2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

noldu sorular kesildi birden
okyonus 4 soru birden sormasını biliyosun
bu arada perşembe ben yine yokum kızlar

perşembe günü bende yokum 10gün tatildeyim

var cnm soru bitermi bende
soru1:

bir demir çubugun bir ucundan 5/12si kesiliyor ve kesilen parçanın yarısı diğer ucuna ekleniyor.çubugun orta noktası 15 cm kaydıgına gçre çubugun son durumdki boyu kaç cm dir?

soru 2:

erdem içinde 7 kırmısı 12 sarı ve 15 siyah bilyenin bulundugu bir torbadan rengine bakılmaksızın rastgele bilyeler almaktadır.Erdem her renkten en az bir bilye almayı garantilemek için torbdan en az kaç bilye almalıdır?

soru 3:

bir laboratuarda deneylerde kullanılan 80 fareye 30 gün yetecek kadar yem vardır.12 gün sonra farelerden 44 tanesi deney sırasında ölüyor. buna göre kalan yem kalan farelere kaç gün yeter?

soru 4:

5 kg brokoli fiyatına 8 kg mantar, 3 kg mantar fiyatına 2 kg turp alınabiliyor.buna göre 45 kg brokoli fiyatına kaç kg turp alınabilir?

soru 5:

bir kitaplığa tek sıra halinde dizilmiş bir miktar ktaptan , matamatik kitabı sağdan 19. sırada felsefe kitabı soldan 21.. sıradadır. matematik ve felsafe kitaplarının arasında 10 kitap bulunduğuna göre kitaplıkta en az kaç kitap vardır?

haydi buyrunn

vay hadi gözün aydın canım Allah kavuştursun tez zamanda inşşş. dur ben bakim bende vardır mat soruusu kesin

inşallah canım benim
hazır gelmişken mağzalara sokucam onu bernardoda kampanya varmış
sor mat sorularıını şekerim vardır kesin

inşallah canım benim
hazır gelmişken mağzalara sokucam onu bernardoda kampanya varmış
sor mat sorularıını şekerim vardır kesin

çeyiz bakın canım bol bol

bu soruyu çözdüm ama sıklardan giderek denklem kurarark nasıl çözcez bir el atıver

barış bir merdivenin basamaklarını 2 ser 2 ser çıkarken bir basamak artıyor. artan basamağı çıkmadan 3 er üçer iniyor . barış toplamda 45 adam attığına göre bu merdivenler kaç basamaklıdır?

bu soruyu yapamadım

aslı cansuya 36 tl verirse cansunun parası aslının parasının 9 katı oluyor. cansu aslıya 37 tl verirse aslının parası cansunun parasının 2 katından 15 fazla oluyor. buna göre aslının parası başlangıçta kaç tl dir?

birinci soru 55te 2.soru bi garip ya :44:

2. soruda 48 mi

Son düzenleme:

inşallah çözmlerde doğrudur

günaydın hanımlar....

soru 1:

çözdüm ama çizemediğim ve resim ekleyemediğim için anlatamayacağım kızlar

soru 2:

quiet çözmüş ama ben genelde sınavda bu soruları atlıyordum. kolaymış meğer

soru 3:

yem=80.30

80.12+36.x=80.30=> x=40 oluyo

soru 4 ve soru 5 zaten çözülmüş.. (quiet )

okyonus artık sıralıyo soruları
bende 3. soru için bakmadan geçiyorum valla canım.ya ben hala orantı kuramıyorum onlarda karışıyo bende offff

günaydın kızlarrrrr kociş bugün izinli 10 günlük tatil yrn başlıyor:118:10 gün yokum beni özleyin çok soru çözmeyin topikte aklım burda kalmasın guiett cnm cevaplar doğru teşekkür ederimm sevvda sanada çok teşekkür ederim inş. bu tarz soruları artıkk yaparım bugün tatile çıkmadan yaş problemlerini bitirmek istiyorum belki bitirirm yapamadıklarımı eklerim guiett gözüme takıldı bugun 5 yılmı oldu sizin Allah tamamına erdirsin inş. en kısa zamanda kavuşursunnuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…