sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi
sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi
canım sabah sitesinde promosyon kısmında yazıyo.ben yapmıştım başka bi kampnaya için hatırladığım kadarıyla.ad soy ad adres ve kitabıalıcan bayi kodunun yazığ yollanam gerekiyo bi noya.bayi kod listesi sitede var
ama sınav yayınları şiddetle tavsiye etmiyorum
valla benim 10 sene daha bekleme imkanım yokbizim sistemin oturması için min 10 sene geerkiyor o zamana kadar da kimbilir ne olur
oturdugu yerden kendime kızıyorum madem bu kadar basit bir çözümü vardı niye yapamadın lan diye
bir yandanda sana tebrik çıglıklarımı gönderiyorum
bir çiçek yakam bari
acaba beni sansürlerler mi çiçek yazdım diye
valla benim 10 sene daha bekleme imkanım yoköle böle giricez artık kpssye öss içinde düzen iyi değil diyoduk ama girdik mezun bile olduk.yapıcak bişey yok
ben sansürledim
canım sen kendine kızıyon ben 3 defa yanlış çarpıyom yapamıyom diye soruyodum düşün yani halimi
'çiçek'koptum vallahi
eee hep soru olmaz dimi azcık kafa dağıtalım
ama şu diğer köke sinir oldum
evet ona bende epey bir sinir oldum
ama çarpanlara ayırmaayı bitirim diyelim birazdan oran orantıya geçecegim
onu da bugün bitirip gece soru çözerim
kızlarben paragraf çalışmaya başlıyorum topik açık buralardayım dünden kalan mat sorularımı sorucm bir ara
5'er Beşer - Michael Jackson'dan Türküler - YouTube
sende buna bak
koptuk yine dersten lütfen ders çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?