bı surahı bıttı ben asırı su ıcıyorum galıba

Merhaba kızlar inşallakh çok çok çok iyisinizdir,

doğum hikayeleri okumayı bende çok seviyorum. ama öle heycanlı heycanlı yazıcağım sadece doğum sonrası hikayem var. onuda birazdan ayrıntılı payllaşıcağım.

ıyıyız cnm sen nasılsın ıyısındır umarım..valla her dogum hıkayesı bızı salga sumuk aglatmaya yetıyor dogum hıkayesı demek dogumu anlatmak demek degıl o anı bızlerle paylasmak bebısını gördugun andakı yasadıgın duygular vss vsss ınankı bunlarla daha cok ılgılenıorum su son donemlerde zaten dogum acısıymıs vss hıccc takmıorum yavrumu hıssetmek koklasmak bunlar daha onemlı gelıor

ayrıca dogum hıkayenı o kadar duygulu o kadar ıcten ve de akıcı anlatmıssın kı sankı o anı ben yasamısım gıbı duygulandım..
suan bebıslerını kucagına almak ıcın sabırsızlanan anneler olarak Allah bızlerede bu duyguları tatdırsın ıns...
zaman daraldıkca heyecanımızda artıyor..

Günaydın Kızlar, nasılsınız ?

Ne güzel yaa hep doğum haberleri gelior, ben de doğurmak için birsürü yol deniyorum ama yok yok :)
Paris olayı da bizde işe yaramadı, hala sancı falan yok.39 hafta bitti , daha ne bekliyor oğlum bilmem.Çarşamba yeniden randevumuz var, inşallah sezeryan demez doktorumuz...

Biz odasını hazırlamakta epey geciktik, daha bu haftasonu geldi oğluşun dolabı , diyorum ki oğlum bak odan da hazır ne beliyosun :)

Eklentiler

• $DSC_9252.webp
    $DSC_9252.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC_9253.webp
    $DSC_9253.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC_9254.webp
    $DSC_9254.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC_9256.webp
    $DSC_9256.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 30
slm kızancıklar birazdan knt gidicem akşama girmezsem eğer bilnki doğurmuşumdur sezeryanla herkes kendine iyi baksın görüşürüz

Back
X