2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

havuz problemi sorucam bu akşam 1 tane sonra sayılardan çözelim ya
bi kaçta işlemden çözelim

şu an yok canım ben şimdi biraz çarpanlara ayırma çözücem, çözemediklerimi sorarım

siz başlayın diğerleri yok mu ama?

bir sınıftaki öğrencilerden türkçe ve matematik derslerinden en az birini geçenlerin sayısı 18,en fazla brini gçen sayısı 16dır.bu sınıfta her iki dersten kalan 4 kişi olduğuna göre iki dersten geçen kaç kişi vardır

ayrıca ilk kümeler sonucu açıklandı çözüm yapılmadı.çözüm isteği alan varsa yazalım

şu an yok canım ben şimdi biraz çarpanlara ayırma çözücem, çözemediklerimi sorarım

siz başlayın diğerleri yok mu ama?

çarpanlara ayırmada sor sen sor çok seviyom o konuyu
gelirler birasdan artık pskolojik baskı durumuna geçtik saat 8 olunca kk ya girmem lazım diyorum

bir kitabın 2/5ini günde 5 sayfa ve geri kalanını da günde 10 sayfa yazarak 91 günde bitiren bir öğremen toplam kaç sayfa yazmıştır ?

bir kitabın 2/5ini günde 5 sayfa ve geri kalanını da günde 10 sayfa yazarak 91 günde bitiren bir öğremen toplam kaç sayfa yazmıştır ?

bu ne yaa valla böyle sorular görmedim hiç çok zorlanıyorum cidden bön bön bakıyorum önce bi

650 buldum inşallah doğrudur allam amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…