2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende ilk önce c d demiştim sonra değiştirdim fikrimi of ya

sağolasın canım ^__________________________________^

bende ilk önce c d demiştim sonra değiştirdim fikrimi of ya

canım benim sınavda en az korkacağın türkçe olsun. ben -abartmıyorum- neredeyse hiç bakmadım, 200soru çözmedim sınava kadar ama fulledim. testlerde tereddütte kalıp endişeleniyorsun ama inan sınavda çok rahat yapıyorsun.doğru şık kabak gibi ortada oluyor(geçmiş yılları çöz; ne demek istediğimi anlarsın

bende 2011 kpss ye sadece deneme çözerek girdim türkçeden 2 yanlışım çıktı boşum yok 1i yanlış diğeri dikkatsizlikten yanlış işaretlemişim
sözel çözerken kendimi soyutluyorum hayattan daha dikkatli olduğum için kaçırmıyorum.ama şimdi mat çözerken böle sorualra bakınca toparlayamıyorum

eşimin arkadaşı çaya gelicek kısır ve havuçlu cevizli tarçınlı kek yaptım biraz geç katılabilirm aranıza hiç misafirsiz kalmıyoruz

eşimin arkadaşı çaya gelicek kısır ve havuçlu cevizli tarçınlı kek yaptım biraz geç katılabilirm aranıza hiç misafirsiz kalmıyoruz

olsun olsun evinizin bereketi artar tatlım
tamam canım sorular hazır zaten misafirinede de çabuk gidin ders çalışıcam kızlar bekler

kızlar
24 soruluk mat testinde 2 boş genel bi test okyonuscum hız testi 8
1 adet olasılık 1 adet hız 1 adet karışım problemi barınıyor içinde
çok mutluyum çok :119::119::118:

kızlar bi işçi sorusu var bana mantığını anlatırmısınız
süleyman bir işi tek başına x günde,çakırla birllikte ise 5 günde bitirebiliyor.çakır bu işi tek başına süleymandan daha uzun sürde yaptıüğına göre x için hangis doğrudur?

1<x<5
5<x<10
5<x<15
10<x<15
10<x<20

ben 5ten büyük olduğunu buldum ama gerisini yapamdım

5 ile 10 arasında olacak nedenine gelince ... Eğer ikiside eşit zamanda yapsalardı işi 10 birim zamanda yaparlardı değil mi. Süleyman Çakırdan hızlı olduğuna göre 5 ten büyük 10 dan küçük olması gerekiyor...

saol canım bende 5i buldum diğerini bulamadım

evet kızlar bir hız sorusu

a-------------------b-------------------------c
a noktasından 80 km/sa
b noktasından 50 km/sa
a-b arası 80 km

iki araçtan b noktasındaki araç 2 saat yol aldıktan sonra a noktasındaki araç harekete başlıyor ve öndeki araca c noktasında yetişiyor. buna göre b-c arası kaç km

cevap buçuklu olamaz değil mi??? 212,5 buldumda ^____^

birde çözümü olmayan diğer iki soru nedir??? nerdedir??

edit; 400 mü???

Son düzenleme:
kızlar ben bu soruyu sormuştum ama çözüm olmamıştı
4^11+5^11+6^11+...+36^11+37^11
sayısının 41 ile bölümünden kalan kaçtır

cevap buçuklu olamaz değil mi??? 212,5 buldumda ^____^

birde çözümü olmayan diğer iki soru nedir??? nerdedir??

edit; 400 mü???

400 canım
diğer sorularda bknz yukarıda

kızlar geometrik ortalama desem ne dersiniz
a ve b sayılarının aritmetik ort 13,geometrik ort 5 tir
(a^2.b+b^2.a)/10 kaçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…