o konuda sanslıyım demek ki eşim zevklidir gerçi beni şeçmesinden belli zevkli olduğu
benim koca evlenme yıldönümünde eve bir eşya alır nedenseama artık benim istediği eşyalar oluyor ilk yıllar değişen tüpü bile evlilik yıldönümü hediyem olsun diye dalga geçerdi
ay benimkide giidceksin magazaya göstereceksin bunu begenıyorum dıceksın ancak anlar alıryetenek sıfırrrr
o konuda sanslıyım demek ki eşim zevklidir gerçi beni şeçmesinden belli zevkli olduğu
benim koca evlenme yıldönümünde eve bir eşya alır nedenseama artık benim istediği eşyalar oluyor ilk yıllar değişen tüpü bile evlilik yıldönümü hediyem olsun diye dalga geçerdi
Adınız: Yasemin
Yaşınız:27
Medeni Durumunuz: evli tabiki :)
Açık /Kapalı:açık
Ten Renginiz: kumral
Çocuğunuz Var mı: oğluşum olcakk :)
Yaşları ve Cinsiyetleri: -
kozmetik Ürünleri Kullanırmısınız: evet
Bijuteri Ürünleri Kullanırmısınız: eh parlak taşlı şeyleri sevmem
Sevdiğiniz Renkler: beyaz,siyah,kırmızı,mavi, mor gibi
Sevmediğiniz Renkler: sarı,turuncu
Örgü Kullanırmısınız: pek sayılmaz
Yazma Kullanırmısınız: hayır
kitap Okurmusunuz: evettttttt
Kolleksiyon Yaparmısınız: hayırr Aslında bir dünya ayakkabım var ama bu koleksiyonsa evet :)
Ayakkabı/Terlik Numaranız: 39
Bedeniniz: L 40 (şimdilik) boy uzun olunca
boy: 172 felan
İş : muhasebeciyim, İşletme mezunuyum
yabancı flm dizi, belgesel izlerim,
GS liyim
valla şekerim kıyafet felan istemem. kocaman bir altın istiyorum :)))) kuyumcu önünden geçerken bak şundan bundan olabilir diyorum, kesin bişi belirleyip göstercem :)
:)))))) ayyy çok yaşa emi. ona çok karşıyım eve alınan şey evlilik yıldönümü hediyesi olamaz. ama erkekler işte :)
olsun canım eve eşya alıyor yanın da bana özel başka sey alıyorvalla şekerim kıyafet felan istemem. kocaman bir altın istiyorum :)))) kuyumcu önünden geçerken bak şundan bundan olabilir diyorum, kesin bişi belirleyip göstercem :)
:)))))) ayyy çok yaşa emi. ona çok karşıyım eve alınan şey evlilik yıldönümü hediyesi olamaz. ama erkekler işte :)
burası tanışma kösemiz canım tanıt kendini bizebayıldım mesajına ya bastan sona cok komık yazmıssın
kızlar ben hedıye cekılısne katılmadım bıdahkıne ıns ama herek stanıtabılıyo demı kendınıbend eyazıcam ama yarın
milaanommm gelmişşş canımm hoşgeldiniz minişinle doktor ne dedi sonucun nasılmışşşş
olsun canım eve eşya alıyor yanın da bana özel başka sey alıyor
eve alınan esyayı soran olursa evlilikyıldönümü hediyem diyorasıl hediyesini ise söylemiyor
alıştı artık o eskidendi tüp alıp hediyem olsun demek
olsun canım eve eşya alıyor yanın da bana özel başka sey alıyor
eve alınan esyayı soran olursa evlilikyıldönümü hediyem diyorasıl hediyesini ise söylemiyor
alıştı artık o eskidendi tüp alıp hediyem olsun demek
sağlığı yerinde olsun da canım cinsiyet sonradan gelirEveeet tatlımmmm ben geldimmneler olmuş bitmiş okuyup dahil olacaktımmm, ama oku oku bitiremedim çoşmuş bizim kızlarr
Sonucum çok şükür temiz çıktı ama beta hcg yerine t-hcg diye bir şeye bakmışlar onun da sonucu : 225,6. anlayamadım ki ne işe yarıyorneyse artık iki hafta sonra tekrar gidicem doktora, o zamana belli olur cinsiyeti herhalde
evet kurt oldum artıkanladım canım eskiden olduğunu. ne güzel 1 taşla 2 kuş vuruyorsun :)))
o zamn süprizi kalmaz canım kargo kapıdan dönse bile kağıt bırakıyor alınması içinKargoya verdiğimizde hediyeyi gönderdiğimiz arkadaşa hangi kargoya verdiğimizi ne zaman verdiğimizi mesaj atarsak daha iyi olur arkadaşlar elimize geçmesi açısından tlf.numaralarıda olmadığı için kargo gelip geri döndüğünde ulaşamayabilirler..
valla şekerim kıyafet felan istemem. kocaman bir altın istiyorum :)))) kuyumcu önünden geçerken bak şundan bundan olabilir diyorum, kesin bişi belirleyip göstercem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?