2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlarrr benıde alın aranıza... bende 2012 de min 88 hedeflıorum ankaradayım ve evlıyım eşim özelde çalışıo ve bende özeldeyım.. tek tercıhım ankara olmalı...

tarihte islam öncesi türk tarihinden milli mücadele dönemi de dahil bitirdim... benide ekleyinnnn listeye...
ne güzel burda motive olcasss....

kızlar ÇÖZÜMLÜ mat kitabı lazım. yargı hoşuma gitti. ne tavsiye edersiniz:S

kaynak olarak bi koptyasını isterim yazdıklarının canıım arkadaşım biniiiim
herkes sona saklıyor onu bende dahil.. bu arada benim coğrafya finish canım lütfen ekleyelim tablomuza...

tabi tatlım teknolojiiyi sonuna kadar kullanmak lazım taratım yollarım.hatta şöle yapalım bi topic daha açalım o gün yaşanan olayları ekleyelim herkes faydalansın
maşallah maşallah ekliyorum şekerim

hoşgeldin canım aramıza 4001 denmi 3001denmi tercih yapıcaksın 88 ne böle ya yüksek :26: ekledim listeye

kızlar ÇÖZÜMLÜ mat kitabı lazım. yargı hoşuma gitti. ne tavsiye edersiniz:S
:44: canım ihtiyacın modülerinde matın bi kısmı çözümlü soru var ama başka bilmyiorum

eger 2 tekrar yapabıleceksen baslangıc ihtiyac ıkıncı yargı.. zamanın darsa yargı güzel..

yargı diye düşündüm bn.
ihtiyacın soru bankası ve modüler seti var. artık ihtiyaç olmasın diorum.. eylüle kadar zaman var:)

hoşgeldin canım aramıza 4001 denmi 3001denmi tercih yapıcaksın 88 ne böle ya yüksek :26: ekledim listeye

kamu yönetimi mezunuyum 4001 de olur benım ıcın acılan baska bolumlerde oluo bolum cok ama puanlarda cok , bide ankara olunca daha daha cok.. keske psikoloji okusaydım yaa 55 -60 la gırıolar..
neyse demekkı coook calısıo musum calısmam gerekıomus :)))))))))

canım bende iktisat mezunuyum istanbul 79la kapadı kendi bölümümden :26:
din kültürü öğretmenliği 25 te
çalışcaz çalışcaz el birliğiyle

senin kaçla alıyor canım. lisans mezunusun dımı..
bakalım biz emek verelim hayırlısıysa inş rabbim nasip eder:S

kamu yönetimi için puanlar ne öle ya
4001 hedefleemk daha kolay
canım aynen öyle.. ya şimdi yana konular bittikten sonra oraya yogunlaşmak mantıklı. bn akşam olmaycam. sen yatır bunu masaya:)

kızlarla bi yuvarlak masa toplantısı yaparıs senden olur aldık :128:

sevdacım sen giremiyosun akşam sanada sorıyım güncel bilgileri hergün yazıcamız bi topic açıcaz ne dersin

sevdacım sen giremiyosun akşam sanada sorıyım güncel bilgileri hergün yazıcamız bi topic açıcaz ne dersin

süppeeeeeeeer olur şekerim.. :128: hemen uygulamaya dökmek gerek bu fikri ben ufaktan kaçar hepinize iyi çalışmalar fıstıklar

Son düzenleyen: Moderatör:
her gün yeni bir bilgi die bi topik açtım.. ordanmı devam etsek yada yeni başlıkta güncel konular diemi açsak..

her gün yeni bir bilgi die bi topik açtım.. ordanmı devam etsek yada yeni başlıkta güncel konular diemi açsak..

canım baktın topicine ama orda genel anlamda bilgi paylaşımı olmuş.bu dediğim topic sadece güncel olaylar üzerine olan bi topic olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…