2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kızlarrr :) Yapılacak bir sürü ütü var ama ondan önce birazcık coğrafya çalışayım dedim. Nüfus ve yerleşme konusundayım, bu havada yapılacak en güzel şey ders çalışmak. Motivasyonum bugün çok yüksek, kaybetmeden dersin başına geçeyim :)

canım 10 buldum bu sorunun cevabını :26:

tatlım okyonustan hayır bekleme bu aralar

maşallah maşallah
bende bugün bi tuhaf hissediyorum kendimi çalışasım yok

beni kendime getirin kızlar

kızlar sorunun cevabı 9 nasılsınız bakalım bizde annemle asure yaptık apartmana dağıtmaya gidicem şimdi

allah kabul etsin canım benim.
ben yorgunum sanki çalışmak istemiyorum hiç

bendede bir uyku hali var yaa neden böyleyiz bugün biz 26 aralıkta taile gidiyoruz izmire yılbaşında orda olucaz ordanda burdura kayınvalidemi gidicez 10 gün çalışamıycm olmadı bir soru bankası götürücem yanımda:26:

kesin havalardan
canım hiç götürme kitap falan boşver yap güzelce tatilini sonra çalışırsın şimdiye kadar çalıştıklarını düşün

kesin havalardan
canım hiç götürme kitap falan boşver yap güzelce tatilini sonra çalışırsın şimdiye kadar çalıştıklarını düşün

götürmayim dimi kitap haklısın bir güzel gezip kafa dinleyim gelince tam gaz devam ederim çalışmaya taile gitmeden bu yeni aldığım soru bankasındaki matı çalıştığım yere kadar bitireyim baridenklemlereide çalışıp bitirip gidicm ben yokken sizdeçok soru çözmeyin

tabi ya şimdiye kadar çözdüüğün soruların bu kadar çalışmanın ödülü olsun sana bu tatil
sonra devam edersin.zaten havalar böle giderse çalışma şevki kalmıcak kimsede

Sağolun kızlar
sınavım idare eder
zaten 4 derse çok sıkı çalışmıştım onlar iyiydi
ama diğer kalan 4 ders için aynısını söyleyemeyeceğim inanın çok zordu çook

eee koskoca SPK tatlım ya
olsun ama sen elinden geleni yaptıysan olmuştur bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…