2012 kasım anneleri yemek menüleri

moonsun88

Allahım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
8.717
5
156
İstanbul
Sevgili cici mi cici tatlı şirinn 2012 kasım anneleri ve kuzucukları Ramazan geldi her ne kadar biz oruç tutamasakta kocişlere birşeyler hazırlamamız lazım yemek menulerimizi ve nasıl yapıldığını burada paylaşırsak eğer bize baya yardımcı olacaktır. biliyorsunuz topiğimizde yemek paylaşımından herkes hoşlanmıyor.. o yüzden topik açmaya karar verdik

özelliklede yemekle ilgisi olmayan benim gibi çiçeği burnunda annelere bu topik iyi gelecek

günlük beslenme tarzımızıda burada paylaşırsak birbirimizi frenlemede süper olacak

sizleri çok seviyorummmm ve isteyen herkesi buraya bekliyorumm

bulemsum çok saol

bende geldim bende.....

çin usulü piliç yapacaktım paşam o kadar yemeğin arasından karışık kızartma ve kahvaltı tarzı istedi çayla bir de kocaman bir dilim karpuz

sen sağol kuşum evet artık seninde bir topiğn var hayırlı olsun :118:
akşam menümü buldum çorba , patlıcan oturtma, pilav salata ve karpuzzzzz
nasıl olmuş aysunummm

topigimiz hayırlı olsun canım ilk menü benden yayla corbası ohhh misss.cızbız köfte dünden yogurdum gidince kolay olsun diye revani yapma dedi kocam ama kıyamadım yaptım aslında zararlı ama neyse ilk gün şımarsın bakalım sonracığıma pilav yapacagım birde kırmızı biber közleyip yogurtlayacagım bayılırım bunu kendim için yapıyorum:)) birde çoban salata yeter ama daha ne olsun benden bu kadar akşam ara ögünlerde yedirin kız adamlara yazık valla helak olmasınlar:))

bende farklı bir tarif var istersen onu vereyim sana... fırın poşetinde pişiriyorsun tavukları yumuşacık oluyor...

sen sağol kuşum evet artık seninde bir topiğn var hayırlı olsun :118:
akşam menümü buldum çorba , patlıcan oturtma, pilav salata ve karpuzzzzz
nasıl olmuş aysunummm

off süper olmuş canımmm afiyetle yiyin

bende fırında soslu patatesli tavuk but + salata + ayran + kahvaltılık düşünüyorum nasıl sencee :26:

yalnız bu tavuk butları nasıl pişirsem aklımdaki tarifi yazayım

1 kaşık domates salçası
elma dilimli patates
tavuk but
soğan
karabiber, kırmızı biber ve tuz

yağlı tepsiye döküp pişirmeyi düşünüyorum sizce 1 saatte pişer mi :26: ilk kez denicem kocişim bu tip tavukları severde

süper valla... :)

bende geldim bende.....

çin usulü piliç yapacaktım paşam o kadar yemeğin arasından karışık kızartma ve kahvaltı tarzı istedi çayla bir de kocaman bir dilim karpuz

hoşgeldin bebeğimmm canı çekmiş yaa

çin usulü tavuk nasıl oluyor bebem :26: ay ne cahalım yaşıma verin ablalarrr

hayırlı olsun yenı topiğimiz bende dün aksam mercimekli bulgur pilavı yaptım bugun ıcın bıde yas pasta eşime

eve gıdıncede tavuklu beğendi yapıcam ıns

vay vay vay amma afilli yemekler yapıyorsunuz...
Ben sahurda tarhana çorbası yapmıştım.. Onu devam edicez yanınada patates + köfte kızartıcam karpuz kavun geçicek işte... Deniz börülcem var ama buzluktan çıkarmaya kıyamıyorum

saol şekercim hoşgeldin

bende çorba yapsam mı ya azda olsaa adamın midesine oturmasın ama benimki çorba sevmiyor en iyisi öncesinden hafif kahvaltı ve çay içsin oo

menün süperr bak ne güzel oldu ben hiç yemek düşünemem sayenizdee aklıma geliyor

canım sana tavsiyem yağlı kagıt al ve ona dök yap hem ne kadaryaglarsan yagla yapıişıyo tepsiye yaglı kagıt hem pratik oluyor hemde patatesler ziyan olmuyor yapışıpta .. ben halka domates koyarım birde ayrı bir tat verir pişmiş domatesede bayılırım çünkü

hayırlı olsun yenı topiğimiz bende dün aksam mercimekli bulgur pilavı yaptım bugun ıcın bıde yas pasta eşime

eve gıdıncede tavuklu beğendi yapıcam ıns

hoşgeldim arcakım

ohh miss seninkiler de süpermiş afiyetler olsun hepimizee

tavuklu beğendi nasıl oluyor kuşum

hoşgeldin bebeğimmm canı çekmiş yaa

çin usulü tavuk nasıl oluyor bebem :26: ay ne cahalım yaşıma verin ablalarrr

buna işin kötü yanı soya sosu kullanıyorsun ama yılda 2 3 kez olunca zararı yok :) GDOya karşıyım ya...

1 tane havuç,1 tane kabak,1 tane patates, 2 tane dolmalık yeşil biber, 1soğan,2-3 diş sarımsak ve tavuk göğsü alıyorsun...

julyen şekilde tavuk göğüzleri doğra ve sıvıyğa koyarak sotele.. ayrı bir tavaya zeytinyağı koy harlı ateş olacak içine ilk julyen doğranan havuçları at ve karıştırarak pişir, ardından jülyen doğranan kabağı koy ve kavur sonra patates,soğan (soğanı halka halka yap) ve sarımsağı koy kavur ve biberi ekle ve sürekli çevirerek yüksek ateşte pişir.. gerekirse yağ eklyebilirsin.. bunlar pişince 2-3 çorba kaşığı soya sosunu ekle biraz karabiber ekle ve altını kapat.. diğer tarafta sotelenen tavuklarıda içine ekle karıştır ve yanına pilavla mis gibi servis yap..

hoşgeldim arcakım

ohh miss seninkiler de süpermiş afiyetler olsun hepimizee

tavuklu beğendi nasıl oluyor kuşum

hosbuldum canım saolasın

patlıcanları közleyip kıyıcam
az un süt ve kaşarla patlıcanları çeviricem tavada
sonra tavuk göğsünü ayrı yerde dograyıp domateslı sosla pişirecem ve patlıcanların üstüne bunu koyup servis yapıcam bu kadar

evet mantıklı domateste koyayım canım saol yalnız benim evimin yakınında öyle süper market yok yağlı kağıt bende düşündüm ama bulamam

bende geldim bende.....

hoşgeldin çin usulu nasıl usulmüş kuzum :26:
benimkide istemedi bişeyde büşram var patlıcanı çok sever ya onun için yapıyorum yemekleri

ohh eline sağlık döktürmüşsün canımmm

bende farklı bir tarif var istersen onu vereyim sana... fırın poşetinde pişiriyorsun tavukları yumuşacık oluyor...
lavinyanın tarifi güzel bence canım hoş oluyor poşette olan tavuk

güzelliğim yukarda yazdım ordan al tarifi mükemmel bir şey oluyor...

ohh süper maşAllahhh tuttum bu tarifi beşamel sos patlıcam tavuk afiyet olsun en kısa sürede denicem

ay çok mutlu oldum ne güzel şeyler öğreniyorum sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…