2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ddemircim sen msj atmışın ama ben geç gördüm ne geldi aklına

kızlar net okunmuyosa söleyin yazıyım

Son düzenleme:
ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla

sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence

canım 0-200 m arası 2 lira zaten yani onu açılış ücreti olarak görüceksin.
ben şöyle dedim 600 metrede 3 tl alıyorsa 1500 metrede 7.5 tl alır ama açılış ücretini düşersen 5.5 tl alır
grafik soruları hemen hemen bu mantıkta çözülür

zar zor okudum bende o metreleri ama neyse gözler hala sağlam görüyormuş sevindim

benim daha elimde kpss çalışmaya dair kitap bile yok

şıklarda 3.5da var o yüzden şaşırtmalı soru.diğerleri toplayıp onuda işaretleyenler olur mutlaka
ihtiyaç modüler set al bak görüyosun halimzii

hadi bir soru da benden! ben bunu çözdüm de siz de bir bakın bakalım, maksat beyin fırtınası olsun
kpss 2011 sorusu:

bir miktar para 8 kişiye eşit paylaştırılıyor, aynı para 12 kişiye eşit olarak paylaştırılsaydı her kişiye 10 tl daha az düşecekti. buna göre paylaştırılan toplam para kaçtır?

şıklarda 3.5da var o yüzden şaşırtmalı soru.diğerleri toplayıp onuda işaretleyenler olur mutlaka
ihtiyaç modüler set al bak görüyosun halimzii

ocak ayında alıcam canım kitap daha erken hissediyorum çalışmak için zaten bi tek coğrafya bakıcam diğerlerini sadece konu taraması sorularını çözücem

ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla

sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence

maşallah maşallah
her 400m de 1 tl veriyo 1500m/400den 3.5 bulup 2 tl açılış ücretini ekle bitti gitti

sağol canım anladımm, açılış 2 tl evet farketmiştim onu iyi bari demek böyle çözülüyor bu sorular öğrenmiş oldum

240 tl

240tl mi biraz büyük buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…