havanın kapalı olması moralimizi bozamaz bozmamalı yahu
her daim şen her daim şakrak
günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hanımlarr ben geldimbeyaz çamaşırları attım makinaya yıkanıyor bulaşık makinasınıda çalıştırdım keşke süpürgede kendi kendine gezip süpürse temizlik cumartesi günü yapıcm kociş nöbetçi haftasonu bugün kalan mat sorularımla ugraşıcm türkçe paragraf çalışıcm ve sözcükte anlam cümlede anlam paragraf testlerini bitiricm kitaptan
yargının soru bakası ve deneme setini vee datanın cep kitabını sipariş ettik dün 44 tl kargo dahil kocam saolsunkargoya verilmiş bugün gelir inş.
ooohhh hamarat hatun
günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hanımlarr ben geldimbeyaz çamaşırları attım makinaya yıkanıyor bulaşık makinasınıda çalıştırdım keşke süpürgede kendi kendine gezip süpürse temizlik cumartesi günü yapıcm kociş nöbetçi haftasonu bugün kalan mat sorularımla ugraşıcm türkçe paragraf çalışıcm ve sözcükte anlam cümlede anlam paragraf testlerini bitiricm kitaptan
yargının soru bakası ve deneme setini vee datanın cep kitabını sipariş ettik dün 44 tl kargo dahil kocam saolsunkargoya verilmiş bugün gelir inş.
ay bayılırım çarpanları ayırmaya sor tatlım yapamadıklarınıben de çarpanlara ayırmayı bitirdim ama bu kadar basit konuda
yapamadıklarım oldu
moralim bozuldu birden
kardeşim teknoloji fuarına gitmişti kendi kendine süper makine broşürü vermişler düğmesine basıyon o temizliyo tam benlik
ay bayılırım çarpanları ayırmaya sor tatlım yapamadıklarınıenerji geldi birden başkaları gib mutlak değer olmasında
13.soruya baksanıza hanımlar
degil
2 imiş
0[SUP]2[/SUP]=1 dersem 4 çıkar tabi cevap 2 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?