Cnm şidi başlangıçtaki mala 100x diyelim
100x in 3/5 i 60x yapar bunu %20 zararla sattıysa : 60*20/100 den 12 çıkar yani 48x e satmış (60-12den)
kalan 40x i 52x den satması gerekiyorki 48+52:100 ne kar ne zarar olsun bu durumda orantı yaparız 40ı 12karden satarsa 100de ne kadardır die
ordan 30 çıkar:)
Ya sohbet edeceksiniz ne güzell bende kafa dağıtırdım ama çıkmam gerek yarın sabah erken kalkacağım yine iş başı(
Artık yarınkine katılırım benYoğun bir hafta beni bekliyor yineee. hem iş hem kpss çok zor oluyo yaa
Evet cnm yaa haklısın aslında bide ben kursada gidiyorum sen gitmiyorsun sanırım yaa bana faydasdı oluyo kursun aslında ama yavaş ilerliyor kurs bayaa
Anladm benim bide eğitim var da ondan gidiim dedm benmde coğrafyam iyidir. tarih sıkıntım var işte bugünde islamiyetn öncesini bitirdim ama soru bankası yok elimde 150 soru çözdüm gerçi 2 konu anlatımlı kaynaktan ama daha çok çözmek istiyorum her çeşit soru tarzını görmek istiyorum:)
Ayy bide türkçe var demeebenim pek iyi değildir de tükrçem
Tatlım kolay gelsin sana ben yatayım şimdi zaten moralim bozuk uykumu alayım da iyice kötü görünmeyeyim
Öptm görüşürzzzzz
kız bunu neresine yemek koyucanda durucak sulu yemek koyamazsınki bunaCnm bide şu porselen takımına bakarmısın çok güzel:)
http://mubahome.com/bone-china/KANIKA-BEIGE.jpg
Bide bi şarkı armağan edeyim bu günlerde çok dinliyorum
Yüksek Sadakat - Döneceksin diye söz ver - YouTube
çok fena aglayasım var:2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?