Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tecrübeli anneler sizlerin tavsiyelerini bekliyoruz. nede olsa aynı dönemde doğum olmuş olacak..
şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Yadığın bilgiler altın değerinde ne kadar güzel yazmışsın çookk teşekkürler.
İlk bebeğim çok tedirgin aynı zamanda heyecanlıyım. birde çalışan bir anne olucam o yüzden de biraz üzgünüm açıkçası. nasıl olucak diye düşünüp duruyorum sürekli.
Sen çalışıyor muydun acaba??
Gezici okadar güzel şeyler yazmışsın ki değil altın pırlanta değerinde bunlar bizim için. etrafımızda hep yaşlılar var yada yaşlı olmasa da 35 in üzerinde ve onmarın tavsiyeleri artık çok eskilerde kaldı biliyorsun. zaman değişti şartlar değişti. yeni annelerden tavsiyelere ihtiyacımız var.
bez olarak hangisini kullandın peki? ve mecburen benim kayınvalidem görümcelerim vs gelecek 1 aya yakın da kalacaklar. çocuğu mıncıkla mıncıkla seviyorlar onlar. doğumdan sonra ki 2. hafta mevlüt okutacağım. sırf kayınvalide erken gitsin 40 ını beklemesin diye.
çocuğu yatak odasından pek çıkarmayı düşünmüyorum. ben içinde bulunduğum durumdan dolayı böyle birşey planlıyorum. sen ne dersin?
nddd
bende çalışanım aynı şeyden muzdaribim![]()
rica ederim, bir faydam olursa çok sevinirim. Ben de senin gibi çok heyacanlıydım doğumdan önce . herşey bir şekilde yoluna giriyor merak etme. ben oğlumdan önce yeni doğan bir bebeği kucağıma bile almamıştım düşün artık. ben de çalışıyorum buarada. işe 20 güne kadar başlayacağım. çocuğuma bakıcı bakacak, bunu dert ettiğim anlar oldu ama evde oturmaya alışmamış bir kadın için çalışmamak da zor. pek çok kadın bizimle aynı durumda sen bunlara da üzülme şimdiden.
Şimdiden üzülmek bende istemiyorum da hamile olduğumu öğrendiğimden beri nasıl bırakıcam küçücük bebeği diye dertlenip duruyorum. Hamileliğim az sıkıntılı geçiyor. Çok yormuyor beni bebiş. İnşallah o günler gelincede çok üzülmem.
Dediğin gibi çalışmadan da duramam.Hem ihtiyaç hem de alışkanlık aslında.
Bir de bişey sorucam. Ben park yatak almayı düşünüyorum. İlk zamanlar yatak odasına mı alsam yatağı ya da yanıma ayrıca bir beşik gibi birşey mi almalıyım ?
Ben kendi odasına yatak aldım ayrıca kendi odama da otomatik sallanan beşikler varya onlardan alıp yanımda yatırmıştım. Bence ilk zamanlar senin yatak odanda küçük bir beşikte yatması daha iyi olur.Park yatak senin yatak odana sığacaksa onu da kullanabilirsin tabi.
Canım yazdıkların çookk aydınlattı beni.Bu konuyu açmanız çok çok iyi olmuş, ben de tecrübelerimi paylaşacak yer arıyordum.. :) Oğlum 2012 Temmuz doğumlu, neredeyse 7.5 aylık oldu.
Şimdilik bu kadar.. Daha yazacağım çok şey var da ilk günden bıktırmayayım.. :) Görüşmek üzere...
arkadaşlar ben de dogum izninden sonra çalışmaya başlayacagım için süt pompası alayım diyorum. ben işteyken kızım anne sütü almaya devam eder. ama hangi markayı alacagımı bilmiyorum. bana tavsiye edebileceginiz markalar var mı?
Canım bende alıcam karar verdim genel olarak herkesin önerisi elektrikli olan avent göğüs pompası oldu. nette indirimleride oluyor. onu takip edicem bende![]()
arkadaşlar ben de dogum izninden sonra çalışmaya başlayacagım için süt pompası alayım diyorum. ben işteyken kızım anne sütü almaya devam eder. ama hangi markayı alacagımı bilmiyorum. bana tavsiye edebileceginiz markalar var mı?