d hariç diğerlerinde insanın doğaya müdahalesi var ama denizden yararlanmak doğaya müdahale etmek değil onun imkanlarından yararlanmaktır bu nedenle doğru şık sanırım-tünel ve baraj kolay çok barizdi de son üç şıkta nüanslar ince...
pegem5000 iyidir canım.
kolay gelsin herkese
d hariç diğerlerinde insanın doğaya müdahalesi var ama denizden yararlanmak doğaya müdahale etmek değil onun imkanlarından yararlanmaktır bu nedenle doğru şık sanırım-tünel ve baraj kolay çok barizdi de son üç şıkta nüanslar ince...
pegem5000 iyidir canım.
kolay gelsin herkese
bende ilk önce c d demiştim sonra değiştirdim fikrimi of ya
canım benim sınavda en az korkacağın türkçe olsun. ben -abartmıyorum- neredeyse hiç bakmadım, 200soru çözmedim sınava kadar ama fulledim. testlerde tereddütte kalıp endişeleniyorsun ama inan sınavda çok rahat yapıyorsun.doğru şık kabak gibi ortada oluyor(geçmiş yılları çöz; ne demek istediğimi anlarsın
eşimin arkadaşı çaya gelicek kısır ve havuçlu cevizli tarçınlı kek yaptımbiraz geç katılabilirm aranıza hiç misafirsiz kalmıyoruz
5 ile 10 arasında olacak nedenine gelince ... Eğer ikiside eşit zamanda yapsalardı işi 10 birim zamanda yaparlardı değil mi. Süleyman Çakırdan hızlı olduğuna göre 5 ten büyük 10 dan küçük olması gerekiyor...
evet kızlar bir hız sorusu
a-------------------b-------------------------c
a noktasından 80 km/sa
b noktasından 50 km/sa
a-b arası 80 km
iki araçtan b noktasındaki araç 2 saat yol aldıktan sonra a noktasındaki araç harekete başlıyor ve öndeki araca c noktasında yetişiyor. buna göre b-c arası kaç km
kızlar ben bu soruyu sormuştum ama çözüm olmamıştı
4^11+5^11+6^11+...+36^11+37^11
sayısının 41 ile bölümünden kalan kaçtır
1/4 ü tu zolan 80 kg tuzlu suya kaç kg saf tuz katılmalı ki elde edilecek yeni tuzlu suyun 2/5i döküldüğünde kalan karılımın %40 ı tuz olsun
soruda herşey var kızlar
ben çözdüm bunu buyrun size örnek soru
cevap buçuklu olamaz değil mi??? 212,5 buldumda ^____^
birde çözümü olmayan diğer iki soru nedir??? nerdedir??
edit; 400 mü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?