alan zordur ve temmuzda alandan girmeyi düşünüyosan az biraz geç kalmış oluyosun
ben ocakta başlamıştım alan için iktisatın birazını bitirebildim :26:
kafam çok karışık azıcık ne yapacağımı bilmiyorum
alan sınavında aslında kafan karışmasın eğer müfettiş yrd iç kontrol denetçisi olmak istiyosan en az 3.500tl maaş alıp şehir şehir gezmek istersen ve alan puanlarından en az 80 alıp kurumun yapacağı sözlü ing ve alan sınavlarını geçerim diyosan alana gir
yok ben belli bi yerde çalışıyım sabah 8 akaşm 5 çalışıyım.5i 1 geçe beni kimse tutmasın 3 ayda bi çift maaş alıyım en az 1300tl alıyım cts pzr benim olsun diyosan düz memur ol
3500 tl iyi bir maaş ama şuan onu başarabilicek durumda değilim :) en iyisi düz memurluk sanırım şuan için. ozaman başliyim artık çalışmaya gy gk e. saol cnm ilgilendiğin için. sen hangisine girmeyi düşünüyorsun cnm?
rica ederim canımben hala karar veremedim o yüzden arada alan sınavına da çalışıyorum
ama gk gy daha ağırlıktayım büüyk ihtimal düz memurluk tercih yaparım
Kızlar ben de bu sene kpss ye gircem henüz başlamadım çalışmaya,okulumda olduğu için ağır gelir diye ,yarıyıl tatilde başlıcam,aynı zamanda bitirme ödevi için çalışcam..herkese kolay gelsin başarılar..
Kızlar yorumlarınızı okudum valla bana iyi bi doping oldu ben de çalışmamak için nazlanıyorum alan çalışmayı düşünmüyorum ama şöyle bir şey duydum bilginiz varsa paylaşırsanız sevnirim kpss gk gy den ortalama 85 civarı alırsan alanada girmiş bulunup az bişeyelr yaparsan alan puanlarından ortalama 70 80 arası oluyormuş doğruluk payı var mı? Ben de gidip tarih çalışayım tarihim zayf ve tarif çalışmak istemiyorum ama çalışmam lazım :)) neyse bende karar verdim çalışacam :))
canım 2011 de ben alandanda girdim sınava gaza gelip bütün derslere gridim.gk gyten 70 aldım ing sınavına girmediğim için bütün puanlarım hesaplanmadı.ama bende çok çok iyi yapmama rağmen alan puanlarım 55le 70 arası değişti
valla pes etmek istememek yok çalışıcaz atancaz işte bu kadar
hoşgeldn aramıza canım
Canımm sağolasın :) Ay seni gördüm dur dedim ebnde çalışayım üniye girdiğim sene açıköğretime yazılacaktım hemde özel bi işte çalışıyodum geçtim babamın karşısında dedim ben açıköğretim istemiyom işte istemiyom üniye hazırlanacam dersanaye gitmeden kazanmıştım kpss daha kolay yaparız inşeALLah :))
Canım sen hangi üni mezunusun di mi istatistik ekonometri yemiş yutmuşusuz tarih matematik ne ki :))
İçimi sıkıntı bastıben çalışayım bi güzell gelişmeleri gidişmeleri yazarım:)) bende ktü mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?