olsun bak 1 hafta geçti gitti
dayanışıcaz artık şekerim
günaydın canım
ben bugün yine yokum
tam ders çalışcam market işi çıktı
saat 4-5 gibi gelirim anca
ne market işi kız o kadar saat marketi mi satın alcan
yoksa orda mı çalışcan
ah keşke bende yoğunlaşsamgünaydın kızlar dün temizlik yemegi halletim bugün derse yoğunlaşıcm hedefim 200 soru120 mat 80 türkçe
yok canım ya ne çalışması
ama galba marketi satın alıcam
pazarda var bugün oraya gitcem market büyük alıcaklarımı alıcam sonra bidaha market servisi beklicem eve gelicem aldıklarımı yerleştiricem of ki ne of
ah keşke bende yoğunlaşsam
bide alandan not çıkardım onları yazıcam bilgisayara ben çok işim var çok
bugün sabahçıyım ben galba
halledersin cnm ben perşembe günü 10 günlük tatile gidiyorum test kitabıda götürücm baklm zaman bulup çözerim inş.dün gece bekledim seni soru çözeriz diye gelmdn bende 12de çıktım kitap okuyup uyudum
allahım bağımlılık yaptı topic bende
mutfağı nasıl yerleştirdiğimi bilemedim
tatlım burdayım 1 saat sor
yemekten sonra gelirim bi daha anca 9 gibi :26:
birinin boyu diğerinin 2 katı olan iki mumdan uzun olanı 6 saatte kısa olanı 8 satte tamamen yanmaktadır.bu mumlar aynı anda yakıldıktan kaç saat sonra kalan kısımlarının boyları eşit olur?
bendede bağımlıklık yaptı
bende tahminen 10 10buçuk gibi gelirim şimdi sorayım bir kaçını gezmeye gidince aklım burda kalması
2 saat 24 dakika gibi garip bişey buldum
hyr cnm değil 4.8miş
bizim kendimizi eve kapamamız lazım valla gezme tozma diyince yatıyo ders çalışmak.bak gitmeseydim belki 200 soru çözücektim
başka bir soru daha sorayım
demir cubugun bir ucundan 3/7 si kesiliyor.diğer ucundanda kalanın 2/5 i kesiliyor.Çubugun orta noktası ilk durmua göre 2 cm kaydığına göre ilk durumda çubugun uzunluğu kaç cm dir?
hyr cnm değil 4.8miş
başka bir soru daha sorayım
demir cubugun bir ucundan 3/7 si kesiliyor.diğer ucundanda kalanın 2/5 i kesiliyor.Çubugun orta noktası ilk durmua göre 2 cm kaydığına göre ilk durumda çubugun uzunluğu kaç cm dir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?