2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

meraba kızlar nasıl gidiyor şu sıralar astım ben dersleri hiç çalışamıyorum ocak ayında ciddi ciddi tekrardan toparlamam lazım matematiğin bi kaç konusuna türkçenin de bi kaç konusuna baktım aynı şekilde geometriden de açı ve üçgenleri bitirrdim hepsi öle ya yarımyamalak sizler tüm konuları bitirdinizmi vatandaşlıkdada bi kaç bişeye bakmıştım ama tarih coğrafya hiç dokunmadım benim tarihim kötü bir de tarih için ayrı bi başlık açsak mı kii:26: yoksa buradan tarih de çalışırmıyız ne diyosun quitecım

bende bu aralar astım valla evden çıkmak yaramıyo bana
ocakta geldi çattı valla 30 gün sonra tamamen sorulara geçmemiz lazım artık
sözelleri herkes sona bıraktı hadi hayırlısı artık
açarız canım ama daha tarih için kimse hazır değil :26:

tarih herkezde beklemede ben mat türkçeyi bitiricm önce arada tekrar yaparım tarih coğrafya uzunutuluyor onların üzerine daha çok düşmemiz lazım hep beraber baslarız tarihe

tarih herkezde beklemede ben mat türkçeyi bitiricm önce arada tekrar yaparım tarih coğrafya uzunutuluyor onların üzerine daha çok düşmemiz lazım hep beraber baslarız tarihe

doğru valla birlikte başlayalım ama ocak sonu başlamış olalım
sonra mayıs sonu gibi denemeler geçeriz
ben şimdi alan çalışcam biraz gece burdayım çalışırız tatlım

doğru valla birlikte başlayalım ama ocak sonu başlamış olalım
sonra mayıs sonu gibi denemeler geçeriz
ben şimdi alan çalışcam biraz gece burdayım çalışırız tatlım

taamam cn bende kesir problemi çözüyourmocak sonuna kadar mat türkçeyi hallederiz sonra tarih coğrafyaya başlarız hep beraber

taamam cn bende kesir problemi çözüyourmocak sonuna kadar mat türkçeyi hallederiz sonra tarih coğrafyaya başlarız hep beraber

rahat biter canım o zamana kadar zaten
artık gözlerim görmüyo bi oturuşta 150 sayfa okudum kitabın yarısı bitti
yarın tam gaz çalışmaya devam

Merhabalar sizi okuyamadım birkaç gündür.
İnşallah güzel gidiyordur çalışmalar.
Modlara başladık ve ben sanırım biraz çuvalladım :/
Soru çıkıyormuydu kesin moddan ?

Tarih için geç kalmamanızı tavsiye ederim ve yazarak çalışmanızı
Yazdıklarınızı özetlerini geceleri yatmadan evvel okumanızı.
Ve tarihe Türk devletlerinden değilde osmanlı devletinin yıkılışı 1.dünya savaşından başlamak daha akıllıca soru oranına bakınca.

bizde pek verim sağlayamadık zaten bi kaç gündür
canım 2001 de 1 soru çıkmış o zmandan beri yok ama problemler içinde mod çıkıyo.asker bugün nöbet tutmuş 16.nöbetini hangi gün tutuar gibi

ocak sonu biter rahat zaten tarihe geçriz
bende aynı düşüncedeyim bi de daha yakın tarih kolay anlarız o konuları bi başlayalım konu dağılımı yaparız zaten

Tarihin zaten %70 'i kurtuluş savaşı inkılaplar vs oradan çıkıyor.

Mod en son 2001'de çıkmış öyle mi oyy rahatladım :)
O askerli olanları yapıyorum mantığıma uyuyor ama işte mesela denklem şeklinde olunca bir de rasyonel ifadeler girince işin içine dağılıyorum.

Bu hafta deneme var dershanede(fem) istanbul'da olan varsa dışardan da denemeye alıyorlarmış.
haber vereyim dedim :)
ben biraz gerildim deneme yüzünden de ..

canım saylar varsa işin içinde kolay sen bilinmeyenlerden kork
denemediye niye geriliyosun adı üstünde deneme
hem femin denemeleri kolaydır daha çok ygs tarzı çıkar sorular
ihtiyacın zopzor 10 denemsinden çöz bak nasıl alt üst oluyosun.benim 5 tanesi duruyo daha en sona saklıyorum 60 yapana helal olsun o denemelerde

Geldiğimiz yere kadar olan kısmı başarı olarak değerlendiriyorlar
Tek tek üşenmeden.. Ondan geriliyorum belki

İhtiyacın denemesi değil de soru bankası var bende kabus gibi :)
Konuya dair
herşeyi bitirip en son ihtiyaç çözüyorum iyice hakim olmadan çözmek mümkün değil benim için.
Ama kpss 'de bence o kadar zor olmuyor ki,biraz abartmışlar gibi geldi tarihi falan iyice saçmasapan detaylar
içeriyor.

canım daha başındasın zaten 6 ay var sınava
ben modülerden devam ediyorum matta az kaldı türkçede genel konu tekrarları bitti.tarihe pek bakmadım.yargıın denemesi daha hafiftir ihtiyaca göre.doğru ihtiyaçta konu dışı sorular var mat için söleyebilirim.ama o sorularda kendime getriiyo beni iyi oluyo yani
canım ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz tekrar iyi geceler
sınavıda takma kafana

günaydın kızlar çok erken uyandım bugün siz dün tatilmi yaptınız bakim bişeycik çözmemişsiniz.Ya bu başlığı çok seviyorum sizlere baktıkça çalışasım geliyo çünkütarihe de çalışacak olmanıza sevindim buradan soru sorarız birbirimize... tarih konusunda yardımlarınızı bekliyorum artık benim çok kötü çünkü

ben daha yeni kalktım valla güzelce bi kahvaltıdan sonra burdayım
inanırmısnı dün yatmadan tarihe nasıl çalışırız diye düşündüm
lisede biz tarih görmedeikmi.hadi onu geçtim ortaokulda gördük hepimiz.nasıl son gün oturup koca kitabı çalışıyoduk ne çabuk unutuldu.şimdi önümüzde tam 6 ay var.rahat rahat biter tarih biz korkmayalım o bizden korksun

kaçak 1 haftadır neler çekti ah bir bilseniz

ama çok şükür bitti
bir haftada sadece soru çözdüm
akşamları o da kaldıgım yerden devam çalışmaya

olsun bak 1 hafta geçti gitti
dayanışıcaz artık şekerim

günaydın kızlar

günaydın canım

ben bugün yine yokum
tam ders çalışcam market işi çıktı
saat 4-5 gibi gelirim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…