Sevgili cici mi cici tatlı şirinn 2012 kasım anneleri ve kuzucuklarıRamazan geldi her ne kadar biz oruç tutamasakta kocişlere birşeyler hazırlamamız lazım yemek menulerimizi ve nasıl yapıldığını burada paylaşırsak eğer bize baya yardımcı olacaktır. biliyorsunuz topiğimizde yemek paylaşımından herkes hoşlanmıyor.. o yüzden topik açmaya karar verdik
özelliklede yemekle ilgisi olmayan benim gibi çiçeği burnunda annelere bu topik iyi gelecek
günlük beslenme tarzımızıda burada paylaşırsak birbirimizi frenlemede süper olacak
sizleri çok seviyorummmm ve isteyen herkesi buraya bekliyorumm
bulemsum çok saol
off süper olmuş canımmmafiyetle yiyin
bende fırında soslu patatesli tavuk but + salata + ayran + kahvaltılıkdüşünüyorum nasıl sencee :26:
yalnız bu tavuk butları nasıl pişirsem aklımdaki tarifi yazayım
1 kaşık domates salçası
elma dilimli patates
tavuk but
soğan
karabiber, kırmızı biber ve tuz
yağlı tepsiye döküp pişirmeyi düşünüyorum sizce 1 saatte pişer mi :26: ilk kez denicem kocişim bu tip tavukları severde
sen sağol kuşum evet artık seninde bir topiğn var hayırlı olsun :118:
akşam menümü buldum çorba , patlıcan oturtma, pilav salata ve karpuzzzzz
nasıl olmuş aysunummm
topigimiz hayırlı olsun canım ilk menü benden yayla corbası ohhh misss.cızbız köfte dünden yogurdum gidince kolay olsun diye revani yapma dedi kocam ama kıyamadım yaptım aslında zararlı ama neyse ilk gün şımarsın bakalım sonracığıma pilav yapacagım birde kırmızı biber közleyip yogurtlayacagım bayılırım bunu kendim için yapıyorum:)) birde çoban salata yeter ama daha ne olsun benden bu kadar akşam ara ögünlerde yedirin kız adamlara yazık valla helak olmasınlar:))
bende geldim bende.....
çin usulü piliç yapacaktım paşam o kadar yemeğin arasından karışık kızartma ve kahvaltı tarzı istedi çayla bir de kocaman bir dilim karpuz
topigimiz hayırlı olsun canım ilk menü benden yayla corbası ohhh misss.cızbız köfte dünden yogurdum gidince kolay olsun diye revani yapma dedi kocam ama kıyamadım yaptım aslında zararlı ama neyse ilk gün şımarsın bakalım sonracığıma pilav yapacagım birde kırmızı biber közleyip yogurtlayacagım bayılırım bunu kendim için yapıyorum:)) birde çoban salata yeter ama daha ne olsun benden bu kadar akşam ara ögünlerde yedirin kız adamlara yazık valla helak olmasınlar:))
bende fırında soslu patatesli tavuk but + salata + ayran + kahvaltılıkdüşünüyorum nasıl sencee :26:
1 kaşık domates salçası
elma dilimli patates
tavuk but
soğan
yağlı tepsiye döküp pişirmeyi düşünüyorum sizce 1 saatte pişer mi :26: ilk kez denicem kocişim bu tip tavukları severde
hayırlı olsun yenı topiğimiz bende dün aksam mercimekli bulgur pilavı yaptım bugun ıcın bıde yas pasta eşime
eve gıdıncede tavuklu beğendi yapıcam ıns
hoşgeldin bebeğimmmcanı çekmiş yaa
çin usulü tavuk nasıl oluyor bebem :26: ay ne cahalımyaşıma verin ablalarrr
hoşgeldim arcakım
ohh miss seninkiler de süpermişafiyetler olsun hepimizee
tavuklu beğendi nasıl oluyor kuşum
canım sana tavsiyem yağlı kagıt al ve ona dök yap hem ne kadaryaglarsan yagla yapıişıyo tepsiye yaglı kagıt hem pratik oluyor hemde patatesler ziyan olmuyor yapışıpta .. ben halka domates koyarım birde ayrı bir tat verir pişmiş domatesede bayılırım çünkü
hoşgeldin çin usulu nasıl usulmüş kuzum :26:bende geldim bende.....
çin usulü piliç yapacaktım paşam o kadar yemeğin arasından karışık kızartma ve kahvaltı tarzı istedi çayla bir de kocaman bir dilim karpuz
ohh eline sağlık döktürmüşsün canımmmtopigimiz hayırlı olsun canım ilk menü benden yayla corbası ohhh misss.cızbız köfte dünden yogurdum gidince kolay olsun diye revani yapma dedi kocam ama kıyamadım yaptım aslında zararlı ama neyse ilk gün şımarsın bakalım sonracığıma pilav yapacagım birde kırmızı biber közleyip yogurtlayacagım bayılırım bunu kendim için yapıyorum:)) birde çoban salata yeter ama daha ne olsun benden bu kadar akşam ara ögünlerde yedirin kız adamlara yazık valla helak olmasınlar:))
1 kaşık domates salçası
elma dilimli patates
tavuk but
soğan
lavinyanın tarifi güzel bence canım hoş oluyor poşette olan tavukbende farklı bir tarif var istersen onu vereyim sana... fırın poşetinde pişiriyorsun tavukları yumuşacık oluyor...
hoşgeldin çin usulu nasıl usulmüş kuzum :26:
benimkide istemedi bişeyde büşram var patlıcanı çok sever ya onun için yapıyorum yemekleri
ohh eline sağlık döktürmüşsün canımmm
lavinyanın tarifi güzel bence canım hoş oluyor poşette olan tavuk
hosbuldum canım saolasın
patlıcanları közleyip kıyıcam
az un süt ve kaşarla patlıcanları çeviricem tavada
sonra tavuk göğsünü ayrı yerde dograyıp domateslı sosla pişirecem ve patlıcanların üstüne bunu koyup servis yapıcam bu kadar
ooo haticem süpersin maşAllahbecerikli hatun düşündüm de muhteşem görüntü ve tat bunuda denicem hem misafirede süper olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?