2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

havanın kapalı olması moralimizi bozamaz bozmamalı yahu

her daim şen her daim şakrak

tatlım valla ebnde bi tahaflık var herkes güneşli havalarda ders çalışamaz benimde ders çalışma havam öle günler
bu arada bişey itiraf ediyorum yazım kuralları testi çözdüm saat 00:52 de 18 soruda 6 yanlışım çıktı
ama uykum çoktu napıyım

günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hanımlarr ben geldimbeyaz çamaşırları attım makinaya yıkanıyor bulaşık makinasınıda çalıştırdım keşke süpürgede kendi kendine gezip süpürsetemizlik cumartesi günü yapıcm kociş nöbetçi haftasonubugün kalan mat sorularımla ugraşıcm türkçe paragraf çalışıcm ve sözcükte anlam cümlede anlam paragraf testlerini bitiricm kitaptan

yargının soru bakası ve deneme setini vee datanın cep kitabını sipariş ettik dün 44 tl kargo dahil kocam saolsunkargoya verilmiş bugün gelir inş.

ben de çarpanlara ayırmayı bitirdim ama bu kadar basit konuda
yapamadıklarım oldu

moralim bozuldu birden

ooohhh hamarat hatun

kardeşim teknoloji fuarına gitmişti kendi kendine süper makine broşürü vermişler düğmesine basıyon o temizliyo tam benlik

ben de çarpanlara ayırmayı bitirdim ama bu kadar basit konuda
yapamadıklarım oldu

moralim bozuldu birden
ay bayılırım çarpanları ayırmaya sor tatlım yapamadıklarını enerji geldi birden başkaları gib mutlak değer olmasında

6 soru canım

Eklentiler

• $Adsız.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27

bir de 15.soru

normalde bu dönütlü test ama dönüt kısmına gelince yapamadıysan şurya git diyor ya

oraya gidiyorum hiç alakası olmayan bir yer çıkıyor

sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…