fattum Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2011 Mesajlar 347 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #6.401 denemem tebrik ederim emeklerının karıslıgını cok guzel aldın 2014de ınsallah bız alırız
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2011 Mesajlar 8.144 Emoji Skoru 14 Puanlar 158 Yaş 37 Yer İstanbul 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #6.402 sarfansari .!.: Hatırladım daha öncede okumuştum, çok üzüldüm. Yeniden hazırlanacak mısın? Aramıza beklerim. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...014-kpss-calisma-gunlugum-8.html#post27617044 Genişletmek için tıkla... Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor
sarfansari .!.: Hatırladım daha öncede okumuştum, çok üzüldüm. Yeniden hazırlanacak mısın? Aramıza beklerim. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...014-kpss-calisma-gunlugum-8.html#post27617044 Genişletmek için tıkla... Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor
C cigabitli Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2013 Mesajlar 318 Emoji Skoru 269 Puanlar 73 14 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #6.403 Dionisa .!.: Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor Genişletmek için tıkla... ben bu topici okudum yarıladım:) lütfen bu senede hazırlan ve böyle bir topik aç şimdiden gaza geldim :)
Dionisa .!.: Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor Genişletmek için tıkla... ben bu topici okudum yarıladım:) lütfen bu senede hazırlan ve böyle bir topik aç şimdiden gaza geldim :)
AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye Katılım 30 Haziran 2008 Mesajlar 3.715 Emoji Skoru 304 Puanlar 698 Yaş 38 Yer İstanbul 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #6.404 sevgi meleği, gördüğüm kadarıyla üyeliğini kapatmışsın. Eğer başka bir rumuzla devam ediyorsan ve bu mesajımı okursan bana özelden ulaşmanı rica ediyorum.
sevgi meleği, gördüğüm kadarıyla üyeliğini kapatmışsın. Eğer başka bir rumuzla devam ediyorsan ve bu mesajımı okursan bana özelden ulaşmanı rica ediyorum.