2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ay hiç soru çözesim yok bugün okul derslerine odaklandım biraz
gece yine sorular çözülmüş

gece vınn kotam doldu gçremedim nete ben 9dn sonra soru çözümüne katılamadımsende yoktun akşam okul derslerinemi çalıştın sohbet topiğinde yoktun

gece vınn kotam doldu gçremedim nete ben 9dn sonra soru çözümüne katılamadımsende yoktun akşam okul derslerinemi çalıştın sohbet topiğinde yoktun

akşam geç geldim eve sevgilimin yanındaydım sonrada okul derslerine çalıştım falan bugünde öyle yapıcam

-2<x<4 olmak üzere

Ix+2I+I4-xI işleminin sonucu kaçtır?

şimdi x

-2<x<4 aralığında olduğu için ilk mutlak değer x negatifte olsa pozitifte olsa aynı olarak çıkar e ikinci mutlak değerde yine aynı olarak çıkar

sonuç olarak x+2+4-x şeklinde olur açılımı burda x ler birbirini götürür sonuç 6 olur

Son düzenleme:
bende kızlar uyuyodur diye ses etmiyordum. bizim kızlar uyanmış da soru çözümüne bilem başlamış...
günaydın kızlar... nasılsınız?

bide bu sorum var kızlarr

IxI<=x ve -2<a<4 olmak üzere Ix-aI=a-x ifadesini sağlayan kaç tane x tamsayı değeri vardır?

teşekkür ederim tatlım

bende kızlar uyuyodur diye ses etmiyordum. bizim kızlar uyanmış da soru çözümüne bilem başlamış...
günaydın kızlar... nasılsınız?

günaydın cnm buyur hadi sende sorulara

a ve b reel sayıdır.

-4<a<=5
-2<=b<3 olduguna böre a^2-b^2ifadesinin alabileceği kaç tam sayı değeri vardır?

buyrun kızlar eşitsizlik sorusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…