- Konu Sahibi elvanelvan
-
cnm şuan kaç kgda bebegın bnmde senınkı gıbı bıraz zayıftı dr um normal dedı ama banada zayıf geldı bebegım bana ama dr um kız bebek zayıf olur bıraz dedı ne bılım bende tereddutte kaldım öle gecen hafta 2 kg cıvarındaydı umarım bebeklerımz saglkla kılo alır dogarlar :))
33 haftalık 1760gr kilo alamıyo bebeğim(
37+3 maaşallah
3520 gr bebişim..:)
oh maşalla cnm beişine en son ne aman gıtmıştın kaç gr dı bende perşembe gıdıcem meraktayım
sağol canım
36+6 da 3276'ydı 4 günde 300 gr a yakın almış maaşallah
hadi güzel haberlerle gel inşallah perş.günü..
slm kızlar hepinizin bebişlerine maşallah diyorum.
bizde bugün gittik doktor amcamıza, 36+4 te 3050 gr olmuş oğlum. ayrıca bugün doğum için günümüzüde kararlaştırdık eğer daha erken gelmezse 24 ekimde spinal sezeryan ile alınıcak. hem şekerim yüksek çıktığı hemde oğlum gelmek için acele ettiğinden biraz erken olucak malesef. inşallah sağlıkla gelir oğlum nedense çok korkuyorum ona birşey olmasından. hepimizin yavruları sana emanet rabbim, sen onları esirge ve sağsalim bizlere bağışla.
canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde gebelik şekerim yüzünden hem de çatı muayenesinden sınıfta kaldığım için haftaya sezeryanla alınacak bebeğim inş. sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi bir sorun çıkmaz inş. ben çok paniğim 23 ekim dedik ama her an sancı filan gelecek erken alınacak diye korkuyorum normalde tehlikeli zamanları atlattık çok şükür ama 40 haftayı doldursun isterdim araya bayram girince riske girmek istemedi doktorum bayramı yatarak süt kokularıyla geçirecez yazarken bile ağlayasım geliyor Rabbim dayanma gücü versin kalbim duracak heyecandan yaaa :))))slm kızlar hepinizin bebişlerine maşallah diyorum.
bizde bugün gittik doktor amcamıza, 36+4 te 3050 gr olmuş oğlum. ayrıca bugün doğum için günümüzüde kararlaştırdık eğer daha erken gelmezse 24 ekimde spinal sezeryan ile alınıcak. hem şekerim yüksek çıktığı hemde oğlum gelmek için acele ettiğinden biraz erken olucak malesef. inşallah sağlıkla gelir oğlum nedense çok korkuyorum ona birşey olmasından. hepimizin yavruları sana emanet rabbim, sen onları esirge ve sağsalim bizlere bağışla.
kızlar ben yaklasık 3 ay 10 gün önce oğlum ömürü spinal sezeryanla dünyaya getirdim ve 10 çocuk da yapsam 10 unu da spinal sezeryan yapardım
harikaydı . amelyat 40 dk sürdü 8 dakıkada ömür kucagımdaydı 09:15de başladı 09:23 de paşamı aldım kucağıma kelime-i şahadetlerle doğurdum yavrumu öptüm kokladım
ayy ne güzeldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?