bol bol c vitamini al canım iyi ol havalar soğudu daha kötüleşme aman
valla nasıl gitsin klasör hazırladım kendime gözüme ilişenlemrin resmini eklicem bilgisyara ordan seçim yapmak daha kolay yoksa sık kullanılanlar patlama yaşıcak bu gidişle
haydi kızlar bir soru daha geliyor bu sorunun 2 cevabıda tutuyor bide siz bakın bakalım
x,y,z,t birbirinden farklı pozitif tam sayılar
x.y=z.t=48 olduguna göre x+y+z toplamı en çok kaçtır?
benim bilgisayarda öyle ne hoşuma giderse sık kullanılanlara atıyorum.
arada bizle de paylaşta görelim.
ben 73 buldum ama :18:haydi kızlar bir soru daha geliyor bu sorunun 2 cevabıda tutuyor bide siz bakın bakalım
x,y,z,t birbirinden farklı pozitif tam sayılar
x.y=z.t=48 olduguna göre x+y+z toplamı en çok kaçtır?
ev eşyaları kısmına ekliyorum şekerim
73 :44:
evet cnm 73 cevap ama ben 74 buluyorum
x=24,y=2,z=48,t=1 diyorumcevap 74 çıkıyor
x=48,y=1,z=24, t=2 dediğimdede 73 çıkıyor ikiside şıklarda var ben 74 olanı buldum yanlışmış ne salak soru ben sınavda ikinciyi yapsam gitti soru
evet cnm 73 cevap ama ben 74 buluyorum
x=24,y=2,z=48,t=1 diyorumcevap 74 çıkıyor
x=48,y=1,z=24, t=2 dediğimdede 73 çıkıyor ikiside şıklarda var ben 74 olanı buldum yanlışmış ne salak soru ben sınavda ikinciyi yapsam gitti soru
öylemiii. tamam canım bakaarım ordan ben. başka yerlere uğramak aklıma gelmiyorda
valla böle bi soru çıksa direk dilekçe sınavdan sonra bisürü öğretmen arkadşım var ayağa kaldırırım hepsini
soru iptal olur 29 soru üzerinden değerlendirilir
tabi evli bayansın niye gelsin aklına ben rüyamda bile mobilya bakıyorum o dereceye geldim artık
tabi evli bayansın niye gelsin aklına ben rüyamda bile mobilya bakıyorum o dereceye geldim artık
ne mallar yaa beni yanıltmaya çalışıyorlar ben yutarmıyım
ne mallar yaa beni yanıltmaya çalışıyorlar ben yutarmıyım
cevap 40mış anlat bakalım çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?