2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tuzak bir soru
iki sayının çarpımında sayılardan biri %40 arttırılıp,diğeri %10 azaltılırsa çarpım sonucu nasıl değişir?(% kaç değişir )

tatlım ben akşam yemeği hazırlığı yapıyım kk açık sorun olursa yaz sende gelirim 1 saate ben

kızlar erken başlamayın ben kocişle çarşıya gidiyorum akşam yapalım soru çözmünü tatil diye dışardadır herkez akşam toplanır bir sorum var sorupta gideyim canınız sıkılıyordur çözün bakalım

iki basamaklı doğal sayılardan kaç tanesi 3 veya 5 iletam bölünebilir?

buyrun kızlar

şıklar 60,54,48,42,36 kolay gelsin

Son düzenleme:

ben geldim cevap 60

Son düzenleme:

ben 42 buldum cevabı ama tabi tam emin değilim

tuzak bir soru
iki sayının çarpımında sayılardan biri %40 arttırılıp,diğeri %10 azaltılırsa çarpım sonucu nasıl değişir?(% kaç değişir )

ben daha yeni gördüm soruyu bu tarz soruları severim çerezlik oluyor
ve evet %26 artar çözümü de bir o kadar kolay sorulardır

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
haydi gelin artık
bi sürü soru var

cnaım okyonusun soruyu çözdüm ama pek emin değilim :26:
hanımefendide beyiyle gezmelerde soruyu sordu kaçtı valla

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
haydi gelin artık
bi sürü soru var

cnaım okyonusun soruyu çözdüm ama pek emin değilim :26:
hanımefendide beyiyle gezmelerde soruyu sordu kaçtı valla

ben de bizim buradaki alışveriş merkezine gidip bir şey bakıp geleceğim, yarın ing sınavım var ona çalışacağım ama laptop açık olur katılırım soru çözümlerine

sii yuu

ben de bizim buradaki alışveriş merkezine gidip bir şey bakıp geleceğim, yarın ing sınavım var ona çalışacağım ama laptop açık olur katılırım soru çözümlerine

sii yuu

ooooooh valla gezin siz gezin
ben siz gezerken 20 soru çözerim

ben bun çözemedim yanlış mantıkmı kuruyorum acaba :44:
saatteki hızları 48km/sa ve 64km/sa olan iki araç aynı anda aynı noktadan ve zıt yönde harekete başlıyorlar.buna göre hareketlerinden kaç saat sonra bu iki araç arasındaki mesafe 280 km olur

ben bun çözemedim yanlış mantıkmı kuruyorum acaba :44:
saatteki hızları 48km/sa ve 64km/sa olan iki araç aynı anda aynı noktadan ve zıt yönde harekete başlıyorlar.buna göre hareketlerinden kaç saat sonra bu iki araç arasındaki mesafe 280 km olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…