- Konu Sahibi elvanelvan
-
benimde bebegim zayıf cnm maşalah burdaki anneler ne yip içiyolarsa iyi kglu bebişleri ama çok takma saglıklıysa gerisi boşş :))
cnm benim yaaa benim doktorumda seninkiyle aynı kanıda aslında. ne tombul bebek nede tombul anne istemiyo. en son gittiğimizde benide diyetisyene gönderdi, zaten gelmişim kaçıncı haftaya bu saatten sonra gitmesem olmazmı dedim olmaz dedi asıl bundan sonra kilo alıcaksın dedi. zaten kilolu başladığım hamileliğimde şimdiye kadar tam 16 kilo aldım ve bunun sadece 2 kilosu bebeğime ait. son 10 gündür dikkat ediyorum ve almak yerine bir kilo verdim ama bu seferde ya bebeğim iyi beslenmiyorsa diye düşünüyorum. allah yardımcımız olsun artık.
senınkı nekdar cnm bnm haftamdayken kac kg dı ? allah allh belkı son aya gırdıgmzde kılo alırlar ne yapalım eşimde bende mınyon yıplıde deılız ama ıkımzde ırı yarıyız bızım bebegımız ndn zayıf ben anlamadım ama eşim 2 500 kg falan dogmuş kızım onamı cektı acaba dogdugunda cok ufakmış kayınvalıde ole dıo aman saglklı olsunda neyapım ben onu şışırırım dogunca
Bende tombisim diyet yapiyorum 20. Haftamdan beri sekerdr var... Bir ay sadece az aldi bebek kilo ... Diyetler verilirken bebegin beslenmesi dikkate aliniyor meraketme...
cnm benim senin bebeğin zayıf değil haftasıyla gayet uyumlu. hem zaten doktorunda iyi demiş bence hiç dert etme önemli olan sağlıklı olması. hem genelde zayıf bebekler doğduktan sonra daha güzel kilo alıyor diye biliyorum ben.
34+2 de 2900 gr cıktık
2 hafta ılerdeymış arasımız
ayy cnm inş.dedıgın gıbı dır nebılım işte insan takılıo bıde benm kızımın kafası kucukmuş haftasına gore detaylı usg ye grdık 2 lı testımız zaten ıyı cıkmıştı cok şukur kotu bişey cıkmadı doktor genetık aıleden bırıne benzıor muhakkak cok buyuk kafalı olmıcak dedı ama ben bunuda kafama takıorum acaba dıorum bışımı varda allah korusun bebegım gelışemıomu ama doktordan daha ıı bılecek deılım ya Allahım hepımızı ve bebeklerımızı korusun
ohh maşallah bi tombul bebek dahadilerim sağlıklı sıhhatli bir şekildede kucağına alırsın cnm.
ahh cnm benim sakın takma kafana bak testler falan herşey iyi çıkıyor çok şükür. bence senin kızın çıtı pıtı şirin suratlı bişey olacak. sen bol bol dua et ve iyi düşün iyi olsun.
amin cnm inş dua etmekten başka yaptıgım bişi yok zaten allaha emanet bebegım
sahi söylemeyi unuttum bebeğinin kilo alması için hergün 1-2 yumurta ben 1 yiyorum, yarım lt. süt, 1 adet muz, bide ceviz-badem ye
off ben bunları yersem hamıle hamıle adamın tepesinden ınmem kız :))) bıldıgın dopıng gı bı bışı bunlar :)) tovbe tovbee sende fazla yeme bence :))
ahh cnm benim biz o işleri bırakalı tam 10 ay oldu. bizimki tüp bebek olduğu için tedavinin başında bir yasak kondu yasak o yasak. aman bişey olacak diye eşimde bende yanyana bile gelemiyoruz desem yeri var hani.
valla inmezsen de inme şekercim ne varki ne güzel işte tadını çıkarınn
ben artık doğuma az kaldı diye diyetisyene gitmedim ama 15 gündür kendimce beslenmeme çok dikkat ettim ve iyikide öyle yapmışım. çok şükür bebeğim 15 günde 500 gr almış bense almak yerine 1 kilo vermişim. çok mutlu oldum valla.
benim şekerde ilk sınırda çıktı ama sonra kendiliğinden düzene girdi çok şükür. ne durumdasın bilmiyorum ama yürüyüşün şekere çok iyi geldiğini duymuştum ben artık pek yürüyemiyorum da hemen kasıklarım ağrıyor ve yoruluyorum
28+1 de 1350ydi
32+1 de 2270
inşallah doğuncaya kadar 3 kilo oluruz
cnm benım daha doğumuna8 haftavar rahat 3500 r olr bebışın
inşallah canım. ama bebek erken gelmek istiyor. bakalım 2 hafta boyunca 6 saatte bir ilaç içip takip edilecek. 40 haftayı dolduracağımızı hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?