- Konu Sahibi elvanelvan
-
38 de canım ama bebegın erkekse 39 da olmanı tavsıye ederim ....Ay ne güzel maşallah ben de spinal olucam inş senin ki gibi güzel geçer. canım kaçıncı haftanda doğum yaptın
canım hayırlı olsun doğum tarihiniz sağlıcakla doğsun oğluşun,senle satımız aynı ben de 27 ekim istiyorum ama doktorumuz erken derse 1 kasım da spinal sezeryan olucaz.
bebişin kilosuna da maşallah canım.
canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde gebelik şekerim yüzünden hem de çatı muayenesinden sınıfta kaldığım için haftaya sezeryanla alınacak bebeğim inş. sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi bir sorun çıkmaz inş. ben çok paniğim 23 ekim dedik ama her an sancı filan gelecek erken alınacak diye korkuyorum normalde tehlikeli zamanları atlattık çok şükür ama 40 haftayı doldursun isterdim araya bayram girince riske girmek istemedi doktorum bayramı yatarak süt kokularıyla geçirecez yazarken bile ağlayasım geliyor Rabbim dayanma gücü versin kalbim duracak heyecandan yaaa :))))
38 de canım ama bebegın erkekse 39 da olmanı tavsıye ederim ....
çok saol cnm bnm amin inşallah. eğer herhangibir sorun yoksa bebeğin ne kadar karnında durdu o kadar iyi, hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah.
canım ne yiyosun da böylekilo almış maşallah ben de yiyeyim benimki 31+5 de 1900 dü demerhaba kasım anneleri. aranızda yeniyim ama sürekli takip ediyordum sadece üye değildim. benim oğlumda 32 haftalıkken 2.760 gr. dı. 35 haftalık gelişime sahipmiş. biraz oburuz biz:)
35+2 2850 gr.
ilk bebeğim tam 36. hafta da doğmuştu. tansiyondan. 2550 idi.
bu bebeğim inşallah zamanında doğar.
35+2 2850 gr.
ilk bebeğim tam 36. hafta da doğmuştu. tansiyondan. 2550 idi.
bu bebeğim inşallah zamanında doğar.
cnm tansıyonun kac oluyordu da erken dogum oldu bnmde tansıyonum bıraz krıtık gıbı dr sureklı takıp ettırıo 14 u henuz gecmedı ama 13.5 falan goruorum arada bır dr um 14 u gecerse hemen yanıma gelıosun dedı bana cevap yazarsn cok sevınırım...
Canım benim 18 e 15 di. Ve doktor acilen doğuma almıştı. Ayrıca acayip derecede ödem vardı.
Sen de tansiyonlarını düzenli ölç, ayrıca çok stres yapma. İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında alırsın bebeğini kucağına.
34+0 da 2300 ve 46 cm minnos kızım :)
bızımkıde gecen hafta carşamba gunu yanı 35 olmadan yada olmak uzereyken :) 2 200 du bnm kızım bıraz nazlı yavaş yavaş kg alıo saglklı olsunda onmlı deıl
Kızlar Nazlı dediğin gibi benimki de biraz yavaşlama gidiyo ama bizim plesenta kanamalı idi şimdi azaldi şükür kilo alıyoruz ama biraz yavaş :) bı de bel cevremiz biraz geriden geliyo . Dediğin gibi saglikla gelsinler yeter inşallah
aynen dogduktn snra annelerı besler onları :)) bnm dr um ıyı kız bebek zaten cok fazla ırı dogmaz dıo :) yıne 3 kg yu gecıcek rahat ol dıo bakalım hyrlısı :))
Normal dogum mü olacak senin benim 15 i gibi sezeryan olacak insallah
walla bız henuz konuşmadık dr la bnm dr da cok rahat bılmıorum çarşamba gunu gıdıcem işte herhalde ozaman konuşuruz sezeryan olurssa 14 kasım demşti bana ama ben normal ıstıorum bır akslk olmazsa hyrlısı artık cnm sen ndn sezeryansın ?
Benim tup bebek canim 8 sene bekledik sipayi :) sıkıntıya girmesin bebek dedik Dr ile bana daha tarih vermedi cuma gideceğim o zaman netlesir inşallah
Amiin Rabbim hepimizi kavuştursun yavrusuna inşallah haberlerini bekliyorum Çarşambaay cnm allahım sag salım kucagına almayı nasip etsın cok beklemişsin cnm
Amiin Rabbim hepimizi kavuştursun yavrusuna inşallah haberlerini bekliyorum Çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?