2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

oh oh o kadar çalıştın tatil hakkın canım benim
zaten yaş problemleri çıtır çerez bitirirsin

evet tatlım 5 seneyi bitirdik bugün hatta şu an 6.senemiz içindeyiz 11 saat 50 dakikadır
inşallah canım kısmetse bu sene kavuşcaz inşallah seney bu zmanlar sevdiceğimin yanında olucam

3 yıl önce annenin yası kızının yaşının 4 katıdır.5yıl sonra annenin yası kızının yaşının 2 katından 8 fazla olacagına göre annenin bugünkü yaşı kaçtır?

ben bu ara türkiye ekonomiisne sardım
bu arada ilk osmanlı kağıt parası kaime (ek bilgi i)
sağım solum kpss oldu resmen ya

ben bu ara türkiye ekonomiisne sardım
bu arada ilk osmanlı kağıt parası kaime (ek bilgi i)
sağım solum kpss oldu resmen ya
Eki Görüntüle 316395

teşekkür ettim cnmm sözelllere geçince napıcz bakalım hep ezber tekrar matta bir karma test çözünce yapıyoruz tekrarımızı

özlem ile annesinin bugünkü yaşları toplamı 36 dır. 4 yıl sonra annenin yaşı özlemin yasının 3 katı olacagına göre özlem bugün kaç yaşındadır? denklemi kuramadım :26:

rica ederim şekerim
sözeldede kodlama çalışırız

rica ederim şekerim
sözeldede kodlama çalışırız
Eki Görüntüle 316405

ozaamanda yeni şeyler çözer kpss de çığır açarız

soru 1:

4 yıl önceki yaşları oranı 2/3 olan iki kardeşin 3 yıl sonraki yaşları oranı 3/4 olacağına göre bugünkü yaşları toplamı nedir?

soru 2:

bir annenin yası yasları birbirinden farklı iki cocugun yaşları toplamından 26 fazladır. 4 yıl sonra annenin yaşı 2 çocugun yaşları toplamının 2 katı olacaktır. buna göre küçük çocuk kaç yasında olabilir?

aaa mata yeni formüller üretiyoduk unuttunmu
valla tutmasın kpss bizi

ben de yakın zamanda mezun oldum. işsiz ordusunun bir neferiyim şimdilik.bu zamana kadar memurlugu hiç istemedim. çünkü bölümüm nedeniyle özelde çok rahat iş bulurum diye düşündüm.ama çeşitli nedenlerden dolayı şimdi işsizim.kpss ye çalışmayı düşünüyorum. temmuzdaki sınava kadar 7 ay var ve umudum var. sayısalcı oldugum ve tarihi en son üni 1 de gördügüm için önce tarih ve cografya çalışmayı düşünyorum.kitap setimi aldım...beni de alın kızlar aranıza

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza
7 ay var diyip geçme valla ben aralık nasıl geçti anlamadım bile :26:
alandan mı giriceksin yoksa gk gy mi canım
aynı dert bizdede var valla ama ocak sonu geçelim dedik şu an tam gaz mat türkçe çözüyoruz.eğer gözüne takılan cins sorular varsa ekle buraya bakalım nasıl sorularla uğraştık zamanında

kızlar hayırlı akşamlar ne zamandır uğrayamadım. derste çalışamıyorm şehir dışındayım aklım sizde

soru çözmeye çalışıyorum fırsa buldukça sorum olursa soluğu burda alacağım.

hoşgeldin cnm aramızaaa hangi yayını aldın merak ettim benimde mat iyi ama ben iyi oldugmdan başladım çabul bitsin diye ama neredeyse 2 aa yakındır ugraşıyorum bitirmeye

cuma günüde ben şehir dışına çıkıyorum 10 gün tatildeyimkitap götürücm ama inş. çözebilirim fırsat bulupp

gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur. gaffur burhanın yasında iken burhanın doğmasına daha 5 yıl vardır. buna göre gaffur ile burhanın yaşları farkı kaçtır?

gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur. gaffur burhanın yasında iken burhanın doğmasına daha 5 yıl vardır. buna göre gaffur ile burhanın yaşları farkı kaçtır?

kız bu ne soru böyle gaffur burhan falan
34 mü cevap

amanın kim gelmiş
bu hafta tatil haftası anlaşıldı

kız bu ne soru böyle gaffur burhan falan
34 mü cevap

aaaa benim behlülle bihter sorum vardı lütfen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…