günaydın kpss yoldaşlarımbugün ebob ekok çalışıcam böööö hiç sevmiyorum sorularımı gelir sorarım önce pırasa yemeği yapıcam kocişe sonra ders çalışıcam 5bucuga kadar 5bucukta kociş gelir 7e kadar çalışamam sonra soru çözer buraya gelirim 8 demi toplanıyoruz
canım olsun ya bak ocak ortasına kadar başladın başaldın konuları bitirmeye herkes şubatı martı bekliyo
yargının setini incelemedim.ama tek coğ kitabını aldım gayet iyidi,tarih olmadım datanın aldım ama keşke yargı alsaydım diyorum.böle karşılaştırınca yargı iyi modüleride iyidir heralde canım
kızlar alakasız olucak ama çok güldüm paylaşıyım dedim
showda banu alkan var.kadın yorgana sarınmışta çıkmış gibi
ya misafirler geldi dün sadece 20 türkçe sorusu çözebildim hazırlık yapmaktan onlaracumada yemeğe misafir var bida istemem kimseyi yetti yaa çözdüğünüz sorulara baktım az önce akşam bir aksilik olmazsa buradayım
belli bir saatimiz olduğunu bilmiyordum...
canım belli bir saat yok ama genelde gece 8den sonra geliyor herkez o yüzden 8 diyoruz
akşam 2 ye kadar soru çözdüm vala ihtiyaçın hız testi bitmek üzere geometriye bakmıcam biraz konu çalışıp öle bakıcam,genel tekrar ve çözümlü test var onlara bakıcam
kızlar alakasız olucak ama çok güldüm paylaşıyım dedim
showda banu alkan var.kadın yorgana sarınmışta çıkmış gibi
belli bir saatimiz olduğunu bilmiyordum...
peki sen nasıl çalışıyorsun tarih, coğrafya yazıyor musun??? coğrafy hadi neyse de tarih...10-15 dk okuyunca uykum geliveriyor hemen. yazdığım zaman da vakit kaybediyormuşum gibi hissediyorum...
bende onu dicektim şimdi ne mal kadın yaaa beyaz orkideleri söyledigiyecek kıyafet bulamamış
canım hız testleri tüm konuları kapsıyormuş ben ondan bakmıyorum daha çok konu eksiğim var çalışmadığım senin mat konuların bittimi
günaydın kızlar:)
quietnrkn cnm çokgüldüm şimdi baktım tvye:)
iyisinizdir inşallah.
gelemedim yüzüm olmadıgı için
coğrafyaya devam etmeye çalışıyorum
Tükiyede nüfus ve yerleşme konusunu da bitirdim, eklermisin canım.
Bugun ekonomik coğrafyayı bitireceğim inşallah.
Uzman kariyer kitaplarından soru çözenler varmı iyi bir kaynakmı?3500 soru bankası kitabı var almayı düşünüyorum?
ihtiyacında modüler soru bankası cıkmış 10 bin soru.Bunuda almayı düşünüyorum?
kolay gelsin kızlar görüşmek üzere.
kaçaklar yavaş yavaş geliyo varan 1 sawok varan 2 sen
canım bizim burda sorduklarımız ihtiyacın 10000 soru bankasından.çok cins sorular var bilgin olsun
eğer ihtiyaç alırsan 2011 basım al yarı fiyata içindeki sorular 2012 ile aynı
ekledim canım konularını
evet canım kabul ediyorum kaçak oldugumu
çalışmadıgım gün oldugunda yüzüm olmuyor gelmeye üzülüyorum
coğrafyayı bu hafta bitireceğim ama kesinlikle.
sonra tarihe ve matematiğe başlayacağım.
alayım o zaman 10 bin soruyu bende:)
şöle bi tabloya baktımda vatandaşlığa kimse dokunmamış
en sona saklıyorum vatandaşlığı ben:))) bilmiyorum yanlışmı yapacağım:)
valla bende sona saklıyorum
bide şöle bi karar aldım kızlar çoğumuz zaten hergün netten günün olaylarnın takip ediyo.bi defter yapıcam günün önemli siyasi ekonomik olaylarını not alıcam en fazla 4-5 madde olur zaten.ee kpss de güncel olayda soruyolar ayrıca kaynak almama gerek kalmıcakhem bölelikle aklıma daha çok girer karıştırmam olayları
canım walla bravo ne diyeyim,harikasın.
ben yine kaçıorum canım bu defa ders başına:) ekonomik coğrafyayı bitiricem,3-4 saatimi alır sanırım yorucu bir konu olcak.
kolay gelsin diyorummm hepinize tekrar:)
kızlar sorulara başlayalım mı yavaş yavaş yoksa biraz çalışıp mı başlayalım
çalışıpta başlayalım cnm ben daha pırasa pişirip ders çalışıcam
kaynak olarak bi koptyasını isterim yazdıklarınınvalla bende sona saklıyorum
bide şöle bi karar aldım kızlar çoğumuz zaten hergün netten günün olaylarnın takip ediyo.bi defter yapıcam günün önemli siyasi ekonomik olaylarını not alıcam en fazla 4-5 madde olur zaten.ee kpss de güncel olayda soruyolar ayrıca kaynak almama gerek kalmıcakhem bölelikle aklıma daha çok girer karıştırmam olayları
şöle bi tabloya baktımda vatandaşlığa kimse dokunmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?