Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu nolucak biriniz yazinda sazan gini kalmayayim nolucak abimiz ablamiz gelcek bzimi bulcak :)) yazzz kizzzzBende gizlesemmi adımı ne yapsam oysa yeterince açık ama tuh![]()
Nasıl istersen canımBende gizlesemmi adımı ne yapsam oysa yeterince açık ama tuh![]()
O zaman bana özelden atarsın bilgini bende kurada kime cıktıysan ona veririmAynen kızlar çevremde üye tanıdıklar var ve burda yazmak istemedim o sebepten. Bize kimin çıktığını bilemeyecekmiyiz mesela onun bilgilerine göre alırdık hediyeyi. Ya da ben mi yanlış anladım ki?
Adım NurAdınız:
Yaşınız:
Medeni Durumunuz:
Açık /Kapalı:
Ten Renginiz:
Çocuğunuz Var mı:
Yaşları ve Cinsiyetleri:
Kozmetik Ürünleri Kullanırmısınız:
Bijuteri Ürünleri Kullanırmısınız:
Sevdiğiniz Renkler:
Sevmediğiniz Renkler:
Örgü Kullanırmısınız:
Yazma Kullanırmısınız:
Kitap Okurmusunuz:
Kolleksiyon Yaparmısınız:
Ayakkabı/Terlik Numaranız
Bedeniniz:
5 senedir ifşa olmadımYahu nolucak biriniz yazinda sazan gini kalmayayim nolucak abimiz ablamiz gelcek bzimi bulcak :)) yazzz kizzzz
Saka yapıyorum canım zaten adım ortadaNasıl istersen canım
Biz 2012 baslıgında bilgileri verdik görüşmeye devam ediyoruz kimse için sıkıntı olmadı
Canım yazdım zaten saka yaptım zaten adım ortada onu bırak eşimin bile ortada ne olacak sanki anlamadımYahu nolucak biriniz yazinda sazan gini kalmayayim nolucak abimiz ablamiz gelcek bzimi bulcak :)) yazzz kizzzz
Canım yazdım zaten saka yaptım zaten adım ortada onu bırak eşimin bile ortada ne olacak sanki anlamadım![]()
Kasım annelerinde İzmirli iki arkadasım var can arkadas oldular bana ve biri diğerinin çocuguna sut anne olduO kadar çok bilgi veriyoruz ki msjlarda kızlar ben İzmir gittiğim dr a kadar yazdım mesela haliyle herşey ortada ya isim olayına girmiyim dedim Yok sa bi gizlilik söz konusu değil :)
İçim rahat etsin sorun değilO kadar çok bilgi veriyoruz ki msjlarda kızlar ben İzmir gittiğim dr a kadar yazdım mesela haliyle herşey ortada ya isim olayına girmiyim dedim Yok sa bi gizlilik söz konusu değil :)
Adım : ZülalAdınız: fatma
Yaşınız:35
Medeni Durumunuz:evli
Açık /Kapalı:kapalı
Ten Renginiz:kumral
Çocuğunuz Var mı:3 tane 4. yolda
Yaşları ve Cinsiyetleri:15-10-5 kız
Kozmetik Ürünleri Kullanırmısınız:evet
Bijuteri Ürünleri Kullanırmısınız:evet
Sevdiğiniz Renkler:renkleri severim ama sade olanı daha çok severim
Sevmediğiniz Renkler:yok
Örgü Kullanırmısınız:evet
Yazma Kullanırmısınız:evet
Kitap Okurmusunuz:evet
Kolleksiyon Yaparmısınız:evet
Ayakkabı/Terlik Numaranız:36-37
Bedeniniz: 40-42 ama hamilelikle değişim olacağı kesin
Ne güzel canımm benimde başla bir formda Ankara dan arkadaşım olmuştu. Benim yeni insanlardan değil çekinmem dediğim gibi çevremden üyeler var. Eşlerimizle ailemizle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Sadece tercih meselesi diyelim.Kasım annelerinde İzmirli iki arkadasım var can arkadas oldular bana ve biri diğerinin çocuguna sut anne oldu
Sende mi Ankaradaydin canım ?Ne güzel canımm benimde başla bir formda Ankara dan arkadaşım olmuştu. Benim yeni insanlardan değil çekinmem dediğim gibi çevremden üyeler var. Eşlerimizle ailemizle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Sadece tercih meselesi diyelim.![]()
Yok ben izmirdeyim canımm tanıştığım arkadaş Ankaradan dı.Sende mi Ankaradaydin canım ?
Benim de aynı sebepten :) Biz ikimiz isimleri özelden bulemsuya atalımNe güzel canımm benimde başla bir formda Ankara dan arkadaşım olmuştu. Benim yeni insanlardan değil çekinmem dediğim gibi çevremden üyeler var. Eşlerimizle ailemizle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Sadece tercih meselesi diyelim.![]()