kızlar ÇÖZÜMLÜ mat kitabı lazım. yargı hoşuma gitti. ne tavsiye edersiniz:S
kaynak olarak bi koptyasını isterim yazdıklarınıncanıım arkadaşım biniiiim
herkes sona saklıyor onu bende dahil..bu arada benim coğrafya finish canım lütfen ekleyelim tablomuza...
hoşgeldin canım aramızakızlarrr benıde alın aranıza... bende 2012 de min 88 hedeflıorum ankaradayım ve evlıyım eşim özelde çalışıo ve bende özeldeyım.. tek tercıhım ankara olmalı...
tarihte islam öncesi türk tarihinden milli mücadele dönemi de dahil bitirdim... benide ekleyinnnn listeye...
ne güzel burda motive olcasss....
:44: canım ihtiyacın modülerinde matın bi kısmı çözümlü soru var ama başka bilmyiorumkızlar ÇÖZÜMLÜ mat kitabı lazım. yargı hoşuma gitti. ne tavsiye edersiniz:S
eger 2 tekrar yapabıleceksen baslangıc ihtiyac ıkıncı yargı.. zamanın darsa yargı güzel..
:44: canım ihtiyacın modülerinde matın bi kısmı çözümlü soru var ama başka bilmyiorum
saol baby:)
birbirimize dua edelim. bu arada ben berfin.. izmiten:)
hoşgeldin canım aramıza4001 denmi 3001denmi tercih yapıcaksın 88 ne böle ya yüksek :26: ekledim listeye
kamu yönetimi mezunuyum 4001 de olur benım ıcın acılan baska bolumlerde oluo bolum cok ama puanlarda cok , bide ankara olunca daha daha cok.. keske psikoloji okusaydım yaa 55 -60 la gırıolar..
neyse demekkı coook calısıo musum calısmam gerekıomus :)))))))))
hoşgeldin canım aramıza4001 denmi 3001denmi tercih yapıcaksın 88 ne böle ya yüksek :26: ekledim listeye
kamu yönetimi mezunuyum 4001 de olur benım ıcın acılan baska bolumlerde oluo bolum cok ama puanlarda cok , bide ankara olunca daha daha cok.. keske psikoloji okusaydım yaa 55 -60 la gırıolar..
neyse demekkı coook calısıo musum calısmam gerekıomus :)))))))))
canım aynen öyle.. ya şimdi yana konular bittikten sonra oraya yogunlaşmak mantıklı. bn akşam olmaycam. sen yatır bunu masaya:)kamu yönetimi için puanlar ne öle ya
4001 hedefleemk daha kolay
senin kaçla alıyor canım. lisans mezunusun dımı..
bakalım biz emek verelim hayırlısıysa inş rabbim nasip eder:S
canım aynen öyle.. ya şimdi yana konular bittikten sonra oraya yogunlaşmak mantıklı. bn akşam olmaycam. sen yatır bunu masaya:)
kızlarla bi yuvarlak masa toplantısı yaparıs senden olur aldık :128:
sevdacım sen giremiyosun akşam sanada sorıyım güncel bilgileri hergün yazıcamız bi topic açıcaz ne dersin
süppeeeeeeeer olur şekerim.. :128:hemen uygulamaya dökmek gerek bu fikri ben ufaktan kaçar hepinize iyi çalışmalar fıstıklar
her gün yeni bir bilgi die bi topik açtım.. ordanmı devam etsek yada yeni başlıkta güncel konular diemi açsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?