2012 kasım anneleri karnınızdaki bebeğin kilosu nedir

çok saol cnm bnm amin inşallah. eğer herhangibir sorun yoksa bebeğin ne kadar karnında durdu o kadar iyi, hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

ahh cnm yaa sorma bende aynı senin gibi aniden sancım gelicek diye çok korkuyorum. inşallah hatasız kusursuz alırız yavrularımızı kucağımızada çifte bayram yaparız. benim doktorumda aynı, riske atamayız bayramdan önce almamız daha iyi dedi hatta bugün tekrar konuştuk ve 22 ekime aldık. çok heyecanlıyım çookk.

38 de canım ama bebegın erkekse 39 da olmanı tavsıye ederim ....

canım bebeğimiz kız normalde 27 ekim olacaktı ama ben 38+4 de yani 1 kasım da yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa.

çok saol cnm bnm amin inşallah. eğer herhangibir sorun yoksa bebeğin ne kadar karnında durdu o kadar iyi, hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

evet dogru dıyorsun canım benim kontrol yarın doktorumla son tarihi konuscaz kısmetse 1 kasım olsun 38+4 oluyoruz o zaman bayagı da buyumus olur ınsallah. sana da hayırlı dogumlar olsun canım son 4 gununuz kısmetse

35+2 2850 gr.
ilk bebeğim tam 36. hafta da doğmuştu. tansiyondan. 2550 idi.
bu bebeğim inşallah zamanında doğar.

cnm tansıyonun kac oluyordu da erken dogum oldu bnmde tansıyonum bıraz krıtık gıbı dr sureklı takıp ettırıo 14 u henuz gecmedı ama 13.5 falan goruorum arada bır dr um 14 u gecerse hemen yanıma gelıosun dedı bana cevap yazarsn cok sevınırım...

35+2 2850 gr.
ilk bebeğim tam 36. hafta da doğmuştu. tansiyondan. 2550 idi.
bu bebeğim inşallah zamanında doğar.

cnm tansıyonun kac oluyordu da erken dogum oldu bnmde tansıyonum bıraz krıtık gıbı dr sureklı takıp ettırıo 14 u henuz gecmedı ama 13.5 falan goruorum arada bır dr um 14 u gecerse hemen yanıma gelıosun dedı bana cevap yazarsn cok sevınırım...

Canım benim 18 e 15 di. Ve doktor acilen doğuma almıştı. Ayrıca acayip derecede ödem vardı.
Sen de tansiyonlarını düzenli ölç, ayrıca çok stres yapma. İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında alırsın bebeğini kucağına.

kızalr ben gunumu tamamlayamadan doğum yaptım 37+2 de 3780 gr 51 cm olarak dunyaya geldı bızım ufaklık

anladım cnm saol inş bakalım gun ıcınde olcuorum sureklı ama senınkı bayagı yuksekmış bnm okadar yukselmedı henuz inşda yukselmez cnm

bızımkıde gecen hafta carşamba gunu yanı 35 olmadan yada olmak uzereyken :) 2 200 du bnm kızım bıraz nazlı yavaş yavaş kg alıo saglklı olsunda onmlı deıl

Kızlar Nazlı dediğin gibi benimki de biraz yavaşlama gidiyo ama bizim plesenta kanamalı idi şimdi azaldi şükür kilo alıyoruz ama biraz yavaş :) bı de bel cevremiz biraz geriden geliyo . Dediğin gibi saglikla gelsinler yeter inşallah

aynen dogduktn snra annelerı besler onları :)) bnm dr um ıyı kız bebek zaten cok fazla ırı dogmaz dıo :) yıne 3 kg yu gecıcek rahat ol dıo bakalım hyrlısı :))

Normal dogum mü olacak senin benim 15 i gibi sezeryan olacak insallah

walla bız henuz konuşmadık dr la bnm dr da cok rahat bılmıorum çarşamba gunu gıdıcem işte herhalde ozaman konuşuruz sezeryan olurssa 14 kasım demşti bana ama ben normal ıstıorum bır akslk olmazsa hyrlısı artık cnm sen ndn sezeryansın ?

Benim tup bebek canim 8 sene bekledik sipayi :) sıkıntıya girmesin bebek dedik Dr ile bana daha tarih vermedi cuma gideceğim o zaman netlesir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…