2012 Kasım Annelerinin aldıkları / almayı düşündükleri bebek arabaları

maalesef daha çok erken olduğunu düşündüğüm için ciddi bir araştırmaya girmedim canım...

ama alırken hafif olmasına, çevrilebilir olmasına çok dikkat edicem..

maalesef daha çok erken olduğunu düşündüğüm için ciddi bir araştırmaya girmedim canım...

ama alırken hafif olmasına, çevrilebilir olmasına çok dikkat edicem..

ewt alırken dikkat edilmesi gereken noktalar belli. ama marka model olarak ne önerilir..

tecrübe eden arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum..

bide erken mi bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimde bakmam gereken ilk eşya gibi hissettim :) bence çok önemli..

ben concord neo da takıldım. görünüş olarakta,kullanışı açısındanda çok hoşuma gitti. yorum yapabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum..

kesinlikle ve kesinlikle tavsiyem chicco lite way modeli...kızıma hala kullanıyorum sapasağlam...şimdi 2.bebişime de kullanacam allah izin verirse...şık pratik hafif kullanuşlı...bir çokta aparatı var..

ben de nedense senin gibi bakmam gereken ilk eşya gibi hissettim, biraz araştırma yaptım, bi kere kesinlikle 3 tekerlekli istiyorum, çift taraflı olmalı ve tam yatış pozisyonu olmalı, doğumdan itibaren kullanılmalı ve oto koltuğu ana kucağı takılmalı, aklıma gelen bunlar

hayallerimin arabası mini cooper hayallerimin bebek arabası da quinny buz 3 :) çok kaliteli bir araç, ben burdayım diyor malzemesi de çok iyi, ama çok pahalı işte 1000 küsür lira

ona benzer alternatiflere bakmaya çalışıyorum ( tabi quinny kadar kaliteli olmuyorlar) örneğin exor baby Prostlye travel var, oto koltuğu ve bebek çantası da içinde 660 lira

araştırmalarım sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…