2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

saol canım

yıllık enflasyon oranı %25 olan bir ülkede çalışan bir işçinin yıl sonunda %20 zam yapılıyor.buna göre bu işçinin yıl sonundaki alım gücü %kaç azalır
bir iktisatçı olarak bu soruyu yapamadım

Artık yarınkine katılırım ben Yoğun bir hafta beni bekliyor yineee. hem iş hem kpss çok zor oluyo yaa

ama bak azimli ve kararlısın işte
yoğunluk ne ki
bak bu topic yeni açıldığında evli 2 çocuğu olan kızlar vardı kucağıma bi çocuğu alıyom diğeride uyuyo bende ders çalışıyorum diyodu onlar yapıyosa sende yaparsın

Evet cnm yaa haklısın aslında bide ben kursada gidiyorum sen gitmiyorsun sanırım yaa bana faydasdı oluyo kursun aslında ama yavaş ilerliyor kurs bayaa

Evet cnm yaa haklısın aslında bide ben kursada gidiyorum sen gitmiyorsun sanırım yaa bana faydasdı oluyo kursun aslında ama yavaş ilerliyor kurs bayaa

gitmiyorum canım ben kaynakları topladım evde kurs hazırladım kendime
kurs bide aylara yayıyo ya dersleri bide eksiğim tarih vatandaşlıkta o yüzden kursa gitmek istemedim

Anladm benim bide eğitim var da ondan gidiim dedm benmde coğrafyam iyidir. tarih sıkıntım var işte bugünde islamiyetn öncesini bitirdim ama soru bankası yok elimde 150 soru çözdüm gerçi 2 konu anlatımlı kaynaktan ama daha çok çözmek istiyorum her çeşit soru tarzını görmek istiyorum:)

eğitimse gitmezsen olmaz tabi
ihtiyaçtan çöz
bende yarın türkçe bitircem sözcükte anlamı bugün yapıcaktm ama yapamadım

Ayy bide türkçe var demee benim pek iyi değildir de tükrçem

Tatlım kolay gelsin sana ben yatayım şimdi zaten moralim bozuk uykumu alayım da iyice kötü görünmeyeyim
Öptm görüşürzzzzz

Ayy bide türkçe var demee benim pek iyi değildir de tükrçem

Tatlım kolay gelsin sana ben yatayım şimdi zaten moralim bozuk uykumu alayım da iyice kötü görünmeyeyim
Öptm görüşürzzzzz

var valla
yarın sorulara başlıyorum matta baya çözdüm çünkü biraz mata ara vericem

canım bozma moralini bak kafan dağılıyo burda yarın iştede kafan dağılır akşama gel ama
iyi uykular canım güzel güzel rüyalar gör inşallah öptüm çok çok

Cnm bide şu porselen takımına bakarmısın çok güzel:)

http://mubahome.com/bone-china/KANIKA-BEIGE.jpg
kız bunu neresine yemek koyucanda durucak sulu yemek koyamazsınki buna ama renkleri falan güzelmiş

Bide bi şarkı armağan edeyim bu günlerde çok dinliyorum
Yüksek Sadakat - Döneceksin diye söz ver - YouTube

ah aaaah bi zamanlar ne kadar çok dinliyodum bide tan dinliyodum o aralar bak eskilere gittim şimdi

günaydın kızlar gece gelemedim soru çözümüne fln kotam doldu bu gece kociş nöbetçi paso burdayım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…