- Konu Sahibi merwecik_20
-
ben koydum bebişin cicilerini valizimize bi ara fotolayıp hepsini sizede göstercem inşallah...
benim ihtiyacım olacak şeylerde eksiklerim var...göğüs pedi, kremi vb..onlarıda alıcam bugun yarın ne zaman olursaa:44:
kendim için aldıgım (anneciğimin aldıgı) pijama takımımda yerini aldı valizimizde...bide kayınvalidem gecelikli sabahlıklı bi takım alacak
Eki Görüntüle 497215 Eki Görüntüle 497214 Eki Görüntüle 497213 Eki Görüntüle 497212 Eki Görüntüle 497210 Eki Görüntüle 497211 Eki Görüntüle 497208 Eki Görüntüle 497209
ben koydum bebişin cicilerini valizimize bi ara fotolayıp hepsini sizede göstercem inşallah...
benim ihtiyacım olacak şeylerde eksiklerim var...göğüs pedi, kremi vb..onlarıda alıcam bugun yarın ne zaman olursaa:44:
kendim için aldıgım (anneciğimin aldıgı) pijama takımımda yerini aldı valizimizde...bide kayınvalidem gecelikli sabahlıklı bi takım alacak
Eki Görüntüle 497215 Eki Görüntüle 497214 Eki Görüntüle 497213 Eki Görüntüle 497212 Eki Görüntüle 497210 Eki Görüntüle 497211 Eki Görüntüle 497208 Eki Görüntüle 497209
çok süslüler canım....sende mi kokoştun?
annesinin birtanesi bayıldım canım geceliğine..Ama sana tavsiyem yanına daha renkli bişey koyman..kiminin kanaması fazla oluyor kiminin çok az açık renk gecelikte bulaşma gösterme ihtimali çok fazla...
Hilalcim takımın çok şık.. güle güle giyersin inşallah canım..
bende hazırlamak istiyorum ama herkes daha çok erken olduğunu söylüyor aslında bir geceliğim eksik kaldı artık onu da alır hepsini güzelce yıkarım yerleştiirirm ben 2 çanta yapıcam biri hastane çantası biri de yaklaşık 1 haftalık annemlerde kalacağım için gerekli olanlar ben ilçede kalıyorum hastane ve annemler merkezde umarım normal doğum olurda bir an önce ayaklanır evime giderim sezeryan olmaktan korkuyorum açıkçası hayırlısı bakalım inş. sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimize şafak az kaldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?