2012 kasım anneleri karnınızdaki bebeğin kilosu nedir

30+6 dayken 1800 du kilosu boyuda 47 cm di...
Bugün kontrolümuz var bakalım son durumumuz ne olacak...

maşallah 2 haftada çok güzel kilo almış bebeğin

Ahhh canım Ahhh benim dr aynı kanıda değil Malesef...
Bana diyorki anneler hep kilosuna seviniyor ama hiç iyi bisey değil diyor... bebek gelişimini bile etkiliyormuste kilo iç organlarinin....

Ben 20. Haftamdan beri sıkı diyetteyim ... Bi ara aç gezdim busefer az aldı sonra diyeti arttirdilar 13 gün için fazla aldı... Sıkı diyet yapmasaydim 1200 alması gereken 5 haftada 600 gram aldı öyle olmasaydı suan 3 kilo civarinda olacaktı...yani 2900 gibi gibi... Sıkı diyeti mecburi biraktirdilar şimdi... Yine diyet var tabi doğuma kadar fazla aldirmamak için...

cnm benim yaaa benim doktorumda seninkiyle aynı kanıda aslında. ne tombul bebek nede tombul anne istemiyo. en son gittiğimizde benide diyetisyene gönderdi, zaten gelmişim kaçıncı haftaya bu saatten sonra gitmesem olmazmı dedim olmaz dedi asıl bundan sonra kilo alıcaksın dedi. zaten kilolu başladığım hamileliğimde şimdiye kadar tam 16 kilo aldım ve bunun sadece 2 kilosu bebeğime ait. son 10 gündür dikkat ediyorum ve almak yerine bir kilo verdim ama bu seferde ya bebeğim iyi beslenmiyorsa diye düşünüyorum. allah yardımcımız olsun artık.

.. tüm bebeklere

bizde dün gittik 31+3 iken 2.250 gr dedi doktorumuz..kontrol amaçlı şeker testini tekrarladık çok şükür bişey çıkmadı..bakalım kaç kilo doğacak sıpa..sağlıklı olsunda kilosu farketmez...

Son düzenleme:
ya kzlar ben de 30 4 teyım bugun kontrolde bebegımın kg su 1590 boyuda 42 cm dedı dr ama bana kg sı az geldı dr sordum yoo ıı dedı ama az gıbı yaa ((((( ndn bnm bebegım zayıf yaaa ne yeyıp ıcıosunz sız banada yazın ((

benimde bebegim zayıf cnm maşalah burdaki anneler ne yip içiyolarsa iyi kglu bebişleri ama çok takma saglıklıysa gerisi boşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…