Canim simdi senin haftan benden geri ve 30 haftada bile çıkanları okudum burda. Benim dr çıkabilir dedi. O kanama olmazsa araya bayram giriyor ve riskli dönemler oldugu için biliyorsunki anne ve Bebegin hayatı söz konusu o haftaya varirsak allahın izniyle evet 19 ekim tabi senin dediğin gibi eylül itibariyle erken doğum onun onceside kanamanın durduralamadigi ve annenin hayatı tehlikeye girdiği an Malesef Bebegin alınmasi durumu var... Inşallah şu 30 lü haftaları görmek nasip olur...ins seninde bizim gibi bu durumu yasayanlarinda pkesentasi yukarı cikarda rahat bir nefes alırız... Bebek Muhtemelen büyüdükçe yukari çıkma ihtimali var umudunu yitirme...
Canim simdi senin haftan benden geri ve 30 haftada bile çıkanları okudum burda. Benim dr çıkabilir dedi. O kanama olmazsa araya bayram giriyor ve riskli dönemler oldugu için biliyorsunki anne ve Bebegin hayatı söz konusu o haftaya varirsak allahın izniyle evet 19 ekim tabi senin dediğin gibi eylül itibariyle erken doğum onun onceside kanamanın durduralamadigi ve annenin hayatı tehlikeye girdiği an Malesef Bebegin alınmasi durumu var... Inşallah şu 30 lü haftaları görmek nasip olur...ins seninde bizim gibi bu durumu yasayanlarinda pkesentasi yukarı cikarda rahat bir nefes alırız... Bebek Muhtemelen büyüdükçe yukari çıkma ihtimali var umudunu yitirme...
ah canim çok haklısın ne kaldı şunun şurasındaİnşallah canım, ben hep yukarıya çıkacak diye hissediyorum ama doktor fazla ümitlenmemem için yukarı çıkması zor dedi, hayırlısı diyelim. Arkadaşımızın bebeği 5.5 aylık 500 gr. doğdu ve Allah'a şükür yaşıyor. Şuracıkta 30. haftaya ne kaldı ki şekerimGözlerimizi kapatacağız,açacağız bir bakmışız bebişimiz kucağımızda Ben şu an çalışmadığım için bütün gün yatıyorum canım, mutfak ve tuvalet dışında ayaklarım uzalı şekilde yatıyorum. Çünkü kanamayı tetikleyen yorgunluk, sinir ve stress. Bunlardan uzak durmalıyız. Hepimiz bebeklerimize kavuşacağız :)
Canım bu arada medicana hastanesinde bebek yoğun bakım küvezi var mı? Araştırdın mı? Ücreti ne? Çok soru oldu galiba :)
ah canim çok haklısın ne kaldı şunun şurasında
Bende yatmaya özen gösteriyorum ama benim yaramazlar yaramazi sebek bir oglum var arada onu parka çıkartıyorum mecburen... Dediğin gibi inşallah atlaticaz alicaz kuzucuklarimizi kucagimiza.. bide dr dedikodu bizim sipanin gelişimi pek bi güzelmiş 8 gün ilerden gidiyor bu çok guzel dedi.. sonuçta erkende dogurabiliriz kendimize çok iyi bakmamiz lazım.. sanırım benim bulantim olmadindan yiyorum ne bulsam hiç biseyi ayırmasını hiç.. ama yinede bebekte gelişsin Aynen guclensin diye bi ilaç Verdi içinde magnezyum kalayım var. Demir hapida alıyorum multi vitaminide.. ınş bebislerimiz guzel guzel gelisirde hayata sıkı sıkı tutunurlar...
kızlar şöyle bir baktım da fiyatlaraburası türkiye değil sanırım dedim..bunlar ne uçuk rakamlar böyle gelin iç anadolunun nadide hastanelerinden birinde yapın doğumunuzu sezeryan en kral özel hastanede 500 lira..
ben kayseride yapacam inş. dr. tanıdık özel hastanede fark ücreti falan almadan yaptırcak inş. doğumumu
Çok güzel canım. Benim sıpacığımda 7 günde önde :) ve benim de hiç mide bulantım olmadı, herşeyi yiyebiliyorum. Ben şu an demir, omega ve eksik süt içersem kalsiyum alıyorum. Senin çocuğunun olması senin için biraz daha zor tabi, Allah kolaylık versin. Ben o yönden de rahatım, bu ilk çocuğumuz olacak inşallah :)
Canım senin mesajını dün aldım listeye ekledim,ama sana özel mesaj atıp ekledim diyemedim, çünkü henüz özel mesaj atma hakkım yok
Listede yazmıyor da o yüzden sölemiştim
Kazançlarımız Türkiye normunda ama harcamalarımız hep Amerika'ya göre (sağlık sektörü için diyorum) ne yazık ki, bu hale düşürenler utansın
Canım hangi hastane, fiyat v.s. detaylı bilgi ver ki listeye ekliyim seni de :)
Hastane ve ücret seçimi tercih meselesi tabii ki. Fiyatları vermişsin ama şehir, ilçe, klinik gibi bilgileri vermende sakınca yoksa ve söylersen listeye ekleyeyim. Bu arada hamilelik tıbbi olarak bir hastalık canımHepimizin gönlünden geçen herkes sorunsuz bir doğum geçirsin, ama ne yazık ki bu mümkün değil. Hepimiz şanslı olamıyoruz :84::84: herşeyi yolunda giden bir bayan 150 TL.yi vermeden evde de doğurabilir, eskiden öyleydi ve ölen annelerle, çocuklarının sayısı bilinemeyecek kadar çoktu ne yazık ki.
İL:İSTANBUL
İLÇE: kartal
HASTANE : umut hastanesı
doktor: şeyma hanım
N.DOĞUM FİYATI: 480 tl (SGK )
zorunlu sezeryan :680
ıstege baglı sezeryan:900
fıyatlara hersey dahıl ve kuvez nerde olursa olsun ekstra para ödenmıyor dıye bılıyorum
haftaya şifadan fıyat alıcam onun sonucunda hangı hastaneye devam edecegıme karar verıcm
Çok tuhaf, ben seni ekledim. Hatta şu an listede 12 kişi var sen de 9. sıradasın canım(bu topiğe attığım ilk mesajda). 1. sayfadaki ilk mesaja bakar mısın canım, nerede sorun var çözelim. Ben yine baktım ismin orada, çok şaşırdım :)
Şimdi gördüm canım.Dün akşam görünmüyordu,olabilir normaldir...
Ama fiyatlar almış başını gitmiş naapıcaz ben dr umdan memnunum ama o kadar parayı da bayılmak istemiyorum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?