2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben eşitsizlikleri çok iyi biliyom ya ortadakini ters çeviriyorum 1 -1 oluyo 5te -5
saol canım :13:

sırasıyla 6,8 ve 10 dakikada bir çalakn üç çalar saat ilk kez saat 14:00da beraber çalmışlardır.buna göre bu çalar saatler ikinci kez beraber çaldıklarında sat kaç olur

Canım cevap 16:00

6,8,10 nun ortak katını alırız. 120
zaten bunu ebob- ekok yaptığında da 120 gelecektir.
yani 2 saat ekle 16:00
doğru mudur?

saol canım
ben okok obeb bilmediğim için en basit sorualrı bile soruyorum valla

Matematik 1 en kolay matematiktir canım.
Her konuda belli 2-3 kalıp sorular vardır.
Onları bilirsen ve bol soru çözersen hiçbir sorun kalmaz.
Keşke ya full tarih yada full mat olsaydı şu sınav.
İlk girişim olacak ama nasıl tırsıyorum anlatamam
dgs de heycandan ancak 23 soruya zaman yettirebildim
oda 17 doğru yapabilmişim rezüllük

matı çok severm ama belli konular var alışamıyorum işte
bende bu sene girdim ilk defa itiraf ediyorum alan sınavında uyudum ciddi ciddi uyudum ya kendime inanamadım
zaman yetiyo canım ben sade denem çözdüm girdim gk gy e 70 aldım valla o dneemleride 2 ay çözdüm o kadar

Demekki biraz daha zorlasan güzel puan alabileceksin.
Dershaneye gidiyormusun?
Bir ara okumuştum topiğini gk bitmişti sanırım senin.
benimde kaldı anayasa.
en kıl olduğum ders.

sırasıyla 6,8 ve 10 dakikada bir çalakn üç çalar saat ilk kez saat 14:00da beraber çalmışlardır.buna göre bu çalar saatler ikinci kez beraber çaldıklarında sat kaç olur

bak bu nöbet tutma sorusuna benziyor, burada bir arkadaş çözmüştü sayesinde kaptım bu soruların çözümünü ortak kat almak filan yess

ya küresel dersinden vizeden 15 vermiş adam bittim ben :26:

pzt günü olasılık sorularımla buradayım, gittim sanmayın beni özleyin

Demekki biraz daha zorlasan güzel puan alabileceksin.
Dershaneye gidiyormusun?
Bir ara okumuştum topiğini gk bitmişti sanırım senin.
benimde kaldı anayasa.
en kıl olduğum ders.

o yüzden rahatım ya bende
79 bile yetiyo bana alan tercihi için
gitmiyorum canım rahat çalışıym diye işten çıktım evi dershaneye çevirdim bi ara kitaplığımı eklemiştim o kitaplar bitecek
genel yetenek te matta bi kaç koınu var gk de coğ bitti tarih ortalarda anayasa ucundan biraz baktım
benim biraz ilgim var ama biraz hukuk dersi almıştım o yüzden ders notlarımdan bakıyorum

canım hocalar hep cins ya ben küresele gündemi takip ediyodum o kadar atlattım ccyel çok şükür

kızlar ben geldim yemeğimi yedim bir güzel oh çok güzeldi balıkyeşil çay içiyorum şimdi kök sorusunu gören kaçmış kimseler kalmamışbendede bir sürü soru var

kızlar ben geldim yemeğimi yedim bir güzel oh çok güzeldi balıkyeşil çay içiyorum şimdi kök sorusunu gören kaçmış kimseler kalmamışbendede bir sürü soru var

oh afiyetler olsun canım neşeniz bu akşamkinden bol olsun inşallah her zaman
kök olmasın mutlak deeğr olmasın ebob ekok olmasın haydi sor sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…