o zaman saat sınırlaması yapmayalım canım kaç saatte ne kadr çözdüklerini yazsın herkes doğru orantıdan buluruz ne kadar verimli çözüldüğünü
eski buluşma saatimiz 8de burdayız
o zaman saat sınırlaması yapmayalım canım kaç saatte ne kadr çözdüklerini yazsın herkes doğru orantıdan buluruz ne kadar verimli çözüldüğünü
eski buluşma saatimiz 8de burdayız
öyle mi yapalım. bak birazdan soru çözmekten de vazgeçicez git gide gevşedi kurallar :)
Kızlar ya ben gelir gelmez oyunbozan gibi olmasın ama yarın yılbaşıl gecesi biliyorsunuz değil mi ?
Kızlar ya ben gelir gelmez oyunbozan gibi olmasın ama yarın yılbaşıl gecesi biliyorsunuz değil mi ?
En zorlandığım iki ders işte tarih ve vatandaşlık . . . ÖZELLİKLE DE TARİH . . . ALLAH yardımcımız olsun.
Ağustostan beri çalışıyorsan bu baya iyi hatta süper inşallah emeklerinin karşılığını dilediğin biçimde alırsın . . .
öyle mi yapalım. bak birazdan soru çözmekten de vazgeçicez git gide gevşedi kurallar :)
KPSS mağdurlarına tatil yok :) yılbaşıda neymiş
canım 2011 sınavında denem çözdüm 2 ay 70 aldım gk gyten inşallah bu hızla iyi gider
ben unuttum valla yılbaşınıkpssyle bozdum artık aklıma gelmedi valla
o zman şöle yapalım 8 yerine 5-6 gibi burdayız hem haftasonu.bende hazırlık yaparım akşama biraz pasta falan
gulenkalpçim yok oyunbozanlık
Haklısın canım yarın zaten ilk dersime gideceğim bende dershaneye fakat akşam için organizasyon olacak o nedenle yarın akşam uğrayamayabilirim . . .
2012 bizim atanacağımız yıl olacak inşallah kızlar o nedenle kendisini kutlamayla karşılamaya değer bence . . .
:129:
bak bak nasılda can alıcı konuşuyo
valla ben sabahtanda olsa çalışcam
bende sabahtan dershaneye gideceğim . . . boş hiç bir gün geçmeyecek inşallah .
iyi geceler kızlar . . . çıkıyim ben . . .
sedulucum yarın yarışma var bilgin olsun
evet okudum qucum soru çözme yarışması di mi ?
evet canım bazı arkadaşlar sermiş kendini gaza getirmek lazımnot o kendini biliyo
o yüzden ne kadar saatte kaç soru çözdük onu karşılaştıralım dedik çözemediklerimi ve yanlışları burda cevaplarız
Çok motive edici ve bir o kadar da faydalı bir fikir olmuş . . . Henüz yolun başında sayılırım bu ve benzeri ataklarda her zaman birlikte yol almak üzere . . .
Hoşçakalın . . .
canım ekledim eğer aklına takılan olursa sorabilirsin
ilk konularda bi sürü kaynak ve soru var onalrdan bakarsın canım sende
cnm çok sağol.
biraz karışık geldi alan dersleri ile ilgili kısım. sıkı çalışmak gerekiyor.ben daha hiç başlamadım.sanırım gk gy e girsem daha iyi olucak birde ing. e. :18:
arkadaşlar ben kpss ye çalışmaya başladım bugün fakat aklıma takılan birşey var.2010 da sınava girmiştim.2010 da aldığım puan ile bu yıl başvuru yapabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?