2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydıın herkeseee...

kızlar naptınız amma soru çözmüşsünüz haa..
kaç sayfa var bakamadım hepsine ama sanırım çözülmemiş sorular bırakmışsınız. işlerimi hallediym döncem tekrar onlara

bu ne ki ? benim gözüm ordaki 11. soruya takıldı onu nasıl çözdünüz?

ı ı paylaşalım canım
(25!/6^a)+(25!/4^b) sonucu tam sayıysa a ve b tam sayılarıı toplamı en çok kaçtır?
bu soru arada kaynamış sanırım.:26:
25!/ 6 üssü a mı canım ? anlamadım soruyu. :26:

45ten küçük ve 45 ile aralarında asal kaç tane pozitif tam sayı vardır ? buna bakın bide kızlar
aralarında asal deyince kaldım öyle. çözümsüz sorulardan biridee bu çözen açıkmayabilir mi bunu ?

7.(xyz) + 2.(xyz) = 963
(1.çarpan)+ (2.çarpan)
burdan xyz =107 dir kızlar

bu tip soruları hiç bilmiyorum hayrına biri anlatsında öğreneyim

diğer sorular çözülmüş zaten.. ama gerçekten güzel sorular keşke akşamları da aranızda olabilsem.. :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar günaydın günaydın

ben dün gece keyfim yok diye çıkmıştım ya gece hastalandım sabaha kadar uyuyamadım. anca kendime geliyorum. sorulara bakmadım daha bende göz atayım. herkes gitmiş

canım çok geçmiş olsun gel hemen aramıza

canım çözülmemiş sorular olmamı
o dediğin 11. soruyu kızlarada soralım bi
senin çözüm yolu pratik valla biz şıklardan gittik.kızlar soru hatalı sonuç 4 basamaklı olmalı dedilerde ispatladık resimle
nöbet sorusu,asal sayı sorusu ve 25! sorusu çözümsüzdür görenlerin insanlık namı çözerek burda ilan etmelerini rica ederiz

günaydın kpss yoldaşlarım akşam yine sorularımız hazır bir şekilde burda toplanalım

şu 25! sorusunun cevabı 12 mi acep ?

ı ı yine olmadı
ihtimali %0

12 olmayınca belki 15 dir diye sallamıştım zaten
yaa uuf.. olasılık,mutlak değer bir de faktöriyel sormayın bacım mat çalışmadım daha hele bu konuları hiç bilmiyorum. :18: ama birileri çözse çok iyi olacak.. çözülmemiş soru kalınca takılıp kalıyorum buraya beeeeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım gerçekten cins sorular ama ben mat a fazla zaman ayırmayı düşünmüyordum . ufaktan başlasam iyi olacak. unutmuşum bi çok konuyu baksana

canım pratik yapman önemli zaten bende konu çalışması yapmadım pratik yapıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…