2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben de zamanında özelde çok çalıştım sırf sömürü ya.

eskiden memurlugu kötülerlerdi şimdi ise öyle bir hale geldi ki piyasa özel de durulmuyor

ben de polis olmak istiyorum bakalım inşallah olurum

kpss de imkanını iyi o zamn 60 alınca başvurabiliyosun geçen sene bi ara bende dşündüm valla
sonra dedim otur oturduğun yerde her mesleği öğrenmek zorunda değilsin

bayanlar da en az 75 canım 60 olan erkekler için bayanlara alım çok az erkeklere göre ondan .

bu sene sınava girdim 77 aldım ama daha başvurular başlamadı işte

mart ayına ertelediler onun da garantisi yok diye ben de sınava çalışıyorum işte

ben farklı puanla alındğını bilmiyodum :44: en iyisini yapıyosun o zamn

kızlar yeni soru yazıyım bi bakı verin
(a+1) sayısı b ile doğru (c-1) ile ters orantılıdır.
a=5 ve b=8 olduğunda c=9 ise ,a=11 ve b=6 olduğunda c kaçtır ?

Çıkar canım büyük ihtimalle maaşı önemli birde ödeme güçlüğüne bakıyorlar... Ama çıkar diye tahmin ediyorum kimlere vermiyorlarki kredi sizemi vermeyecekler

Bir polis eşi olatak sana pek tavsiye etmem polisliği ama tabiki tercih senin....

c 4 mü kağıt kalem yok yanımda

Son düzenleme:
Çıkar canım büyük ihtimalle maaşı önemli birde ödeme güçlüğüne bakıyorlar... Ama çıkar diye tahmin ediyorum kimlere vermiyorlarki kredi sizemi vermeyecekler

işte onda tereddüt yaşadık maaşın 3 katı olması gerekiyo diye söylenti oldu gerçi öle ama 2500 maaş alması lazım aylık o da yok 1500 maaşı gideri olmadığı için olur gözüyle bakıyoruz ay bugünde geçsin de şu ödemeyi yapalım evlenelim bi an önce

ihtiyaç kredilerinde genelde maaşın 3 katı olmasına bakıyorlar ama bedelli içinde aynı şeyi isterlermi bilemiyorum ama isteyeceklerini sanmıyorum çünkü herkes 10000 civarında maaş almıyor bu ülkede o yüzden bedelli kredilerinde o kritere bakıcaklarını sanmıyorum canım

kızlar yeni soru yazıyım bi bakı verin
(a+1) sayısı b ile doğru (c-1) ile ters orantılıdır.
a=5 ve b=8 olduğunda c=9 ise ,a=11 ve b=6 olduğunda c kaçtır ?

canım a+1/b . (c-1) olarak denklem kurulur sonra rakamları yerine yazarsak 6/8.8 =6 çıkar sonuç
sonra diğer rakamları yerine yazarsak 12/6.(c-1)=6 denklemini kuruyoruz burdan da c=4 çıkıyor

işte aklımı karıştıran şu ooldu kefilsiz veriliyo bedelli kredisi o zman maaşı mutlaka dikkate alırlar ama teminat gösterenelrede bi güzellik yaparlar heralde.geçende cnbce de boğaziçiden bi prof konuştu ekonomide.bankalar dikkate alır.ama bekar ailesiyle geçinen mal varlığı olan ve geliri kendisine kalan birisinede verilir kredi bankalar bu kadar sıkmaz dedi.inşallah öle olur

canım a+1/b . (c-1) olarak denklem kurulur sonra rakamları yerine yazarsak 6/8.8 =6 çıkar sonuç
sonra diğer rakamları yerine yazarsak 12/6.(c-1)=6 denklemini kuruyoruz burdan da c=4 çıkıyor

çok saol canım ben (c-1) i yanlış yere yazıyomuşum

merhaba hanımlar akşama çaya misafirim var sigara böregi cevizli kurabiye ve kek yapıcm şimdi başlayım biran önce bitsin akşam size geç katılabilirim bugün türkçe testi çözücm bakalım sözcükte anlam cümlede anlam çalıştım pek test çözmedim yapamadıklarımı sorarım burda çözeriz beraberce

Son düzenleme:
çok saol canım ben (c-1) i yanlış yere yazıyomuşum

canım doğru orantı derse her zaman bölüyoruz ters orantı derse de çarpıyoruz bunlar karıştı mı sonuç yanlış çıkar hep o yüzden unutmamak gerek

ooooooh pek hamaratız
kolay gelsin canım çözeriz tabi

Nasılsın canım bu ara gelmiyorsun kokoşlara kolay gelsin sana

canım doğru orantı derse her zaman bölüyoruz ters orantı derse de çarpıyoruz bunlar karıştı mı sonuç yanlış çıkar hep o yüzden unutmamak gerek

haklısın canım ben eşitliğin karşısına yazıyorum c-1 i bide k dğeriyle çarpıyorum öle çıkartmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…