off ing1 çalışmam lazım çok sıkıldım, hadi sorular sorun bari arada ing bakayım ben de
tam net okuyamadım ama 5.5 falan mı cevap
5,5 buldum ben de ama ,
yatay eksen 200 400 600 diye gidiyor değil mi göremedim tam
evet canım aynen öle cevaplar doğrudur kızlar
evet canım aynen öle cevaplar doğrudur kızlar
başka sorusu olan varmı
ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla
sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence
zar zor okudum bende o metreleri ama neyse gözler hala sağlam görüyormuş sevindim
benim daha elimde kpss çalışmaya dair kitap bile yok
canım 0-200 m arası 2 lira zaten yani onu açılış ücreti olarak görüceksin.
ben şöyle dedim 600 metrede 3 tl alıyorsa 1500 metrede 7.5 tl alır ama açılış ücretini düşersen 5.5 tl alır
grafik soruları hemen hemen bu mantıkta çözülür
şıklarda 3.5da var o yüzden şaşırtmalı soru.diğerleri toplayıp onuda işaretleyenler olur mutlaka
ihtiyaç modüler set al bak görüyosun halimzii
ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla
sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence
canım 0-200 m arası 2 lira zaten yani onu açılış ücreti olarak görüceksin.
ben şöyle dedim 600 metrede 3 tl alıyorsa 1500 metrede 7.5 tl alır ama açılış ücretini düşersen 5.5 tl alır
grafik soruları hemen hemen bu mantıkta çözülür
hadi bir soru da benden!ben bunu çözdüm de siz de bir bakın bakalım, maksat beyin fırtınası olsun
kpss 2011 sorusu:
bir miktar para 8 kişiye eşit paylaştırılıyor, aynı para 12 kişiye eşit olarak paylaştırılsaydı her kişiye 10 tl daha az düşecekti. buna göre paylaştırılan toplam para kaçtır?
hadi bir soru da benden!ben bunu çözdüm de siz de bir bakın bakalım, maksat beyin fırtınası olsun
kpss 2011 sorusu:
bir miktar para 8 kişiye eşit paylaştırılıyor, aynı para 12 kişiye eşit olarak paylaştırılsaydı her kişiye 10 tl daha az düşecekti. buna göre paylaştırılan toplam para kaçtır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?