- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
bende haziran 2012 annesiyim kesinlikle haziran temmuz doğum için ideal ay :) çünkü içeri kapanmana ve bebeği sıkı giydirmene gerek kalmıyo biz çok ince giydirmiştik ve ince bi battaniye örtmüştük gece uyyurken hatta 1 ay sonra sadece kolsuz zıbınla yattı.zaten çok sıcak olduğu için eğer bebeği sıkı giydirirsen hem huysuzlanıyo uyumuyo hemde vücundunda kırmızı döküntüler oluyo.biz nerdeyse her gün banyo yaptırmıştık banyo bebeğin gelişimi açısından çok önemli.eğer havalar sıcakken ince giydirmeye ve dışarı çıkmaya alıştırırsan kesinlikle çok rahat edersin.hatta bi de güzel emzirirsen hastalıksız bir yıl geçirirsin.sütü kesinlikle kafana takma moralini yüksek tut dengeli beslen ve güzelce uyu kesinlikle pompa al sütü artırır ve ben kullandığım için söylüyorum humana ya gerek yok onun yerine rezene kimyon anason içebilirsin balla karıştırıp çok faydasını görürsün hatta eğer sezeryan olacaksa bi kaç gün önceden içmeye başla.süt sağma makinesi olarak kraftı öneririm hem fiyat olarakta uygun.fazla gelen sütünü kesinlikle buzluğa at.bide emzirirken hurma yersen uslu çocuğun olur
eğer sezeryanla doğum yaparsan 6 saat sonra yürümeye başla ve mümkün olduğunca yürü.ben 5.günümde yatmay bırakmıştım ve 10.günde bebeğimle başbaşa kalmıştık yani birilerine çok fazla ihtiyaç yok önemli olan eşin desteği....