merhaba kızlar:)
kursumdan öğrendiğim kadarıyla 2012 basım çalışmakta fayda var tarih bile güncelleniyor bazı ayrıntıları kaçırmamak açısından iyi olur arkadaşlar..
birde Osm.da sancak sistemini kaldıran 1. Ahmet değil onun babsı 3.Mehmettir bunada dikkat edin bazı kaynaklarda yanlış verilmiş hocamız bunun üstündede çok durdu..
haklısın canım bende 2012 data kitabı var onda dün şu hatayı tesbit ettim ve az daha beni yanlış yönlendircekti karahanlıların edebi eserlerinden olan divanı hikmet eserini , gitmiş selçuklulara yazmış en iyi kaynak diyoruz alıyoruz arada hata yapıyorlar gözümüzü dört açıcaz

Ben de Murat veya Fem, ikisinden birine kayıt olmayı düşünüyorum. Ama şimdiden başladım tabe kitaplara bakmaya. Elimde İhtiyaç var şu anda geçen seneden. Onlardan Tarih ve Vatandaşlığa bakmaya başladım.
 Ben de Murat veya Fem, ikisinden birine kayıt olmayı düşünüyorum. Ama şimdiden başladım tabe kitaplara bakmaya. Elimde İhtiyaç var şu anda geçen seneden. Onlardan Tarih ve Vatandaşlığa bakmaya başladım.  

bugün sabah çok yağmur yağdı resmen göz gözü gözükmiycek şekilde düştü merak ettim pencereden izldedim
 bugün sabah çok yağmur yağdı resmen göz gözü gözükmiycek şekilde düştü merak ettim pencereden izldedim 

kızlar sizler nasıl çalışıyorsunuz bu tarihe, hangi kaynaklardan çalışayım.. daha doğrusu yorumlayabilmem için soruları en iyi kaynak hangisi ? ben ihtiyaçtan çalışıyrum şimdi bi de data konu anlatımı siparişi verdim..yardım edin nolur ?
 kızlar sizler nasıl çalışıyorsunuz bu tarihe, hangi kaynaklardan çalışayım.. daha doğrusu yorumlayabilmem için soruları en iyi kaynak hangisi ? ben ihtiyaçtan çalışıyrum şimdi bi de data konu anlatımı siparişi verdim..yardım edin nolur ?