poyrazmurat,
kpss b grubuna elbette hazırlanabilirsin ama çift senelerde.mesela bu sene başlayabilirsin hazırlanmaya 2012 temmuz'da sınav var çünkü.
düz memurluk için çalışman gereken mat-türkçe ve tarih-coğrafya ve vatandaşlığı kapsayan genel yetenek ve genel kültür alanları.
çok çok zor değil ama yüz binlerce kişi girdiği için rakip bolluğundan yüklenmek gerek. şimdi başlarsan temmuz'da çok iyi bir skor getireceğine inanıyorum.
memurlar.net gibi sitelerin forum sayfalarında iktisadi ve idari bilimler mezunlarının başlığına girersen yardımcı olabilecek sayfalar karşına çıkar ayrıca kk'da da 2012 kpss ye birlikte hazırlanan arkadaşlar var onlara da takılabilirsin...sevgilerimle, başarılar dilerim.
bende çeko mezunuyum 2008 de mezun oldum.bir sene daha evde durup çalışmaya karar verdim.kursa gidicem.çok mu zor arkdaşlar ya??? 25 yaşına geldim hala yok birşey..çok sıkıldım 15 aydır işsizim.hem kpss a hemde gk gy giricem ve kurs olarak murat akademi düşünüyorum.
arkadaşlar ben bu sene mezun oluyorum haziran gibi ..a yada b ye de girebiliyomuyum çok kafam karıştı
Arkadaslar merhaba ben uluslararası ilişkiler 3. sınıftaym. Acıkcası ingilizcem maalesef ki cok cok iyi degil. Ben seneye kpss ye girmeyi düsünüyorum ancak bu konuda pek fikrim yok hangi testleri çözmem gerekiyor sadece bölüm dersleri yeterli mi kpss a için yoksa iktisat tarzı derslerinde sınavına girmem gerekir mi ve sınav sonrası tercihler süreci için bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim
kızlar ben bir şey sormak istiyorum.biyoloji son sınıfım bu yılki sınavda orman ve su işleri bakanlığı bir de sağlık bakanlığı personel alacakmış yani A grubu sınavı ile.yani ben şimdi bu yıl A grubuna da girmelimiyim.bu dediğim yerlere biyologta alınıyor çünkü.kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz biliyorsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?