2012 kasım anneleri yemek menüleri

Sabah

1.5 dilim tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
salatalık domates biber

Ara

Yarım dilim karpuz

Öğle
az patatesle çoban kavurma
azcık salata
1 kase yogurt
1 kase çorba

Ara
1 armut
2 incir

Akşam
yöresel meyhane pilavı
salata
ayran

akşamı kaçırmamak için uğraşıcam annemlerdeyiz çünkümmm

süper canım afiyetler olsunn
bende bugun patates oturtması yaptım dipfirize attım sonracıma tavuk haşladım onuda sutladım dipfirize gelen olursa hali hazırda yemek olsun koşturmayayımmm
akşama ise menüde dolma ,çorba,salata,karpuz varbelkim tavuktan az biraz olabilirde

saol canımcımmm

aferim kızz süpeerr olmuşşş bencede yedeklemek lazım amaa işte ben azıcık tembelimmm

saol canımcımmm

aferim kızz süpeerr olmuşşş bencede yedeklemek lazım amaa işte ben azıcık tembelimmm
normalde benimde canım istemiyorduda bugun bir aşka geldim şekerim hazırda bulunsun dedim
eşim tüpü bitirmeye kararlısın diyor evett dedimmm
ciddimisin diyor ben şimdi yapayım bitersede bitsin dedim misafirin yanında paniklemekten iyidir dedim

Sen şimdi bu dieti mi yapıosun ? kim verdi bunu, doktor mu ?

cok guzel menü canım ellerınıze saglık
bızde bugun ablamdayız gene bu sefer kalabalık olcaz 4 kız kardes ensıteler yegenler ablamın kayınvalıdesı fılan menuyu bılmıyorum ama az yerım dıyemıycem hepsınden azar azar yemeye calısıcam

oh ohh kalabalıktaa güzel yenirr

ohhhhhhh afiyet bal şeker olsun canım:)

süperrrrrrrrrrrrrrr beğendim:)

Bizde bu akşam balık yiyelim diyoruz bu hafta yemedim
elticiğim ve kayınçocuğumla birlikte..

afiet olsun...

kızlar sironu (http://www.yemex.com/yoresel-yemekler/karadeniz-yoresi/isirin---isiron---siron.html)bilen varmı bugün bir arkadaş bahsetti eskiden yapardık ama göremiyorum hiç onun pişmemiş halini canım istedi uffff

valla bu ismi ilk kez duydum belki yemekten az bahsetsen ismi farklıdır tariften çıkartırız kuzum:26::26:

ay ne güzel ne akıllı, hamarat hatunsun

diyetisyen doktorum verdi canım ama normalde öğlen 2 kasık pilav 2 dilim ekmek var akşamdada ben onları azaltıyorum

hmm ii o zaman.. ben diyete falan uyamam yaa:44:

bizde eşimin dayısında olucaz kayınvalidem-kayınpederim, eşimin teyzesi-eniştesi-çocukları,
dayısı-yengesi çocukları
ve bizzzzzz
ve ve kızışımmmm

kalabalıkta yemek cok daha zevkli oluo, hele de iftar,
sofralarımız bereketli olsun canım

kızlar menüleriniz gayet iyi daha nolsun benim sözde akşama misafirlerim vardı eşim polis arkadaşları var bekar yabi bekar polislere iftar varı bikaçının işi varmış sarktı iftar yemeği başka bir tarihe menümü paylaşıyım yeterli olur diyorum ;
sıcacık yumurtalı ramazan pidesi, mercimek çorbası, salata, turşu, zeytinyağlı barbunya pilaki, fırında patatesli tavuk, pilav, hoşaf, yoğurt, güllaç içecekler falan

canım yüzük çorbası mantı dökülür diyor kocam tarafı:))))haşlanmış nohutla yapılan bir yemek domates rendesi salcalı su ve kuru naneden oluşan karışıma mantıları ve nohutlarıda attınmıydı olur sana yüksük çorbası:)))mersinde özellikle köylerde çok yapılırmış

bu arada kebabına bayıldım görüntü süper üşenmesem yapardım bugun ama temelim çok bugün
yayla çorbası
cızbız köfte
salçalı bulgur pilavı
yiter anacım degilmi haa bide cacık cünkü tatlı tatlı uyumak istiyorum:)))

hmmmm cok güzel bi yemege benzio ama ben yapamam galiba tutturması zor gibi:26:

kebabımı hamile kalmadan önce yapmıştım en son, elimde bi tek fotosu kaldı

islim kebabı da cok zahmetli ugrasmak istemiom onla

bugunku menum

tavuk ve patates hasladım duduklude
patateslerı pure yaptım borcama yaydım uzerıne sucuk sosıs kasar bahart döktum
tavukları baharatlayıp baska borcama attım yerken fırında 5 dkka durcak okıdokı
bıde tavuk corbası:))

kızlar tahmini de olsa bir doğum tarihimiz varya işte bizim o doğum tarihimize 99 gün kalmış 2haneliye düştük yani maşallah şafak bekler gibi bebeğim benim seni görmeden özlüyorum aşkım bebişim benim sağlıkla gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…