canım senin tabi daha ileri olduğu için kuzu artık karar vermek gerekiyo yavaş yavaş
ben beyazbeşik ve beyaz komidine karar verdim yatak odam çok müsait araba içinde baby go 2 diye bi marka var arabakoltuğu ile birlikte satılıyo pembeli hoşuma gitti tek ellle kapanıyo falan biraz ağır ama sonrasındada ucuz bi puset alırım dedim işte böyle
sağolasın tatlım....tebrik ederim canımmm
evet canım yeni öğrendik daha prensesimiz olacağını.. bi önceki gidişimizde totosunu dönmüştü bizim sıpacanıımm saolasın iyiyiz çok şükür yaklaşık 3te 2sini tamamladık inşallah diğer kısmıda sağlıkla tamamlarız.. sen nasılsın canım yavruşu bugün mü gördünüz?
ermerim sanıırm senin ağustosa geliyor doğumun değil mi?? evet o yüzden çalışman daha mantıklı en azından sonraki iznin kullanırsın.. benim inşallah haziran 13ü gibi. sonrasında kullancak bişi yok pek o yüzden öncesini tam kullanmak istiyorum. bide okul öncesi öğretmeniyim çocuklarla zor oluyor. hadi sınıftakiler dikkat ediyorlar ama diğer sınıftakiler hiç dikkatli değil artık elim karnımda koruyarak yürüyüroum her an bi çocuk koşarak gelebilir diye. bi de boylar tam karnımın hizasında.. Allaha emanetiz hepimiz..
valla bende çok sevindim gönlümden hep kız geçiyodu...maşşallahhh kuzumaaa
kızımın minik arkdası gelıohayırlı ugurlu olur ınss cnm benım cok sevındım
aminnnnnn.....Günaydın kızlar ..
Hayırlı cumalar herkese..
Maşallah prensesler arttı , sağlıcakla gelin kuzularımız
evettttt.... nazlı kızlarımızın senesi olacakCanim tesekkur ederim canim vallaha son ultrason resminde nasil kiz tipi var anlatamam narin minik bir surat :) doktor kiz demesede resimden anlarsin inan :) iyi olmana sevindim cnm benim de ozellikele yemeklerden sonra karnim cok geriliyor ama genel olarak eger gomlek tarzi birsey giyersem cok dikkatli bakmak lazim hamile mi degil mi diye birde otobuste ayakta durmak istemiyorum hemen bos yere oturuyorum yasli teyzeler filan bana bakiyor yer vereyim diye orali olmuyorum gobegimi gosteriyorum ama pek anlasilmadigi icin anlamiyorlar hehe :)) demek 19.hafta benimde cikar belki bugun bende annemden badem yagi istedim surekli nemli tutmak adina iyi olur...
hayirlisi olsun kizlarimiz artiyor masallah :)))bu sene kiz senesi orasi kesin ...
sağol canım.. rabbim korusun meleklerimizicanım kızın hayırlı uğurlu olsun, kızlar bastı topiği maşallah maşallah :)))
aminnnnn... cümlemizin kuzularını korusun yüce rabbimcanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Allah nazarlardan saklasın..
merhaba güzel anneler ve tatlı kuzucuklarımız
uzun zmandır iş yoğunluğum nedeniyle yazamadım. bugün evdeyim tetanoz aşımın 2. dozunu vuruldum izin aldım evde dinleniyorum.
aramıza yeni katılan güzel prenses ve prens anneleri hayırlı olsun.
ne güzel oğlumun burada birçok kardeşi oluyor.
arkadaşlar isim, beşik ve bebek arabası konusunda hala çok kararsızım. hergün fikrimiz değişiyor. zaman da az kaldı.
ana kucağı olarak cihcconun ahşap ayaklı kırmızı renkli olanını aldık.
artık köklü bir alışverişe başlamak lazım.
hepinizi çok öpüyorum.
cnm naber nasıl gidiyo gebelik
canım amniyosentez hakkında bildiğim 35 yaş üstü yapılıyor, doktorun gerekli görmediyse yapılmasına da gerek yoktur bence...
ben karnıma nivea nın nemlendiricisini sürüyorum onun dışında başka bir krem kullanmıyorum, doktorum nemlendiricinin bir sakıncası olmadığını kullanabileceğimi söylemişti.
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bana kalırsa gerek yok amniyosenteze şükürler olsun yolunda herşey.
bildiğim kadarı ile nemlendiricilerin hiç bir zararı yok bende lierac diye bişey kullanıyorm bide bebe yağı. ama göbüşüm çoook kaşınıyo henüz çatlamadam ama sanırım çatlayıp patlıyacağım
olsun değer kıçeme
canım iyi çok şükür sen nasılsınnn?? geçen yazdığın topiclere baktım haber almak için senden.. inşallah yolundadır herşey..
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlestiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
ben iyi olmaya çalışıyorum cnm bebek yapmayı askıya aldık şimdilik kayınvalidem kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi sol tarafı felç oldu şimdilik onla ilgileniyoruz o iyileştikten sonra tedaviye başlayacam ben 2 aydır topiğe girmiyordum taki geçen haftaya kadar fırsat buldukça 5. 10 dk girebiliyorum çok yorgun oluyorum kendine iyi bak tatlım öpüyorum hoşçakal
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlestiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
yine kimse yok( nerelerdesiniz arkadaşlar? havalar açılınca herkes dışarı mı çıktı acaba??
inşallah herkes iyidir.. yavruşlar sağlıklıdır.. biz de dün eşimle oğluma oda bakmaya çıktık alma niyetimiz yoktu, fikir olsun dedik. daha erken diye düşünüyordum çünkü. 32den sonra alırım derken son girdiğimiz dükkanda seçtik :) Allah nasip ederse nisan sonu gibi gelicek. 45 gün sonra veriyorlar. sonrasında da boyanın kokusu gitmesi için havalanması gerekiyomuş o yüzden erken değilmiş şu an. baya standartlar var arkadaşlar, mutlaka araştırmışınızdır. kullanılan malzeme, boya filan. inşallah doğru seçim yapmışızdır. dikkat ettik çok. Allahım inşallah oğlumun sağlıkla yatmasını nasip eder.. oda derken bi beşik bi 3lü dolap aldık. şifonyere gerek duymadım. zaten oda da çok müsait olmaz şifonyerle. emzirme koltuğu gibi bişey daha düşünüyorum çünkü. bakalım yatağın nevresim takımı, cibinliği de var. böyle alışveriş yapınca daha bi heyecanlandım. Allahım sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah yavrularımızın..
yine kimse yok( nerelerdesiniz arkadaşlar? havalar açılınca herkes dışarı mı çıktı acaba??
inşallah herkes iyidir.. yavruşlar sağlıklıdır.. biz de dün eşimle oğluma oda bakmaya çıktık alma niyetimiz yoktu, fikir olsun dedik. daha erken diye düşünüyordum çünkü. 32den sonra alırım derken son girdiğimiz dükkanda seçtik :) Allah nasip ederse nisan sonu gibi gelicek. 45 gün sonra veriyorlar. sonrasında da boyanın kokusu gitmesi için havalanması gerekiyomuş o yüzden erken değilmiş şu an. baya standartlar var arkadaşlar, mutlaka araştırmışınızdır. kullanılan malzeme, boya filan. inşallah doğru seçim yapmışızdır. dikkat ettik çok. Allahım inşallah oğlumun sağlıkla yatmasını nasip eder.. oda derken bi beşik bi 3lü dolap aldık. şifonyere gerek duymadım. zaten oda da çok müsait olmaz şifonyerle. emzirme koltuğu gibi bişey daha düşünüyorum çünkü. bakalım yatağın nevresim takımı, cibinliği de var. böyle alışveriş yapınca daha bi heyecanlandım. Allahım sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah yavrularımızın..
hayırlısı olsın canım sağlıklı günlerde kullansın inş kuzucuğunyine kimse yok( nerelerdesiniz arkadaşlar? havalar açılınca herkes dışarı mı çıktı acaba??
inşallah herkes iyidir.. yavruşlar sağlıklıdır.. biz de dün eşimle oğluma oda bakmaya çıktık alma niyetimiz yoktu, fikir olsun dedik. daha erken diye düşünüyordum çünkü. 32den sonra alırım derken son girdiğimiz dükkanda seçtik :) Allah nasip ederse nisan sonu gibi gelicek. 45 gün sonra veriyorlar. sonrasında da boyanın kokusu gitmesi için havalanması gerekiyomuş o yüzden erken değilmiş şu an. baya standartlar var arkadaşlar, mutlaka araştırmışınızdır. kullanılan malzeme, boya filan. inşallah doğru seçim yapmışızdır. dikkat ettik çok. Allahım inşallah oğlumun sağlıkla yatmasını nasip eder.. oda derken bi beşik bi 3lü dolap aldık. şifonyere gerek duymadım. zaten oda da çok müsait olmaz şifonyerle. emzirme koltuğu gibi bişey daha düşünüyorum çünkü. bakalım yatağın nevresim takımı, cibinliği de var. böyle alışveriş yapınca daha bi heyecanlandım. Allahım sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah
yavrularımızın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?