2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

öğlen kkda konuştuk canım
oldu f şıkkı olarak ekleriz tanımsızı

hangi hukuktan aldın canım
benim ikinci borçlar hukuku vizem 70 ti.borçları çift dikiş yaptım da

ticaret hukuku canım, şirketler falan. ama finalde evraklardan soracak işte o fena :26: alttan alıyorum bu dersi.
hukuk fena yaa, allah hukuk okuyanlara sabır versin :18:

Son düzenleme:
ticaret hukuku canım, şirketler falan. ama finalde evraklardan soracak işte o fena :26: alttan alıyorum bu dersi.
hukuk fena yaa, allah hukuk okuyanlara sabır versin :18:

allah kolaylık versin cnaım ya
bizde vergi hukuku vardı tc vergi kanunuyla sınava girdik sınav klasik ve 3 soruydu.1 saat sınav süresiydi ama çoğunluk boş kağıt vermişti bizdede kanun elimizde yapamıyoduk valla hey gidi günler hey

gününüz aydın ola kpss hanımları

sağolasın seninde ^^ utancımdan yazamıyorum...biraz konu bitireyim de öyle yazayım dedim ama dayanamadım...

PS: iyi bir iş mi ettim bilmiyorum ama yargının setini aldım gy-gk. tarih ve coğrafyayı oradan çalışsam sadece yeterli olur mu???? fikrinizi alayım. zaten sayısalcıyım on tane kitaptan çalışınca beynim duruyor.

Son düzenleme:
günaydın kpss yoldaşlarım bugün ebob ekok çalışıcam böööö hiç sevmiyorum sorularımı gelir sorarım önce pırasa yemeği yapıcam kocişe sonra ders çalışıcam 5bucuga kadar 5bucukta kociş gelir 7e kadar çalışamam sonra soru çözer buraya gelirim 8 demi toplanıyoruz

canım olsun ya bak ocak ortasına kadar başladın başaldın konuları bitirmeye herkes şubatı martı bekliyo

yargının setini incelemedim.ama tek coğ kitabını aldım gayet iyidi,tarih olmadım datanın aldım ama keşke yargı alsaydım diyorum.böle karşılaştırınca yargı iyi modüleride iyidir heralde canım

günaydın canım
ben küstüm onlarla konuşmuyorum soru çözdükçe ilerlicem çalışsamda anlamıyorum
pırasa afiyet olsun
valla 8 diyoduk ama burdayız hep tatlım dün sorular çözdük kaçırdın

kızlar alakasız olucak ama çok güldüm paylaşıyım dedim
showda banu alkan var.kadın yorgana sarınmışta çıkmış gibi

ya misafirler geldi dün sadece 20 türkçe sorusu çözebildim hazırlık yapmaktan onlaracumada yemeğe misafir var bida istemem kimseyi yetti yaaçözdüğünüz sorulara baktım az önceakşam bir aksilik olmazsa buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…