günaydın kızlarrrrr kociş bugün izinli 10 günlük tatil yrn başlıyor:118:10 gün yokum beni özleyin çok soru çözmeyin topikte aklım burda kalmasın guiett cnm cevaplar doğru teşekkür ederimm sevvda sanada çok teşekkür ederim inş. bu tarz soruları artıkk yaparım bugün tatile çıkmadan yaş problemlerini bitirmek istiyorum belki bitirirm yapamadıklarımı eklerim guiett gözüme takıldı bugun 5 yılmı oldu sizin Allah tamamına erdirsin inş. en kısa zamanda kavuşursunnuzz
maşallah sizlere ya ben daha o kadar başlardayım ki
Meraba arkadaslar B'nde yeni katıldım siz baya ilerlemissiniz ama ben daha basdayim :/
teşekkür ederim cnm bide bu soruya balarmısınmat çözüyorum rüyamda bile
koraay mine nin bugünkü yaşında iken mine 5 yasındaydı. koray ile minenin bugünki yaşları toplamı 40 olduguna göre yaşları farkı kaçtır?
ben bu ara türkiye ekonomiisne sardım
bu arada ilk osmanlı kağıt parası kaime(ek bilgi i )
sağım solum kpss oldu resmen ya
Eki Görüntüle 316395
teşekkür ettim cnmmsözelllere geçince napıcz bakalım hep ezber tekrar matta bir karma test çözünce yapıyoruz tekrarımızı
özlem ile annesinin bugünkü yaşları toplamı 36 dır. 4 yıl sonra annenin yaşı özlemin yasının 3 katı olacagına göre özlem bugün kaç yaşındadır? denklemi kuramadım :26:
ozaamanda yeni şeyler çözer kpss de çığır açarız
soru 1:
4 yıl önceki yaşları oranı 2/3 olan iki kardeşin 3 yıl sonraki yaşları oranı 3/4 olacağına göre bugünkü yaşları toplamı nedir?
soru 2:
bir annenin yası yasları birbirinden farklı iki cocugun yaşları toplamından 26 fazladır. 4 yıl sonra annenin yaşı 2 çocugun yaşları toplamının 2 katı olacaktır. buna göre küçük çocuk kaç yasında olabilir?
ben de yakın zamanda mezun oldum. işsiz ordusunun bir neferiyim şimdilik.bu zamana kadar memurlugu hiç istemedim. çünkü bölümüm nedeniyle özelde çok rahat iş bulurum diye düşündüm.ama çeşitli nedenlerden dolayı şimdi işsizim.kpss ye çalışmayı düşünüyorum. temmuzdaki sınava kadar 7 ay var ve umudum var. sayısalcı oldugum ve tarihi en son üni 1 de gördügüm için önce tarih ve cografya çalışmayı düşünyorum.kitap setimi aldım...beni de alın kızlar aranıza
ben de yakın zamanda mezun oldum. işsiz ordusunun bir neferiyim şimdilik.bu zamana kadar memurlugu hiç istemedim. çünkü bölümüm nedeniyle özelde çok rahat iş bulurum diye düşündüm.ama çeşitli nedenlerden dolayı şimdi işsizim.kpss ye çalışmayı düşünüyorum. temmuzdaki sınava kadar 7 ay var ve umudum var. sayısalcı oldugum ve tarihi en son üni 1 de gördügüm için önce tarih ve cografya çalışmayı düşünyorum.kitap setimi aldım...beni de alın kızlar aranıza
kızlar hayırlı akşamlar ne zamandır uğrayamadım. derste çalışamıyorm şehir dışındayım aklım sizde
soru çözmeye çalışıyorum fırsa buldukça sorum olursa soluğu burda alacağım.
gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur. gaffur burhanın yasında iken burhanın doğmasına daha 5 yıl vardır. buna göre gaffur ile burhanın yaşları farkı kaçtır?
kızlar hayırlı akşamlar ne zamandır uğrayamadım. derste çalışamıyorm şehir dışındayım aklım sizde
soru çözmeye çalışıyorum fırsa buldukça sorum olursa soluğu burda alacağım.
kız bu ne soru böyle gaffur burhan falan
34 mü cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?