- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.341
son sayfa yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nilgünnnn hazır seni yakalamışken sorayım.
baby einstein serisini indirdik diye sen söylemiştin di mi?
ingilizcesini mi indirdiniz türkçesini bulamıyorum ben nette?
bir de babt brain diye bir seri varmış o türkçeymiş onu duydun mu hiç?
Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.
Kocam indirdi ama acip bakmadim hic. Aksam gelsin sorayim ona.
Klasik muzik degil mi, ingilizce turkce ne farkediyor?
herkese merabalar
Tabii ki gorusmelisin ablanla, hala boyle seylere inanlar mi var? Yapma gozunu seveyim![]()
yok benim dediğim klasik müzik değil birinde hayvanları anlatıyor birinde meyveleri falan öyle şeyler yani.netten baktığımda bunlar çıktı:44::44::44:
Sd karta yukledi benim koca, aksam getirsin bir dinleyip sana soyliyim neymis.
U torrent'ten indiriyor genelde, bir bak istersen sen de.
ya tamam bu kız karnımda kalcak halı yok elbet cıkıcak bu hfta kendı ıstegıyle gelmezse hafta dr teyzesı zorla alıcak hadı en kotu 10 gunum kesın var ama varya o 10 gun bana 10 yıl gelmıyorsa ne olayım kızlar sabırsızlık deıl
endıse, korku ,caresızlık ,beklemek, tedırgınlık ,kotu dusunceler ,etrafın soruları, acabamı ,sancımı ,sumu,, gelırmı geldımı ayy ıslandım galıba ,yok terlemısım ,ayy nısanımmı geldı yok akıntıymıs, aaa sancımmı basladı, aa gectı devamı yok ,
resmen bunalım bu yaa![]()
kızlar iyi akşamlar,,konuya dan diye girecem biraz bugun doktora gıttım benım kız hala gırmemeıs kanala ki zaten cok yukarıda ağzımdan çıkacak herhalde,benımle aynı haftada olanlar ne durumda gobeklerı ıneneler varmı??ebeye sordum ınmesse ne olacak dıye ındırırız merak etme dedinasıl ındıreceklerı malum :26:
canım bizim bdt miz aynı.geçen çarşamba gittiğimde girmemişti kanala.bu çarşamba yine gitcez bakalım ama hala girdiğini sanmıyorum yukarda hala karnım.her gün en az yarım saat yürü dedi doktor yürüyorum bakalım ama bi değişiklik yok hala.
bir de nasıl indiriyorlar ben onu duymamıştım bilmiyorum![]()
ebe pişkin pişkin gülerek dedi zaten indiririz diye,indirilenden duymustum suni sancıyı veriyorlar karınada baskı yapıyorlarmış![]()