2012 kasım anneleri karnınızdaki bebeğin kilosu nedir

canım benim kızım 33 haftalıkken 1980 gr dı.acaba zayıfmı diyorduk.ama şimdi 37 haftalık 3100 gr

32+2 de kontrolüm vardı 2350 gramdı şuan 35+1 deyiz ne kadaroldu çok merak ediyorum 35+4 te tekrar kontrole gidicez bakalım son durum ne???

bizde bugün gittik yine doktorumuz her hafta çağırıyor artık, nst de sorun yok allaha şükür, 34+5'de 2800 gram oldu :)

slm kizlaar benimde sekerin onune gecemediler bebisimi 38 haftalikken yani haftaya alicaklar....cok moralim bozuk

sağol canım

36+6 da 3276'ydı 4 günde 300 gr a yakın almış maaşallah
hadi güzel haberlerle gel inşallah perş.günü..

maşallah canım ya tombiş bi bebek sizi bekliyor :) bizim kız sizinkilere göre epey zayı doktor iyi diyor ben de burdakilerle kıyaslayınca az geliyor. 35+6 da 2700 grdık bakalım bu hafta 36+6 da ne kadar çıkacak inşallah 3000 gr olur bari. doğduğunda en azından ele avuca sığsın :) ben panik biriyim kollarıma nasıl o kdr küçük bir şeyi alıcam diye düşünüyorum.kollarımızın arasında resmen kaybolacaklar.

slm kızlar hepinizin bebişlerine maşallah diyorum.
bizde bugün gittik doktor amcamıza, 36+4 te 3050 gr olmuş oğlum. ayrıca bugün doğum için günümüzüde kararlaştırdık eğer daha erken gelmezse 24 ekimde spinal sezeryan ile alınıcak. hem şekerim yüksek çıktığı hemde oğlum gelmek için acele ettiğinden biraz erken olucak malesef. inşallah sağlıkla gelir oğlum nedense çok korkuyorum ona birşey olmasından. hepimizin yavruları sana emanet rabbim, sen onları esirge ve sağsalim bizlere bağışla.

canım hayırlı olsun doğum tarihiniz sağlıcakla doğsun oğluşun,senle satımız aynı ben de 27 ekim istiyorum ama doktorumuz erken derse 1 kasım da spinal sezeryan olucaz.

bebişin kilosuna da maşallah canım.

canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde gebelik şekerim yüzünden hem de çatı muayenesinden sınıfta kaldığım için haftaya sezeryanla alınacak bebeğim inş. sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi bir sorun çıkmaz inş. ben çok paniğim 23 ekim dedik ama her an sancı filan gelecek erken alınacak diye korkuyorum normalde tehlikeli zamanları atlattık çok şükür ama 40 haftayı doldursun isterdim araya bayram girince riske girmek istemedi doktorum bayramı yatarak süt kokularıyla geçirecez yazarken bile ağlayasım geliyor Rabbim dayanma gücü versin kalbim duracak heyecandan yaaa :))))

35+2 2850 gr.
ilk bebeğim tam 36. hafta da doğmuştu. tansiyondan. 2550 idi.
bu bebeğim inşallah zamanında doğar.

kızlar ben yaklasık 3 ay 10 gün önce oğlum ömürü spinal sezeryanla dünyaya getirdim ve 10 çocuk da yapsam 10 unu da spinal sezeryan yapardım
harikaydı . amelyat 40 dk sürdü 8 dakıkada ömür kucagımdaydı 09:15de başladı 09:23 de paşamı aldım kucağıma kelime-i şahadetlerle doğurdum yavrumu öptüm kokladım
ayy ne güzeldi ..

Ay ne güzel maşallah ben de spinal olucam inş senin ki gibi güzel geçer. canım kaçıncı haftanda doğum yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…