2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Nasılsın canım bu ara gelmiyorsun kokoşlara kolay gelsin sana

iyiym canım sen nasılsın? haftasonu kocişle gezdik alışveriş yaptık kokoşlar mesai bitiminden sonra kalmıyor kimse geceleri bende buraya geliyorum kpss için soru çözüyoruzbugünde pazara gittim geldim akşama çaya misafirleim var hamur işi yapıcam cumada yemeğe misafir var millet yeni evli bunlar biz davet edelim demiyor hiç bizediyorlarsize gelmek istiyoruz kabul etmicm artık yeter yaa

Verirler canım ya sen sıkma canını bu fırsatı kaçırmaz bankalar zaten faiz oranlarıda yüksek geri ödemesinden iyi kazanırlar...

Bencede canım çok yüz göz alma bazıları bir kere geldimmi hep gelmek ister hiç çağırmazlar baştan önlemini almanda yarar var ben yaptım sen yapma

Verirler canım ya sen sıkma canını bu fırsatı kaçırmaz bankalar zaten faiz oranlarıda yüksek geri ödemesinden iyi kazanırlar...

valla tek kazançlı bankalar olucak zaten
ama şöle avantajımız var 60 ay vadeli yapsak bile bu sene sonu yada 2013 martı gibi toplu ödemeyle kapatıcaz kölesi omıcaz 60 ay 30000e 55000 alan bankalar bile var ya iibf mezunlarının hepsi tefeci oluyo valla

Son düzenleme:
okyonus bak şimdi canımı çektirdin bende pasta yapıyım bari akşama yerik

Bencede canım çok yüz göz alma bazıları bir kere geldimmi hep gelmek ister hiç çağırmazlar baştan önlemini almanda yarar var ben yaptım sen yapma

cnm eşimin bir astsubayı var ay sinir oluyorum artık adama komutanım size gelmek istiyoruz diyor sürekli geçen eşi geldi yedik içtik kadın beni çağırmadı amaeşime dedim eşi beni çağırmadan çağırma yoksa gider akşam onlarda yatarsınsürekli bizemi gelckler eşimediyormuşhaftada bir dışarı çıkıyorum içiyorum arkadaşlardaeşine laf arasında sordum böyle böyle olsa izin verimisin yok bacaklarını kırarım dedi benimkine atıyor sıkılıyor evde başka davranıyor adam bunu evime kabul edebileceğimi hiç sanmıyorumbu akşam gelck olanda eşimin uzman çavuş arkadaşı bizim karşı sitedeymiş eşiyle anlaşırsam gelirgideriz harp okulundan 3 arkadaşı var burda yeni evli onlarda sadece onlarla samimi olmayı düşünüyorm aynı kafadanız

slmmmm ben hala tembelliklerdeyim dün karacan yayınlarını aldım nihayet ama çok yüzeyselmiş matematik hele de . tarih için kardeşimin ygs güvender kitabını buldum evde ondan çalışıcam matematik kitaplarımı da çalışmaya başladıkdan sonra alıcam fem ilk adım almıştım tabi yıllar öncesinde önce bi ilk adım alıp sonra güvender yada ihtiyaç da iyimiş onun matematiğini alırım diyorum şimdilik evde bu karacan yayınlarıyla başlıcam birde internette ders videoları buldum ama indirmeyi beceremedim ben onlarla yürütim diyorum. zaten bikaç gün sonra işe de başlıcam İlk kez bu kadar ders çalışma azmim var bakalım sonu da hayırlı olur innşallah

yanlız benim aklıma birşey takıldı bu kpss sınavlarında öncelik geçen yılki girenlerinmiş falan dediler. Bizim bu puanlarımızın önümüzdeki sınavda da geçerliliği var mı? öyle birşeyler duydum da ne derecedoğru bilemedim. bu karacanda tanıtım kitabı vermişler orda da aynı puanı alanlar için yerleştirme yaparken, mezuniyet önceliğine bakılıyomuş tarih olarak o da aynıysa kimin yaşı büyükse öncelik ona veriliyomuş :44:
bir sorum daha var hem işe gidip hem çalışanlar için akşam geldiklerinde günde bir ders mi çalışıyolar(yani atıyorum ptesi sadece tarih salı sadece mat gibi) yoksa iki mi? ben hergüne bir ders ayırıp en son karışık test çözim diyorum ama bilemedim nasıl olur? konular yetişir mi? herkesin çalışma düzeni farklıdır tabiki ama bi fikir edinmek istedim

Bizde iibf ciyiz ama toplu parayla öderseniz iyi olur çok kasmaz sizi sonrada rahat rahat evlenirsiniz hem sende o zamana inşallah devlet memuru olmuş olursun iyi olur

Bizde iibf ciyiz ama toplu parayla öderseniz iyi olur çok kasmaz sizi sonrada rahat rahat evlenirsiniz hem sende o zamana inşallah devlet memuru olmuş olursun iyi olur

ben bide ayrıca banka sigorta okudum artık verdiğim borç paralara bile faiz işletcem
tatlım zaten toplu parayı düğün takılarıyla ödicez inşallah sonra bende devlet memuru olunca btün para bizi kalcak sonra sevdiceğimle gezip tozarız

azim varsa içinde bu iş bitmiştir
canım bu yerleştirme önceliği hep var zaten öss de bile vardı
ama tercihlerde öncelik olduğunu ilk defa sende duydum ama yoktur heralde öle bişey ya :44:
ben hazirana kadar işte çalışıyodum.ama benim çıkışım 19.30 du eve geliyorum falan 9 anca oh diyip oturuyodum bide saabh 8de iş başı o yüzden ben konu çalışmadan girdim sınava ama saatlerin uygunsa her gün bi knu bitrsen yere zaten ama önce hangi konulardan ort kaç soru çıkıyo onu incele ona göre yoğunluk ver

benim çalıştığım ofis ortamıydı bide minibüste tarih kitabını okuyup öneml yerlerin altını çiziyodum.ertesi gün işe gidince boş olduğum zamanlar word a yazıyodum.sonra çıktısını aldım öle ayarladım tarihi :)))

Son düzenleme:

Ben geçen sene geldiiğimde karşı komşum var bir yapıştı daha kurtaramıyorum kendimi bayadır memleketindeydi cmt.si geliyormuşş benim kabuslar geri geliyor... Arıyor açmayınca gecenin 12 si bile olsa kapıya vuruyor yani o derece... Sende dikkat et artık bi yerden sonra hayır desende anlamıyorlar benim karşıki öyle 3 kere dedim görüşmek istemiyorum ama yok kurtulamıyorum...

açıköğretimden mi okudun banka ve sigortayı bende okudumda iki ünv. okumuş oluyoruz Şu spk yı bitirim 18 aralıkta birde yüksek lisansa başvurucam sonrada tabi kpss ne azim var bak hepsine yetişmeye çalışıyorum

bende sinir oluyorm adam size gelmek istiyorum deyip duruyor kabul etmiyorum ne terbiyesizler var yaa alıştırmayım bari bizde kurtulamayız sonra yüz surat olmuyor böylelerinde

hazalcım bu arada bere aldım assortie den beyaz renk kotondanda tüylü yelek alcktım eşim rengini begenmedi kahveli siyahlıydı malkoçoğlunu gibi oldun dedi diye kızdım almadım

bende eczanede başlıcam sabah 8 akşam 7-7,30 bu karacanın rehber kitabında vermişler yıllara göre hangi konudan kaç soru gelmiş diye birde hangi derslere nası çalışılır sorularda nelere dikkat edilir diye notlar da düşmüşler onlar işime yarar benim çıktı alma gibi bi şansım olmaz da akşamları ayarlarım gene kahveye talim günlerim başlıcak anlaşılan zaten ben 80 üstünde bir puan almalıyım ki ohh be deme şansım olsun ve ilk yerleştirmede girebiliyim
en son bu azim demiştim önceden de ünide son sene vardı notlarıma annem bile inanmamıştı onun gözünde pek çalışmıyodumda ben bide şimdi bunda var olmak da zorunda zaten amaan diyemem sloganımı belirledim

bu iş ya olucak ya olucak!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…