• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kasım bebekleri büyüyor..

pöff ne yiyecek bu çocuk o zaman ya:(
ne zaman düzelecekmiş peki ya hep böyle mi olacak emmeden kesince daha değişiyo rana da kabız orda burda köşelere saklanıp ıkınıo az bişey yapıyo ama bizde şeftali armut işe yarıyo bi de çok su içiyo ondan herhalde yapıyo sonra .. geçen kaka yapamadı die ateşi bile çıktı ya Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda düzelir bal böcüğü inşallah
aynen cnm ne yiycek sevdiği şeyler yasak zeynebe. bizimkine börek ver sarma ver makarna ver yesin. e çocuk da işine ne gelirse onu yer. ben şeftali kabız yapıo diye vermiyorum ya cnm. versem mi ki bak kafam karıştı. bolbol sebze meyve yiycek dio. fasulye yer madımak semizotu yer başkada sebze yemez. hergünde aynı şeyler yemio ki. aman cnm rana da zorluosa dikkat kabızlığa çevirmeden çözün aman diyim sonra dönüş çok zor

Ozcanan bencede niye uzuluyosn fundanin dediği gibi yani..biz de memleketteykkn halaya hayran kaldi kuzum benmle uyumadi bendrn yemk yemedi bsnyo yaptrtmadi bnm kucagma gelmedi aglarken halamm diye agladi ama hoc uzulnedim valla sevindm bile boşver. ..bakıcısıni sevmesi bence cok guzel bisey kiymetini bil

Yaseminim gecmis olsun canim. Bir an once atlatir zeynep su kabizligi inş canim.

Ozcananim atlamisim canim inşallah kardeşinin gönlüne gore bi yer olur rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin

Guldenim cok iyiymis o kavanozlar canim keşke ben de bulabilsem. Ben de bir sürü meyve puresi kavanozu var ama onlarin kapaklari tutmaz sanırım di mi. Bi de evde ki kavanozlari kullanmam icin yeni kapak olmasi lazım diye biliyorum yanlis mi biliyorum cikmisken kavanoz ve kapakta alayim. Bakalım kac kg domates almaya cesaret edebilcem. Ilk defa yapcam korkuyorum biraz:) 10 kg yapsam yeter heralde ya

sağol cnm benim. buarada benim annem kapaklar da hasar olmadığı sürece tekrar tekrar kullanır hiç sorun olduğunu görmedim. ama kullanmadan güzelce kaynatır kapakları bilgin olsun. bi de o kavanozlar var her yerde orda da vardır cnm sonuçta bu taraflarda konserve çok yapılıo akdenize egeye göre.

tamam bakıcısını da sevsin ama anasının olduğunu da unutmasın değil mi valla bazen arkamdan ağlamasına sevinesim geliyo gerçekten geçen hafta bana gelmemesine çok üzüldüm ki onlarda otururken bakıcının eltisi ranayı psikiyatriye götür acaba çocuğa evde bağırıyo musun da sana gelmiyo dedi.. bakakaldım.. dedim yavruma ne bağırcam ya dedim bakıcının eşi de 21 aylık bebeği ne doktoruna götüreceksiniz saçmalama dedi kadın sustu ama ben başladım ağlamaya çok üzüldü adam ya :( anneme anlattım bana kızdı diyemedin mi yılan çıktığı deliği bilir elbet anasını bilecek orası kalabalık şenlikli ondan gelmek istemiyo diyemedin mi dedi.. ben yine ağlamaktan konuşamadım:(
cnm anne çok haklı o elti densizlik etmiş. ama bende senin gibiyim üzülürüm hemen. dün benim kuzu abimin eşiyle oynadı kahkahaları tavan yaptı. bi ara böyle üzüldüğümü farkettim sonra kendi kendime saçmalama yasemin dedim he he:) sonuçta çok sveildiğini gösterir bir durum bu

yaseminim bilmiorum cnm bakalım biraz zorlanıyo kuzu bu ara ama
kayısı kaynattım içmedi sıpa:
bu arada aaa onu yemem bunu yeme ne yiyecek benim kuzumya sarmaya bböğreye kim hayırderki..
özcenanım aman sen o densizin lafına ne bakıyosun beee:
aaa böyle şeyiçin çocuk pedegokamı götürülür bence önce o kendisi pskyetrise gitsin
takılmayın kızlar böyle şeylere
sibelcim inş herşey istediğin gibi olur
katreynurum bimilyoncularda vr cnm yaseminin dediği gibi konturol edip kapata bilirsin cnm:
sağlamla ama ben açarken buçakla açıtığım için yamuluyo ve bidaha olmuyo kapaklar cnm
fundam neyseki o sapık yokmuş içim rahatladı..

herkese günaydın kızlar. dün kuzum üçüncü gün de kaka yapmayınca dr ye gittik. ilacı değişti. neyse akşam hala yapamayınca lavman yaptım rahatladı kuzum. neyse ki çok ağlamadı bu sefer. ardından ilacı içti uyudu.buarada dün burda bi su olduğu ve kabızlığa ii geldiği söylenince bizimiler akşam makşam demeyip suyun gözesüne kadar gittiler zeyneple birlikte. neyse sabah ishal gibi yaptı sudan mı lavmandan mı yoksa ilaçtan mı bilemedim. hayırlısıyla rabbim elifime erdem paşaya ve kuzuma şifa versin inş. bizden haberler böyle rabbim tüm hastalara şifa versin. beni cim cevabın için sağol cnm bizimkilerde atlatıcak inş.. kater maşallah tatlım cok güzel şeyler yapmışsın. özcanan güle güle kirlet evini tatlım. ay çok geçmiş olmuş unuttum:)
yasemin apetizer aldınmı canım bak ondan sonra rahatladık biz şükür ağlasada yaptım diye ağlıyor Maşallah subanallah şükürler olsun rabbime

kızlar geçmiş yaptım ama alıntı yapamadım iş yerindeyim yoğunum yarın eşim kolonoskobi olacak babası kanser ya kontrol olması gerekiyordu babasının doktoru uyarmış genetik demiş oğullarında baktırsın demiş inşallah sıkıntı çıkmaz ben yarın izinliyim onun yanında olucam erdem paşa akşam keyifsizdi çok ağladı aramızda yattı ama çok huzursuzdu nedenini anlamadım gitti

aynen cnm ne yiycek sevdiği şeyler yasak zeynebe. bizimkine börek ver sarma ver makarna ver yesin. e çocuk da işine ne gelirse onu yer. ben şeftali kabız yapıo diye vermiyorum ya cnm. versem mi ki bak kafam karıştı. bolbol sebze meyve yiycek dio. fasulye yer madımak semizotu yer başkada sebze yemez. hergünde aynı şeyler yemio ki. aman cnm rana da zorluosa dikkat kabızlığa çevirmeden çözün aman diyim sonra dönüş çok zor
cnm benim yeşil fasulye,pırasa,kabak,barbunya,kuru fasulye-nohut,ıspanak,bamya,bezelye,enginar,yer elması falan yemez mi?
sebze çorbası yapsan?

yasemin apetizer aldınmı canım bak ondan sonra rahatladık biz şükür ağlasada yaptım diye ağlıyor Maşallah subanallah şükürler olsun rabbime

kızlar geçmiş yaptım ama alıntı yapamadım iş yerindeyim yoğunum yarın eşim kolonoskobi olacak babası kanser ya kontrol olması gerekiyordu babasının doktoru uyarmış genetik demiş oğullarında baktırsın demiş inşallah sıkıntı çıkmaz ben yarın izinliyim onun yanında olucam erdem paşa akşam keyifsizdi çok ağladı aramızda yattı ama çok huzursuzdu nedenini anlamadım gitti
yok cnm almadım burda eczaneye sordum yokumuş bizz satmıyoruz dei kaldı öyle. günde bi kez mi veriosun cnm. dur bakalım debridat başladık belki kullanmışsındır. nasıl devam edecek bir gözlemleyelim. işine geleni yio cnm ama işte onun işine gelenler dr un yeme dedikleri hep:(

bu arada aaa onu yemem bunu yeme ne yiyecek benim kuzumya sarmaya bböğreye kim hayırderki..
aaa böyle şeyiçin çocuk pedegokamı götürülür bence önce o kendisi pskyetrise gitsin
katreynurum bimilyoncularda vr cnm yaseminin dediği gibi konturol edip kapata bilirsin cnm:
sağlamla ama ben açarken buçakla açıtığım için yamuluyo ve bidaha olmuyo kapaklar cnm
zaten onu sevmediğimi bildikleri için dikkat ediyorlar ama bazen kv özen göstermiyor
allahtan yok
çok rahatsız oluyorum o adamdan
allah ıslah etsin onu

oh bak şurup işe yaramış
inşallah eşinin sonuçları temiz çıkacak ama tedbir amaçlı baktırmakta fayda var
kolonoskopi çok zor oluyor eşine allah kolaylık versin cnm
belki erdemin de diş sıkıntısı vardır cnm

cnm benim yeşil fasulye,pırasa,kabak,barbunya,kuru fasulye-nohut,ıspanak,bamya,bezelye,enginar,yer elması falan yemez mi?
sebze çorbası yapsan?
cnm kuru fasulye ve fasulye yio. diğerleri yok. sebze çorbası hiç yapmadım tarif varsa hamaratlara yazarsanız sevinirim denerim bende. bizimki yoğurtlu buğday çorbası tavuk çorbası et çorbası bulgur çorbası ve mercimek çorbası içio cnm

buarada betülüm erdeme maşallah cnm. tutmayı bıraktı o zaman di mi. zeynep dün resmen şınav pozisyonu aldı yaa kaskatı kesildi yavrum rabbim şifa versin inş.eşinde sorunsuz atlatır inş. cnm

cnm kuru fasulye ve fasulye yio. diğerleri yok. sebze çorbası hiç yapmadım tarif varsa hamaratlara yazarsanız sevinirim denerim bende. bizimki yoğurtlu buğday çorbası tavuk çorbası et çorbası bulgur çorbası ve mercimek çorbası içio cnm
canım bende sebze çorbası tarifi yok ama songül eşine sorsa
bak onun verdiği mantar çorbasından yaptım defne bayıldı

canım saçmalama niye alıyorsun
kadın densizlik etmiş ama rana seni niye istemesin
çocuk bu kalabalığı görünce seninle az ilgilenmesi normal
bana da babaannem bakmış.babaanne dede her istediğimi yaptıkları için annemlere gitmek istemezdim.ama ne oldu eninde sonunda annemin değerini biliyorum.annem hep der "her çocuk eninde sonunda annesini bilir.bilmeseydin sen bilmezdin.babaannenlerden eve gelmezdin haftalarca zorla eve getirirdik" diye.
kv defneye kendine anne dedirttiği için ben de çok üzüldüm,beni unutacak diye düşündüm ama içim rahat.biliyorum ki defne benden başkasını görmüyor.rana da öyle
ayrıca yeri geliyor çok sinirlendiğim için ben de defneye bağırıyorum ama bak defne benden uzaklaşıyor mu?yani bunun bağırmakla,seninle,benimle ilgisi yok.çocuklar kalabalığı sever.bakıcısı da iyi bakıyor,ranayı üzmüyor ki rana onlara gidiyor.buna sevin.ne hikayeler okuyoruz çocuğa eziyet eden,tecavüz eden vs
Haklısın canım işte ama ben bu konuda fazla duygusallaştım galiba normalde cevabını verirdim ama veremedim kadına ki ben çok mutluyum anlaştıkları için yani çok seviyo rana ki sevsin zaten ama bana sen bağırıyomusun iyi davranmıyosun ilgi göstermiyosun deyince çok üzüldüm
Ozcanan bencede niye uzuluyosn fundanin dediği gibi yani..biz de memleketteykkn halaya hayran kaldi kuzum benmle uyumadi bendrn yemk yemedi bsnyo yaptrtmadi bnm kucagma gelmedi aglarken halamm diye agladi ama hoc uzulnedim valla sevindm bile boşver. ..bakıcısıni sevmesi bence cok guzel bisey kiymetini bil
canım benim valla seviniyorum aralarının iyi olmasına ama işte bazen insanın tellerini attırıyolar rana onlara pazartesi günleri asabi davranıyo hafta sonu benimle geçirdiği için çocuk ister istemez beni istiyo ondan sonra söyledikleri laf ne yaptın sen bu çocuğa ?? yani bazen duymamak lazım işte de elimde olmuyo :(
cnm anne çok haklı o elti densizlik etmiş. ama bende senin gibiyim üzülürüm hemen. dün benim kuzu abimin eşiyle oynadı kahkahaları tavan yaptı. bi ara böyle üzüldüğümü farkettim sonra kendi kendime saçmalama yasemin dedim he he:) sonuçta çok sveildiğini gösterir bir durum bu

ne güzel ya ama işte kıskanıyo insan değil mi çocuk farklılıkları görmek eğlenmek istiyo ama analarını da unutmasınlar :)

ay cnm bilmem ki ne yiycek ekmek bile kısıtlı tam buğday ekmeği olcak o da. zaten ekmek çok tüketmiordu ama börek filan çok sever. diyorum ya ne kabızlık yaparsa onu sevio sarma börek he he ağzının tadını bilio kuzum :)

Haklısın canım işte ama ben bu konuda fazla duygusallaştım galiba normalde cevabını verirdim ama veremedim kadına ki ben çok mutluyum anlaştıkları için yani çok seviyo rana ki sevsin zaten ama bana sen bağırıyomusun iyi davranmıyosun ilgi göstermiyosun deyince çok üzüldüm

canım benim valla seviniyorum aralarının iyi olmasına ama işte bazen insanın tellerini attırıyolar rana onlara pazartesi günleri asabi davranıyo hafta sonu benimle geçirdiği için çocuk ister istemez beni istiyo ondan sonra söyledikleri laf ne yaptın sen bu çocuğa ?? yani bazen duymamak lazım işte de elimde olmuyo :(

ne güzel ya ama işte kıskanıyo insan değil mi çocuk farklılıkları görmek eğlenmek istiyo ama analarını da unutmasınlar :)
aynen cnm unutmasıınlar. öğlen eve gidince annem dio ki sen gelince gülleri açılıo :) ay nasıl hoşuma gidio yapmadığı şebeklik kalmıo. halbu ki biliyorum ki ben yokkende çok keyifli yengemiz sağoslun an be an whatsapptan yayın yapıo bana:)

betülüm çok geçmiş olsun şimdiden inş güzel çıkacak sonuçlar cnm:
erdem paşam sıcaklardanda etkilenio ola bilir cnm geçen akşam nilde okadar sık uyanıp çağrdıki beni yanına en sonunda pes edip yanında uyudum:

canım benim valla seviniyorum aralarının iyi olmasına ama işte bazen insanın tellerini attırıyolar rana onlara pazartesi günleri asabi davranıyo hafta sonu benimle geçirdiği için çocuk ister istemez beni istiyo ondan sonra söyledikleri laf ne yaptın sen bu çocuğa ?? yani bazen duymamak lazım işte de elimde olmuyo :KK43:

canım insanlar bilip bilmeden konuşmayı severler
sen kendini biliyorsun gerisini salla gitsin

aynen cnm unutmasıınlar. öğlen eve gidince annem dio ki sen gelince gülleri açılıo :) ay nasıl hoşuma gidio yapmadığı şebeklik kalmıo. halbu ki biliyorum ki ben yokkende çok keyifli yengemiz sağoslun an be an whatsapptan yayın yapıo bana:)
öğlen eve gidince bizimki tam tersi o kadar yalandan ağlıyoki sırf bırakıp gidiyoruz diye ama akşamgidince bi daha gitmeyeceğimizi anlıyo herhalde o yüzden o kadar eziyet etmiyo öğlen de görmeyelim diyoruz ama dayanamıyoruz ki ben almayalım dedim bigün eşim olmaz alalım dedi
dün babasından kaçayım derken omzumu ısırdı bütün dişleri geçti çok fena şişti ben de küstüm artık seninle konuşmayacağım insan annesini ısırır mı dedim küstüm bakmadım annesiim ceee diyo bi baktım yüzüne insan dayanamıyo yine barıştım ya ama ben bu ısırma huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum

Back
X