Benim bebek hazırlık listem şöyle
1. Kıyafetler: 0-3 ay tulum ve alt üstler. anneciğimin ördüğü örgüler
2. Bakım ürünleri: Cam biberon, göğüs pompası, ğöğüs pedi, emzirme önlüğü, bebek bezi, bebe yağı, bebe şampuanı, pudra, fırça ve tarak, tırnak makası, küvet ve küvet bezi.
3. mobilya: büyüyebilen yatak, 2 kapılı dolap ve şifonyer. sultan beşik. mama sandalyesi, bebek arabası.
4. oyuncak ve süsler: şimdilik büyükken alınan temiz oyuncaklarımı yıkayıp kızıma verdim :) biraz da kendi ördüğüm oyuncaklar var. süslerin hepsi de bana ait. abajuru da artan duvar kağıdından yaptım.
benimminikmucizem.blogspot.com diye de bir günlük yaptım bebeğime yazdım yaptığım herşeyi ona anlattım büyüyünce okuyabilsin diye :) şimdi 33hafta 2 günlüğüz...bunu yazarken bile inanamıyorum..hamilelik dünyanın en güzel duygusu hele kıpır kıpır ayaklarını itip kakması o kadar güzel ki Rabbim dileyen herkese nasip etsin :)
bir de tavsiyem var arkadaşlar 9 ay boyunca hep ufak tefek hazırlıkları yapmaya başlayın çünkü ayda birkere 40tl lik birşey almak bütçeyi sarsmazken sona bırakınca 20 parçalık bir ihtiyaç listesinde bazen 40 değil 20 tl bile çook gelebilir. bebeğine herşeyin iyisini layık gören anneler bence hamileliğini ilk aydan itibaren değerlendirmeli. hepinize kolay gelsin...