2012 kasım annelerı hastane çantalarımıza neler koyduk??? ı

bunlarda bizim hastane çantamıza koyucaklarımız , arabamızın üzt bölümü çıkıyor puset gibi oluyor hastaneden de onla çıkacağız inş.

Bebişimizin hastane çantasını hazırladım.. Hastanede eksik olan bir şey varsa artık dışarıdan temin ederiz.

Eklentiler

• $sbhlk.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
mehaba kızlar ben de hazırladım çantamı.

kendim için:bir gecelik, bir pijama takımı, sabahlık, 5 çift atlet ve külot, terlik, havlu, tarak, ped, kırmızı lohusa kurdelası, diş fırçası ve macunu

bebek için:2 takım hastane çıkışı, bez, ıslak mendil, biberon, mama ve penye battaniye koydum.

kayınvalidem ve anneme sorarak hazırladım.aklıma başka bişey gelmiyor.kayınvalidem bardak da koy dedi ama ben gerek duymadım.lazım olursa hastane yakınından aldırırım diye düşünüyorum

pembe pijaman çok güzel markası ne kaça aldın?

resim isteriz..

...............yanlış mesaj.........

Son düzenleme:
mervem hayırlı olsun çantan hazır..
en baştaki fotograf makınesı mi?

saol cnm bıraz detaylı hazırladım ama ne lazım olur ne olmaz bılemedım terlıklerım ve gögus ucu kremım eksık henuz.o en bastakı mp3 calar hanı sancı odası gıbı bıyere alırlarsa benı tek basıma cnm sıkılır dıye dusundum:))

fotograf makınasını felan halası alcak yanına:))

Ben henüz hazırlamadım ama içeriği tamam şimdilik şöyle
-Bana
-Lohusa geceliklerim ve sabahlığım
-2 adet emzirme sütyeni
-2 adet yüksek bel külot
-Dalin göğüs pedi
-Lansinoh göğüs kremi
-Minik pompa (göğüs ucu çıkarıcı)
-2 adet Milupa stell tea süt için çay
-Orkid uzun ped
-Havlu
-2 adet kırmızı kurdelalı taç
-Çorap
-Küpe,rimel ve tarak

Bi tek terliklerim eksik onu da yarın halledicem kısmetse..

-Oğluşuma;

-hastanedeki belgeler (9 aya kadar)
-2 adet hastane çıkışı(BJK)li :)
-3-4 adet çıtçıtlı badi
-prima bez
-tavşan kulaklı kalın kundak ve battaniye
-penye battaniye
-ağız mendili
-ıslak mendil
-çorap

bi de en miniğinden bi hurç aldım oğluşun kıyafetlerini ona koyar,öyle çantaya koyarım diyorum,unuttuğum bişey varsa hatırlatın kızlar..

Son düzenleme:
Kızlar yenı dogum yapan bırı olarak sunu soylıyım bol bol havlu alın yanınıza sureklı terlıyorsunuz benım yanımda 7 8 tane var anca yetıyor cunku sık sık degıstırmek zorunda kalıyorsnuz bıde kulot cok gereklı.

Tebrik ederim topiğin en hızlı annesi :)

allah anneli babalı sağlıklı büyütsün inşallah..

canım ben 9aya kadar olan hastne belgelerini anlamadım dr.mu istiyor ne için hiç duymamıştım doğuma giderken belge istendiğini tahlil sonuçlarını falanmı götürücez:26:

canım ben 9aya kadar olan hastne belgelerini anlamadım dr.mu istiyor ne için hiç duymamıştım doğuma giderken belge istendiğini tahlil sonuçlarını falanmı götürücez:26:

Evet canım yani şu ana kadar ki tahliller,testler vs.dosyalamıştım onları da aldım..

ben de paylaşayım çantamı tam hazır olmasa da....

iki çanta hazırladım ben, bir kendim bir de bebek için...

kendi çantam şöyle:

içinde neler var:

kısa kollu gecelik
uzun kollu gecelik
pijama takımı
sabahlık
havlu- el havlusu
göğüs pedleri
lansinoh krem
iç çamaşırları
humana still çayı...

bunlara ek olarak: terlik, diş fırçası, macun, sabun, krem ve bir kaç makyaj malzemesi ile şal koyulacak çantaya.

bebeğin çantası ise şöyle:

bebeğin tüm beraber giyilecek kıyafetlerini paketledim açarken kolaylık olsun diye... her pakette çorabı şapkası zıbını var.

ilk kıyafetlere ek olarak battaniye ve bir tane bebek bezi ekledim.

ayrıca iki tane 5li takım koydum.

15 tane bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili
biberon koydum.

bunlara ek olarak, ağız bezi ve yün battaniye koyacağım.

bir de ayrı bir çantaya da eşim için iç çamaşırı bir kat kıyafet ve bakım malzemelerini, kağıt havluyu, fotograf makinesini, kamerayı ekleyeceğim...

ha bir de bebek çikolatası, pet bardak alacağım yanıma...

Bizim çantamız da artık hazır , sabırsız bebişlere sahibiz :)

Çantayı yıkamadığım için, bebişimin eşyalarını gruplarına göre poşetledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…