2012 kasım anneleri karnınızdaki bebeğin kilosu nedir

kızlar benim kızım 32+1 de 1840 gram olmuş azmı kilosu doktor bi hafta küçük sayıyo ben 33. hafta diyorum o 32. hafta diyo bakalım ne zaman gelecek

canım ben 34+2 deyim kilosu 2400 kg doktor çok iyi dedi ama bilmiyorum oğlumda 4 kilo doğmuştu gerçi kızımda hemen hemen bu civarlarda olur diye düşünüyorum ama önemli olan kilolu doğurmak diil biliyosun sağlıklı dirençli doğmaları bakalım artık..

kızlar benim kızım 32+1 de 1840 gram olmuş azmı kilosu doktor bi hafta küçük sayıyo ben 33. hafta diyorum o 32. hafta diyo bakalım ne zaman gelecek

kız bebekler erkeklere oranla daha zayıf doğarmış genellikle. kilosuna takılma önemli olan gelişimi, sağlığı canım. doktorlar kilo ve ölçümlerine göre bebeğin haftası ile uyumlu olup olmadığını görebiliyorlar belki de sen geç döllenmişsindir o yüzden bir hafta küçük görünüyor.

benim kızım da

30+6 da :1913
33+4 da :2327 grdı..

buradaki bir çok bebeişin kilosuna göre bizimki de bana az geliyordu ama doktorumuza göre gayet iyi hatta ileride. sen dediğim gibi kiloya takılma, sağlığı önemli olan.

35+5 de 2600 olmuşuz

35. haftada 2.900 çıktı kilomuz
usgye göre 36+1 günlük gözüküyor kızım
tam 1 ay sonra sezeryana gireceğim inş. o zamana kadar 3.500 olur dedi dr.

selam kızlar benim 32+2 de 1780gr çıktı oğluşum kendim de 9 kg aldım. dr normal dedi ama biraz küçük gibi sizin değerlere bakınca :44:

bizimde dün kontrolümüz vardı 32+1 de kilomuz 2250 gr çıktı...doktor 200 gr önden gidiyor dedi tombik bebekçikmiş biraz şimdilik:) normal doğum istiyorum umarım buna engel teşkil etmez kilomuz kendimde 9,5 k,lo aldım toplamda

merhaba kasım anneleri. aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum sadece üye değildim. benim oğlumda 32 haftalıkken 2.760 gr. dı. 35 haftalık gelişime sahipmiş. biraz oburuz biz:)

Kızlar bizde bugün gittik kontrole 33+5de 2.600 çıktı çok şükür geçen sefer az kilo aldı diye çok üzülmüştüm ama bugün iyi çıktı çok şükür :)

benim oğluşumda 34 hafta 3 günlükken 3000 gr olmuştu,doç. e gittim kontrole çok ayrıntılı baktılar sonra tekrar şeker testi yaptırdı bebek şekerden mi kilo almış acaba diye?
ama birşey çıkmadı çook şükür kendi kilosuymuş

selam kızlar benim 32+2 de 1780gr çıktı oğluşum kendim de 9 kg aldım. dr normal dedi ama biraz küçük gibi sizin değerlere bakınca :44:

cnm şuan kaç kgda bebegın bnmde senınkı gıbı bıraz zayıftı dr um normal dedı ama banada zayıf geldı bebegım bana ama dr um kız bebek zayıf olur bıraz dedı ne bılım bende tereddutte kaldım öle gecen hafta 2 kg cıvarındaydı umarım bebeklerımz saglkla kılo alır dogarlar :))

canım benim kızımda 33 haftalıkken 1980 gr dı.bizde acaba zayıfmı demiştik ama şuan 37 haftalık 3100 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…