2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hazalcım bu arada bere aldım assortie den beyaz renk kotondanda tüylü yelek alcktım eşim rengini begenmedi kahveli siyahlıydı malkoçoğlunu gibi oldun dedi diye kızdım almadım

Demekki bu tüylü yelekleri erkekler beğenmiyorlar bende eşime gösterdim netten o ne ya dedi tarkanın postuna benziyor dedi (eski filmlerdeki tarkan varya ondan bahsediyor ).. Geçen alışveriş sitesinin birinde gördüm bereler vardı çok güzel sen geldin aklıma ama online değildin yazmadım o yüzden şimdi kalktı heralde sende almışsın hadi hayırlı olsun... Benimde eşimin bana sürpriz aldığı yüzük geldi çok güzel çok beğendim ama birazcık parmağıma bol geldi bir ara daralttırmam lazım

evet cnm benimkide malkoçoğlu gibioldun dedi anlaşılan onlara sormadan alıcaz begendiğimizi gelüe güle iyi günlerinde tak yüzügünü canım begenmene sevindim defactodan kahverengi tunik aldım onuda begenmedi ama aldım artık

evet canım aö den okudum 2. sınıfta başladım lisans daha çabuk bitti 2 yıllığı 4 yıla çıkardım ama
ben spkyı bankaya girmezsem düşnmüyorum.bide yüksek lisansı düünmüyom diye 2. ünv okudum ama evlenince düşünebilirim

aklıma tansu çiller geldi
valla canım millet ne durumda çalışıyoda atanıyo bizim neyimiz eksik

kızlar bende hafta sonundan ıtıbaren kıtap alıp baslasam yetısebılırmıyım sızce çok mu geç kaldım birde en cok begenılen kaynak ne....

kızlar bende hafta sonundan ıtıbaren kıtap alıp baslasam yetısebılırmıyım sızce çok mu geç kaldım birde en cok begenılen kaynak ne....

yetişirsin canım önemli olan zaten yetişmek değil arkanda ne kadar kişi bıraktın o önemli
millet şubatı bekliyo
eğer temelin varsa ihtiyaç al derim konusuda sorusuda güzel.bizim çözdüklerimz ihtiyaçtan genelde.konu analtımı olarak yargı tek coğ kitabı ve pegem akademi notları.deneme olarakta yargı deneem kitabı canım :128:

Çok sağol canım ya normalde özel sektorde calısıyorum uc yıldır ıyıde gıdıyor ama sımdı ıstanbuldan k.maraşa gitcem ve özel sektorde oralarda ıs bulmam zor memurıyet en ıyısı dıye dusunuyorum o yuzden kpss ye gırmem gerek

istanbuldan gidiyosan avantajın var puanlar daha düşük
bende 10 ay çalıştım özelde yok dedim devlet daha iyi

canım benim eşim kamuda sürekli tayin görücez bende özel sektördeydim aama heryerde iş bulmam zor diye bende tam gaz kpss ye çalışıyorumişten istifa ettim

Son düzenleme:
lisans için yedi iklim diye de birçok yorum gözüme çarptı benim gibi mat temeli olmayanlar fem ilk adımdan başlayıp ihtiyaçla devam edebilir

valla öyle kamu aklımın ucundan geçmezken şimdi aklımdaki tek şey oldu diyorum zaten şimdiki aklım olsa 2 yıllık okucaksam gene tapuya giderdim direk

ben yedi iklimi beğenmiyorum gk gy için yetersiz bence.ama eğitim bilimleri için iyi

ben yedi iklimi beğenmiyorum gk gy için yetersiz bence.ama eğitim bilimleri için iyi

evet sen diyince hatırladım eğitim bilimlerinde olanlar hep yorum yapmıştı zaten
neyse Allahdan lisans olarak girmicem o biraz daha rahatlatıyo beni lisansa kamuya yerleştikden sonra tamamlıcam 2. senem 3 . sınıfda bu yıl dondurdum seneye devam edicem

kızlar işte en sevdiğimiz konu mutlak değer

Ix-5I+I2x-6I toplamın en küçük değeri nedir?

ah ah şimdiki aklım olsa önlisanstan girerdim valla

canım benim eşim kamuda sürekli tayin görücez bende özel sektördeydim aama heryerde iş bulmam zor diye bende tam gaz kpss ye çalışıyorumişten istifa ettim

canım benım nısalımda polıs tahmınen bızde tayin görücez o yuzden benımde bıryerlerden baslamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…